Toy poedel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lara Lara

Hallo allemaal,

ik ben al een tijdje opzoek naar een leuk hondje! Ik vind een toy poedel persoonlijk een erg schattig hondje. Ik heb ook al erg veel gelezen over dit ras. Nou wou ik er graag 1 als nieeuw familie lid bij hebben! 
echter vind ik het erg moeilijk om aan een goeie fokker te komen. Logisch natuurlijk aangezien honden momenteel erg in populariteit zijn gestegen met de corona crisis. Maar kent iemand toevallig alsnog een fokker voor toy poedels. En voor de eigenaren van deze leuke hondjes. Wat zijn jullie ervaringen? 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Er zijn wachtlijsten voor verantwoord gefokte toypoedels. Laat je bij fokkers aangesloten bij de Poedelclub op een wachtlijst zetten.

 

https://www.nederlandsepoedelclub.nl/fokken/aanbevolen-fokkers

 

Toypoedels worden wel veel aangeboden door foute fokkers/broodfokkers en louche handelaren in pups uit de erbarmelijke fokkerijen in Oost Europa. Blijf hier ver uit de buurt.

 

https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist/

 

 

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Ik heb zelf een dwergje, net iets groter en wat steviger :-). Ik vind ze fantastisch, ze zien er schattig uit maar hebben heel wat karakter. 

Onderschat ze niet want ze hebben wel wat uitdaging en opvoeding nodig om dat leuke hondje te worden.Ze zijn soms te intelligent, en je ziet ze letterlijk nadenken over wat ze gaan doen en of een opfracht wel interessant is om uit te voeren.

Ze zijn grappig, stuiterballetjes, waaks, altijd in voor een wandeling of spel.

Je kan je best op een lijst laten zetten om een pup uit gezonde ouderdieren te verkrijgen.Hierboven heeft Loesje al wat uitleg gegeven zie ik.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^