Natte sokken...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Het is een van de kleine dingen waar ik vroeger een hekel aan had maar nu niets meer om geef: natte sokken.

 

Want iedere keer dat Ziva gedronken heeft, laat ze het bewijs daarvan op de vloer achter:

538516.jpg538517.jpg

 

Ik ben er inmiddels al zo vaak doorheen gelopen  dat het me niets meer uit maakt.

 

Zijn er bij jullie dingen die je vroeger erg vond maar nu niet meer?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Hahaha, vind het nog steeds vervelend, een handdoek bij de bak met water, ervoor....en als ik zie dat er een sliert water nog vrijkomt, hoppa handdoek er snel overheen....smile

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

hier druppel kin meters lang  bij mo (bij  jeff en waldo nooit een druppelak buiten waterbak)...maar ach.. zolang ze drinken ,da's goed...dus je leert ermee leven cool

 

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

Hier ook een waterballet na het drinken.

 

Dingen die ik vroeger erg vond maar nu niet meer? Ja. Ik ben niet snel meer onder de indruk van ranzigheden. Poep eten, dode vis rollen, modderpoten, op het vloerkleed kotsen en mij vervolgens in mijn gezicht willen likken, ik kan het allemaal aan! 

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

Hier ook een grote natte boel na het drinken.

En die vliegenvanger die jij hebt, heb ik ook. Nero is er een paar keer héél hard en enthousiast doorheen gerend dat ie naar beneden is gevallen. Wat een rotklus om dat vliegengordijn weer op te hangen. Na de laatste keer dat hij er te wild doorheen liep, vond hij dat gordijn toch wat eng geworden. Hem aanmoedigen om er toch doorheen te lopen, en nu loopt hij er telkens héél voorzichtig doorheen. Valt ie in ieder geval niet meer naar beneden :D 

honden page profiel ZelmoZelmo 3 doggies

honden foto van Zelmo

"Vroegertongue-out" (toen het nog winter/herfst was) had ik daar ook een grote hekel aan, elke keer natte sokken als ik ergens in de buurt bij de drinkbak kwam. Nu het inmiddels zomer is geef ik er niet zo veel meer om, droogt toch in zeer korte tijd en de voetjes kunnen wel wat verkoeling gebruiken. Ik gok dat het rond oktober wel weer begint met de ergernissen rondom natte sokken.

Zelmo stapt ook vaak door zijn eigen drinkbak heen... 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

 

Hier ook een kliederboel na het drinken van water.

 

Als het uitkomt dan droog ik Caspers sik na het water drinken, maar niet altijd. Hij heeft dan al watersporen in de keuken achtergelaten. Het drogen doe ik ook omdat zijn sik door vaak natzijn donkerder is dan de rest van zijn vacht. Dat vind ik niet mooi. Bij witte hondjes wordt de sik door vocht rood zoals ook onder de ogen.

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Haha, Willow graaft nog wel eens in haar drinkbak, dat is ook super irritant.. Kahlúa is ook een slordige drinker. De laatste slok hoeft niet worden doorgeslikt, die mag door de kamer. 

 

Ik denk: braaksel haha. Ik heb echt een fobie voor braaksel, dan moet ik echt hyperventileren. Maar bij de honden kan ik er nu tegen (gelukkig eten ze rauw, het komt er in principe meestal hetzelfde uit als dat het erin gaat) 

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

O, graven lijkt me óók irritant Pascale! Dat doet Ziva dan gelukkig weer niet.

 

Willemijn, wat lief dat jij elke keer de monden schoon maakt na het drinken hp-heart Wij hebben besloten liever de druppels op de vloer te accepteren dan Ziva de hele dag in de gaten te houden.

 

Overgeven doet Ziva gelukkig niet veel! Lekker is anders natuurlijk maar omdat het maar weinig gebeurd en ze er niets aan kan doen, vind ik dat minder erg dan ik vroeger de natte sokken vond.

 

Ik weet nog dat iemand op de cursus zei ‘als ze gedronken hebben likken ze altijd de lippen af, ik heb ze daar een commando voor aangeleerd door dat telkens te benoemen en nu likken ze de lippen af als ik dat nodig vind.’ Waarop mijn man en ik elkaar met een heel verwonderd aankeken, echt niet dat Ziva even haar lippen af likt hoor! Zoals Pascale zegt, de laatste slok hoeft niet te worden doorgeslikt.

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen


 
Willemijn, wat lief dat jij elke keer de monden schoon maakt na het drinken  Wij hebben besloten liever de druppels op de vloer te accepteren dan Ziva de hele dag in de gaten te houden.
 

Hahaha ik snap dit wel tongue-out Ogin heeft ook van die lekker wangen waar nog een emmer water in blijft hangen. Aizen heeft dit ook, soms als ik er naast stond dan deed ik bij hem ook wel eens even af nemen of als er bezoek was haha die zijn niet altijd gecharmeerd van emmer water op de broek hahaha

 

 

Volgende forumvraag: Malaika 13 jaar!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^