Labrador adopteren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

" We zijn met hond! Alles gaat heel goed. Hij trekt alleen aan de riem en zodra onze kat ergens op springt of ergens heen draaft wil hij er achteraan. Hij woonde met 3 katten dus hoop dat het vanzelf went. We laten hem loslopen in huis met een lijn aan zijn tuig om te voorkomen dat hij achter de kat aan gaat. Verder vind hij het spannend, maar wil hij graag geaaid en geknuffeld worden  "

Gefeliciteerd!

Tja, de kat... smile katten die ze niet kennen en van ze weg lopen... niks leuker en interessanter dan er achteraan te gaan! Slim dat je eerst de lijn er aan houdt. Zorg in ieder geval dat de kat altijd een vluchtroute heeft en zich in veiligheid kan brengen. En verder vraagt het tijd en begeleiding. Gaat heus goed komen!

 

Dat hij het spannend vindt is natuurlijk ook logisch. Alles is nieuw: jullie het huis, omgeving, jullie routine, etc.

 

Ik ben benieuwd hoe de eerste nacht en dagen verlopen... horen we vast nog weer meer over wink

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

Van harte gefeliciteerd Lotte met de hond 

ik heb jou een privé bericht gestuurd Lotte 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

De eerste nacht is erg goed gegaan! Even gepiept maar daarna rustig. Met de kat gaat het ook beter!

Ik merk dat ik aan veel dingen moet wennen die ik niet had voorzien ( in positieve zin hoor!!hp-smile). Bijvoorbeeld de pootjes die op de grond tikken, het gevolgd worden in huis ( dit word waarschijnlijk minder wanneer hij wat meer gewend is). Maar ik vind het zo leuk allemaal. Voor nu probeer ik vooral rust en regelmaat aan te houden en er te zijn voor hem! Af en toe een plasje in huis, maar dat moet ook gewoon rustig weer aangeleerd worden!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: hond van 12 met medicatie?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^