Hondenbrokken tom&co

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

Hey iedereen,

Ik heb een klein vraagje,
Ik heb een pitbull(zebo) die 7 jaar oud is.
Nu ik geef hem normaal gezien de brokken van wolfsblut maar mijn budget is op dit moment heel laag door omstandigheden.
Ik heb een zakje hondenbrokken bij Tom&co maar zijn die goed?
Heeft er iemand hier ervaring mee ik twijfel zo hard om het terug te brengen.
Als het natuurlijk mogelijk is ???????????.
Maar eerst wil ik horen of er iemand hier goede of slechte ervaringen mee heeft ?
Ik meng mijn hondenbrokken ook altijd met natvoer van wolfsblut die kan ik nog steeds kopen.

Groetjes,
Laura.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ik ken het merk niet. Als het maar voor een kortere periode is, tot je budget weer wat ruimer is, dan maakt het vast niet zoveel uit hoor :) Je doet je best, je hond komt niks tekort. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Budget, als je dat niet wil gewoon zeggen hoor, wat is je budget per maand wat je te besteden hebt voor de voeding van je hond, kunnen we meekijken voor een betaalbare goede brok....hp-thumbsup

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

602-tomco-brokken-met-vers-vlees-medium-" Ik ken het merk niet. Als het maar voor een kortere periode is, tot je budget weer wat ruimer is, dan maakt het vast niet zoveel uit hoor :-) Je doet je best, je hond komt niks tekort.  "

Het is een dierenwinkel in België Tom&co En heb dan de huismerkbrokken er van gekocht.

https://estore.tomandco.com/nl/brokken/602-tomco-brokken-met-vers-vlees-medium-breed-active-voor-hond-kip-adult-125kg-5400116103322.html

en dankje, nee dat zeker niet hij komt op de eerste plaats voor mij. <3 

 

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Budget, als je dat niet wil gewoon zeggen hoor, wat is je budget per maand wat je te besteden hebt voor de voeding van je hond, kunnen we meekijken voor een betaalbare goede brok.... "

Op het moment is het helaas minder als 50 euro :( . Dit gaat zeker zo een twee maandjes duren veronderstel ik.
Voor ons eigen is het budget zelf ook laag hoor niet enkel voor mijn boyke

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Daar kan je echt wel en goede brok voor kopen hoor, je hebt een kleine hond....40 euro per maand alleen de voeding voor je hond, kijk eens naar de biofood graan vrij, kijk wel even voor je.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Actie bij petsplace. ....    

Biofood Geperst Lam&Rijst - Hondenvoer - 13.5 kg

 
€ 38,66.   Sorry voor de dik gedrukte letters, niet de bedoeling...
Biofood Lam en rijst is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor honden met een gevoelige huid, vacht, darmen en/of vatbaar immuunsysteem. Bij de bereiding wordt gebruik gemaakt van lamsvlees en rijst. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond.      38,66 doe je langer mee dan een maandje....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Voerwijzer geeft deze beoordeling....           

Beoordeling:

Biofood Geperst vind ik een brok die voor de prijs een prima samenstelling heeft. Je kunt Biofood Geperst ook vergelijken met andere geperste brokken in het overzicht van geperste hondenbrokken.

Er zijn een paar dingen die ik niet ideaal vind aan Biofood Geperst. Ik vind dat tarwe geen goede voeding is, en deze brok bevat vrij veel tarwe. Daarnaast bevat de brok vrij weinig vet. Dit kun je zelf eventueel aanvullen. De andere geperste brokken van Biofood vind ik beter qua samenstelling.

Pro’s

 • Prima vleesaandeel
 • Scharrelvlees volgens de fabrikant
 • Bevat deels gecheleerde mineralen en bevat geen natriumseleniet

Con’s

 • Bevat tarwe
 • Veel koolhydraten
 • Weinig vet

Verkoop informatie:

Biofood geperst is verkrijgbaar bij
5 kg voor €16,10 (€3,22/kg)
13,5 kg voor €37 (€2,74/kg)

bij Topdierenshop

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Actie bij petsplace. ....     "

