wolfs mountain

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

Ik heb een nieuwe brok ontdekt(voor mij nieuw), namelijk Wolfs Mountain.

Nadat Noa en Desi 2 jaar Naturo(gestoomd vlees van AH) hebben gegeten, ging het niet meer zo goed met hunhp-cry, steeds aan de dunne en gras eten en ze aten het gewoon niet meer, heel vreemd allemaal, maar ja, het zijn beide oude dames van 10 en 13,5 jaar oud dus misschien konden ze er niet meer tegen.

Nu met deze brok, die ze in 3 smaken hebben, doen ze het prima, ze vinden het ook echt lekker, ik had een proefpakket aangevraagd met de 3 smaken en ze vinden ze alle 3 lekker!

Dus ik ben benieuwd hoelang dit weer goed gaatundecided

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ziet er goed uit.   Wat was het gewicht van het proefpakket ( voor € 6,95 en gratis verzending) ?

honden foto van Paula, Noa*, Desi, Nola en Bobbi

Jantien, ik kreeg 3 zakjes van ongeveer 300 gram denk ik, ik weet het niet zeker, maar 1 zakje gebruik ik nog steeds als snack en dat ik ze kreeg is 2 weken geledenhp-shiny

honden page profiel FredFred

Het is inderdaad hondenvoer. Als je de naam, de verpakking en het verhaal ziet dan hebben ze zo ongeveer alle marketingtrucjes rondom hondenvoer gebruikt. Daarnaast vind ik de samenstelling ook op een manier geschreven dat het allemaal ook niet erg duidelijk is wat er nou precies in je brokken zit, en in welke verhoudingen. En dan zie je nog een lijst nutritionele toevoegingsmiddelen waar je u tegen zegt. En dan de prijs 17,95 voor 2.5 kilo, dat is best duur voor een brok met zo'n incompleet verhaal. Ik zeg niet dat het slecht voer is, maar als je bereid bent dit soort bedragen uit te geven zou ik nog even verder kijken.

 

Volgende forumvraag: Natuurlijke brokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^