Mijn Moosje 5 maandjes!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marijn en MoosMarijn en Moos

honden foto van Marijn en Moos

Mijn Moosje is alweer 5 maandjes! Wat gaat de tijd toch snel opeens. Drie maanden terug zat ik met mijn handen in het haar, zo veel verwarring of dit wel de goede keuze was  .. Dit kan ik me nu niet meer voorstellen want wat is Moos perfect! 

538284.jpg

 

Niet alleen is hij heel knap en krijgt hij aandacht van menig mens en kind, ook knuffelt hij ontzettend lief met iedereen, hij loopt vaak en goed los en komt meteen als ik roep, kan hij al enige trucjes, eet en drinkt hij goed, slaapt hij overal doorheen en slaapt hij door, hij vindt vaker zijn eigen rust, hij lijkt volledig zindelijk en ga zo maar even door. Echt een prachtbeesie dus. 

 

Stiekem lach ik een beetje om mezelf. Ik zat ook écht even in de put, nooit verwacht dat Moos zo lief zou zijn en worden. 

 

Lieve, natte kusjes van Moos!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Fijn hoor, t is ook nog een mooierd!

honden foto van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

Wat een leukerd is Moos

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

 

Wat fijn dat je nu echt genieten kan van Moos.

Niet schrikken als hij wat minder gezeglijk wordt; de pubertijd komt er nl. aan.

Heeft hij last van de warmte? Zwarte honden hebben het zwaarder.

Op cool mat of koude natte uitgewrongen handdoek laten liggen, helpt wel.

 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wat een fijn bericht! Moos klinkt als een lieverd!

Wat Loesje zegt, niet schrikken als hij je een beetje gaat uittesten straks. Dat is een fase.

Nog veel plezier met lieve Moos

honden page profiel Marijn en MoosMarijn en Moos

honden foto van Marijn en Moos

Oh maar Moos is al begonnen met uittesten! Als iets niet naar de zin is, gaat ie blaffen. Hij is een sloper, neemt alles mee en maakt alles kapot. Met lopen doet hij het nog fantastisch, ook los. Soms een poepje wat hij graag wilt eten, maar verder wijkt hij bijna niet van mijn zijde!

 

Afgelopen week zijn we naar een hondenzwembad geweest en heeft hij heerlijk gezwommen en gespeeld. Ook hier soms iets te merken van de streken, maar nog geen échte bananen in de oren. Duimen dat het hierbij blijft dus ..

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Oh maar Moos is al begonnen met uittesten! Als iets niet naar de zin is, gaat ie blaffen. Hij is een sloper, neemt alles mee en maakt alles kapot. Met lopen doet hij het nog fantastisch, ook los. Soms een poepje wat hij graag wilt eten, maar verder wijkt hij bijna niet van mijn zijde!
 
Afgelopen week zijn we naar een hondenzwembad geweest en heeft hij heerlijk gezwommen en gespeeld. Ook hier soms iets te merken van de streken, maar nog geen échte bananen in de oren. Duimen dat het hierbij blijft dus .. "

Ik hoop het ook!

Volgende forumvraag: Dier & Recht: Rashondenleed
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^