Ooh super ! Ik zal eens kijken, ik koop zelf niet zo graag huismerk maar ik wist me geen raad met al die soorten voeding en in de winkel zelf was er niet echt iets goedkoop het was allemaal voor 12 kg of meer, meer als 50 euro. En naar de verkoper wou ik niet echt luisteren want die wou mij iets aanschaffen met als vervaldatum 9/09/2020 zo dus binnen 5 dagen een beetje gek zou ik zeggen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Neem de lam/rijst dan, komt beter uit de bus dan de tarwe volgens voerwijzer, de biofood brok vind ik zelg geen slechte brok hoor en hij is betaalbaar...zelf geef ik geen brok, wel eens wat van carnilove maar de hoofdmaaltijd is hier vlees....maar heb een hond van 75 kilo...je kan de biofood lam/rijst gerust geven hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ooh super ! Ik zal eens kijken, ik koop zelf niet zo graag huismerk maar ik wist me geen raad met al die soorten voeding en in de winkel zelf was er niet echt iets goedkoop het was allemaal voor 12 kg of meer, meer als 50 euro. En naar de verkoper wou ik niet echt luisteren want die wou mij iets aanschaffen met als vervaldatum 9/09/2020 zo dus binnen 5 dagen een beetje gek zou ik zeggen.  "

Brokken hebben een veel langere houdbaarheidsdatum, dus de verkoper wilde het kwijt...als het niet hoef qwa budget, niet doen dan....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Laura, kijk hier ook eens naar......           

 
Home » Inbalance Zalm 12 kg
Inbalance Zalm 12 kg

Inbalance Zalm 12 kg

€ 24,50
Variant
                                                    12 kg                                                                                                                                        kg                                                                                                                                  2 2 zakken  van  12kg) nog voordeliger € 44,50
 

 

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Neem de lam/rijst dan, komt beter uit de bus dan de tarwe volgens voerwijzer, de biofood brok vind ik zelg geen slechte brok hoor en hij is betaalbaar...zelf geef ik geen brok, wel eens wat van carnilove maar de hoofdmaaltijd is hier vlees....maar heb een hond van 75 kilo...je kan de biofood lam/rijst gerust geven hoor. "

Ik geef meestal de helft brokjes en de rest vul ik aan met natvoer van wolfsblut of moesten we vlees eten zoals lam, beef kip Enz... koop ik een meerder hoeveelheid zo dat ik het met zijn brokken kan mengen. Als ik hem enkel droogvoer zou geven laat hij het gewoon staan.. haha hij is heel actief en mag zeker niet vermageren ik wil hem zeker geen ongezonde voer geven... ik eet liever ongezonde voeding zo dat hij goede voeding kan krijgen als het echt moet

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik zou het wel griezelig vinden om gelijk een zak van 12 kg te moeten kopen.  Als het niet smaakt of anderszins niet bevalt zit je met zo'n grote zak.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Even wat informatie over de brok...12 kilo is een hoop, je zou het kunnen mengen met wat je nuhebt...misschien als je verder googled dat ze ook kleinere zakken hebben....   

Beschrijving

Inbalance zalm is een natuurlijke geperste brok voor alle honden.

 

De voordelen van Inbalance koudgeperste brokken Zalm

 

 • Rijk aan volwaardige eiwitten uitsluitend uit zalm
 • Door het gebruik van ontsloten mais 100% tarwe(gluten)vrij
 • Omega-3 zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
 • Glucosamine, chondroïtine en omega-3 dragen bij aan het verminderen van gewrichtsproblemen, verhogen de mobiliteit en reduceren kraakbeen afbraak
 • Bereid op lage temperatuur 
 • Geconcentreerd dus kleine porties
 • Zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
 • Zeer goede verteerbaarheid
 • Tarwe(gluten)vrij
 • Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 • Bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Hoge acceptatie, ideaal voor moeilijke eters
 • Mindere belasting voor het milieu,

 

Inbalance zalm is een uitstekende keuze voor moeilijke eters, honden die een voedselallergie voor rund- en kippeneiwit hebben, oudere honden en honden die wat extra’s voor de spieren en gewrichten kunnen gebruiken.

 

Inbalance werkt alleen met natuurlijke ingrediënten. 

Je wilt natuurlijk precies weten wat jouw hond eet!!  En daarom gebruiken wij van Inbalance herkenbare ingrediënten die je vertrouwt. Uiteraard hebben wij ook naar de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen gekeken.

Inbalance hondenvoer heeft zorgvuldig alle ingrediënten geselecteerd zodat jouw hond  lang en gezond kan leven. We hebben extra aandacht gegeven aan de verteerbaarheid van Inbalance hondenvoer want alleen als de verteerbaarheid goed is, kunnen alle voedingstoffen goed opgenomen worden. Andere  belangrijke factoren zijn  de houdbaarheidmiddelen, Inbalance werkt  alleen met natuurlijke houdbaarheidmiddelen, niet met de chemische varianten maar met Vitamine C en E.

