Berp (update pag4).

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

Berp is ondertussen alweer ruim 1 jaar oud. Wat een powerhouse is deze kleine dame. 

Het sporten pakt ze heel fijn op. Het is een hond die houd van rennen. Zoveel, zo lang en zo hard mogelijk. Bikejöring vind ze het mooiste dat er is. Ze gilt het uit en voor mij is het dan bijna onmogelijk om op mijn fiets te komen. Als we eenmaal gaan is ze stil en stampt ze lekker door. Pr op de long jump staat op 280cm. Als ze gemeten word op 37cm is 277,5cm zwart (hoogste score) voor haar. Ze is nog niet officieel gemeten dus het is nog even afwachten hoe hoog ze officieel is. High jump gaat ook prima. Zal nu zo’n 140cm springen. 

Het speuren gaat ook goed. Tijdje terug voor het eerst een building search gehad. Man dit hondje is niet normaal. Binnen 7 min had ze de drie personen gevonden zonder dat ze daarvoor elke kamer in ging. Enkel de ruimtes waar iemand zat ging ze in met direct een hele andere houding. Werken is gewoon wat ze leuk vind.

 

Ze zit tegen haar tweede loopsheid aan. Er zitten dan dik 7 maanden tussen. Maar het is echt merkbaar dat t eraan zit te komen. Wat een prikkelbaar heksje is t dan. 

Verder is het een hondje die altijd bij me wil zijn. Echt mijn schaduw in huis. Nog steeds heeft ze haar free run momenten in huis. Maar ze kan ook zo heerlijk tutten als ze een lekkere dag op het sportveld heeft gehad. Ik ben gewoon nog steeds MEGA blij met haar ! Oh en tussen haar en Vaös is t ook nog steeds dikke mik. Daar ben ik ook echt heel blij om, het zijn nog steeds echt maatjes. 

550426.jpg
550427.jpg
550428.jpg
550429.jpg
550430.jpg550431.jpg
550432.jpg

 

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Wat een fijne update.  Mooie foto's. hp-thumbsup

 

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila

honden foto van Nadia & Mila

Wat mooi hp-heart

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Wouw mooi hond hp-hearthp-hearthp-heart

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^