Maan, de Italiaanse windhond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

Wat is maan groot geworden 

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

" Awhh wat een fijne update van Maan Leuk dat loslopen zo goed gaat! Ik probeer mijn puber van 7 maand ook regelmatig los te laten lopen. Laatst moest ik wel 200 meter terug lopen omdat een muizenholletje interessanter was dan ik. Dat was wel even jammer ! Wat vervelend dat je ziek bent, hopelijk kunnen de hondjes je veel steun bieden  Sterkte daar mee in ieder geval!  "

Dankjewel! Tot nu toe heeft ze geen enkele interesse in muizenholletjes en dergelijke haha, ze is vooral op zoek naar 'eetbare' hapjes. Laatst vond ze mensenpoep, iew, daar heeft ze eerst smakelijk van gegeten voordat ik doorhad waar ze mee bezig was. Dan zou ik liever hebben dat ze muisjes probeert te vangen, haha!

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Dankjewel! Tot nu toe heeft ze geen enkele interesse in muizenholletjes en dergelijke haha, ze is vooral op zoek naar 'eetbare' hapjes. Laatst vond ze mensenpoep, iew, daar heeft ze eerst smakelijk van gegeten voordat ik doorhad waar ze mee bezig was. Dan zou ik liever hebben dat ze muisjes probeert te vangen, haha! "

Helaas heel herkenbaar dit... word er altijd helemaal misselijk en naar van hahaha

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

Gisteren is Maans eerste echte winterpakje aangekomen hp-heart Normaal gezien hou ik helemaal niet van dierenkleding, maar ze heeft het echt al koud, dus is het een noodzaak. En dan kunnen we beter meteen schattige kleertjes kopen, natuurlijk! Een tijd geleden heb ik op Etsy een dinosauruspakje laten maken op maat en dat is gisteren aangekomen. 

Ik vind het zo schattig, dat ik jullie het niet wilde onthouden:

539828.jpg

539829.jpg

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

" Helaas heel herkenbaar dit... word er altijd helemaal misselijk en naar van hahaha "

Vooral als ze je erna lekjes wil geven yell

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Gisteren is Maans eerste echte winterpakje aangekomen  Normaal gezien hou ik helemaal niet van dierenkleding, maar ze heeft het echt al koud, dus is het een noodzaak. En dan kunnen we beter meteen schattige kleertjes kopen, natuurlijk! Een tijd geleden heb ik op Etsy een dinosauruspakje laten maken op maat en dat is gisteren aangekomen. 
Ik vind het zo schattig, dat ik jullie het niet wilde onthouden: "

Niet normaal schattig dit

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ah wat schattig dat dinosauruspakje

 

ik ben ook niet van de kleertjes, maar als het functioneel is, alleen maar goed, en nu dus nog erg leuk ook

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^