 

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Ik zou het wel griezelig vinden om gelijk een zak van 12 kg te moeten kopen.  Als het niet smaakt of anderszins niet bevalt zit je met zo'n grote zak. "

Daar heb je wel gelijk in, en dan ben ik ook de helft van mijn budget kwijt. :(

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik geef meestal de helft brokjes en de rest vul ik aan met natvoer van wolfsblut of moesten we vlees eten zoals lam, beef kip Enz... koop ik een meerder hoeveelheid zo dat ik het met zijn brokken kan mengen. Als ik hem enkel droogvoer zou geven laat hij het gewoon staan.. haha hij is heel actief en mag zeker niet vermageren ik wil hem zeker geen ongezonde voer geven... ik eet liever ongezonde voeding zo dat hij goede voeding kan krijgen als het echt moet "

Ik begrijp je hoor, maar je hebt het over een budget dat je even krap zit, helemaal niet erg, ik zoek wel even voor je....smile  en jij moet ook goed eten, deze brok de onbalance brok is geen slechte brok.

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Even wat informatie over de brok...12 kilo is een hoop, je zou het kunnen mengen met wat je nuhebt...misschien als je verder googled dat ze ook kleinere zakken hebben....   
Beschrijving
Inbalance zalm is een natuurlijke geperste brok voor alle honden.
 
De voordelen van Inbalance koudgeperste brokken Zalm
 
Rijk aan volwaardige eiwitten uitsluitend uit zalm
Door het gebruik van ontsloten mais 100% tarwe(gluten)vrij
Omega-3 zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
Glucosamine, chondroïtine en omega-3 dragen bij aan het verminderen van gewrichtsproblemen, verhogen de mobiliteit en reduceren kraakbeen afbraak
Bereid op lage temperatuur 
Geconcentreerd dus kleine porties
Zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
Zeer goede verteerbaarheid
Tarwe(gluten)vrij
Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten
Bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen
Ondersteunt het immuunsysteem
Hoge acceptatie, ideaal voor moeilijke eters
Mindere belasting voor het milieu,
 
Inbalance zalm is een uitstekende keuze voor moeilijke eters, honden die een voedselallergie voor rund- en kippeneiwit hebben, oudere honden en honden die wat extra’s voor de spieren en gewrichten kunnen gebruiken.
 
Inbalance werkt alleen met natuurlijke ingrediënten. 
Je wilt natuurlijk precies weten wat jouw hond eet!!  En daarom gebruiken wij van Inbalance herkenbare ingrediënten die je vertrouwt. Uiteraard hebben wij ook naar de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen gekeken.
Inbalance hondenvoer heeft zorgvuldig alle ingrediënten geselecteerd zodat jouw hond  lang en gezond kan leven. We hebben extra aandacht gegeven aan de verteerbaarheid van Inbalance hondenvoer want alleen als de verteerbaarheid goed is, kunnen alle voedingstoffen goed opgenomen worden. Andere  belangrijke factoren zijn  de houdbaarheidmiddelen, Inbalance werkt  alleen met natuurlijke houdbaarheidmiddelen, niet met de chemische varianten maar met Vitamine C en E.
  "

Is wel veel beter precies dan de bio toch ?

honden page profiel DagmarDagmar

Ik ben uiterst tevreden van biofood.  Eentje krijgt de gewone adult geperste Brok, de ander krijgt de Senior. 

Die is ook betaalbaar. Je kunt zeker het merk van Tom en Co proberen, je hond is de beste meter op af te lezen of de brokken wat zijn. 

 

Qua blik voeding is Rocco ook een aanrader! 

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Ik ben uiterst tevreden van biofood.  Eentje krijgt de gewone adult geperste Brok, de ander krijgt de Senior. 
Die is ook betaalbaar. Je kunt zeker het merk van Tom en Co proberen, je hond is de beste meter op af te lezen of de brokken wat zijn. 
 
Qua blik voeding is Rocco ook een aanrader!  "

Dankje voor de tip! 
ik ga hoogst waarschijnlijk voor 1x het zakje dat ik heb gekocht van 3 kg van Tom&co geven en als het op is zal ik gaan kijken naar de andere brokken die jullie mij hebben voorgesteld. ik kan helaas mijn geld niet terug krijgen In de winkel enkel voor iets anders ruilen maar er is niets van droogvoer waarvoor ik het kan ruilen en natvoer en koekjes heb ik al voor hem dus ik zou geld verliezen als ik het daar voor ruil 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Biofood Lam & Rijst zowel geperst als krokant zijn prima brokken. Hier goede ervaring met de krokante brokken.

Heel veel soorten zonder granen geprobeerd. Brokken met vis i.p.v. vlees resulteert bij mijn hondje altijd in slechte zachte ontlasting. Uiteindelijk kom ik altijd terug op de Biofood Lam & Rijst.

honden page profiel DagmarDagmar

" Dankje voor de tip! ik ga hoogst waarschijnlijk voor 1x het zakje dat ik heb gekocht van 3 kg van Tom&co geven en als het op is zal ik gaan kijken naar de andere brokken die jullie mij hebben voorgesteld. ik kan helaas mijn geld niet terug krijgen In de winkel enkel voor iets anders ruilen maar er is niets van droogvoer waarvoor ik het kan ruilen en natvoer en koekjes heb ik al voor hem dus ik zou geld verliezen als ik het daar voor ruil  "

Tuurlijk moet je dat gewoon opvoeren :)  

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Biofood Lam & Rijst zowel geperst als krokant zijn prima brokken. Hier goede ervaring met de krokante brokken.
Heel veel soorten zonder granen geprobeerd. Brokken met vis i.p.v. vlees resulteert bij mijn hondje altijd in slechte zachte ontlasting. Uiteindelijk kom ik altijd terug op de Biofood Lam & Rijst. "

Ik heb altijd brokjes met lam en zalm gegeven gemengd. Hij reageerd er super op maar ziet er inderdaad niet slecht uit en

is super van prijs danku voor de tip ! 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Ik heb altijd brokjes met lam en zalm gegeven gemengd. Hij reageerd er super op maar ziet er inderdaad niet slecht uit en
is super van prijs danku voor de tip !  "

 

Tegen de tijd dat je gaat bestellen, kijk dan even op beslist.nl welke (web)winkel het goedkoopst is.

Geef je krokant of geperst?

Momenteel bijv, geperst Biofood in de aanbieding bij plein.nl

https://www.plein.nl/biofood-vleesbrok-geperst-hondenbrokken-lam-13-5-kg

Houd de verzendkosten in de gaten.

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

"  
Tegen de tijd dat je gaat bestellen, kijk dan even op beslist.nl welke (web)winkel het goedkoopst is.
Geef je krokant of geperst?
Momenteel bijv, geperst Biofood in de aanbieding bij plein.nl
https://www.plein.nl/biofood-vleesbrok-geperst-hondenbrokken-lam-13-5-kg
Houd de verzendkosten in de gaten. "

Super hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Laura jouw hondje eet straks lekker goedkoop en goed, en voor jezelf ook goed zorgen hoor..smile

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

" Laura jouw hondje eet straks lekker goedkoop en goed, en voor jezelf ook goed zorgen hoor.. "

Zal ik zeker doen hoor dankje kiss

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

 

Laura

 

Wil je in de toekomst ook besparen op natvoer, kijk dan eens naar Lukullus en/of Rocco (deze is ook al door Dagmar genoemd) bij zooplus.nl of bitiba.nl

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Ik las dat je ook natvoer bij gaf van Wolfsblut, dat is ook best aan de prijs voor een blikje.

Je kan voor natvoer ook eens kijken bij 

https://www.zooplus.nl/esearch.htm#q%3D%25E2%2598%2585%2520Lukullus%26catl%3D3Hond%3ENatvoer%3E%E2%98%85%20Lukullus%26cats%3D3Hond%253ENatvoer%253E%25E2%2598%2585%2520Lukullus

Lukullus is van prima kwaliteit, ook vele soorten graanvrij en prima prijs, scheelt de helft met Wolfsblut natvoer.  

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

"  
Laura
 
Wil je in de toekomst ook besparen op natvoer, kijk dan eens naar Lukullus en/of Rocco (deze is ook al door Dagmar genoemd) bij zooplus.nl of bitiba.nl "

Dat zou ook wel heel handig zijn want dit is nu kantje boordje maar omdat we niet volledig wouden veranderen. Maar ik zal eens een kijkje doen we hebben nu nog drie potjes staan maar zouden hier inderdaad goedkoper in moeten gaan ! Danku 

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Snacks
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^