Maan, de Italiaanse windhond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

Wat is maan groot geworden 

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

" Awhh wat een fijne update van Maan Leuk dat loslopen zo goed gaat! Ik probeer mijn puber van 7 maand ook regelmatig los te laten lopen. Laatst moest ik wel 200 meter terug lopen omdat een muizenholletje interessanter was dan ik. Dat was wel even jammer ! Wat vervelend dat je ziek bent, hopelijk kunnen de hondjes je veel steun bieden  Sterkte daar mee in ieder geval!  "

Dankjewel! Tot nu toe heeft ze geen enkele interesse in muizenholletjes en dergelijke haha, ze is vooral op zoek naar 'eetbare' hapjes. Laatst vond ze mensenpoep, iew, daar heeft ze eerst smakelijk van gegeten voordat ik doorhad waar ze mee bezig was. Dan zou ik liever hebben dat ze muisjes probeert te vangen, haha!

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Dankjewel! Tot nu toe heeft ze geen enkele interesse in muizenholletjes en dergelijke haha, ze is vooral op zoek naar 'eetbare' hapjes. Laatst vond ze mensenpoep, iew, daar heeft ze eerst smakelijk van gegeten voordat ik doorhad waar ze mee bezig was. Dan zou ik liever hebben dat ze muisjes probeert te vangen, haha! "

Helaas heel herkenbaar dit... word er altijd helemaal misselijk en naar van hahaha

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

Gisteren is Maans eerste echte winterpakje aangekomen hp-heart Normaal gezien hou ik helemaal niet van dierenkleding, maar ze heeft het echt al koud, dus is het een noodzaak. En dan kunnen we beter meteen schattige kleertjes kopen, natuurlijk! Een tijd geleden heb ik op Etsy een dinosauruspakje laten maken op maat en dat is gisteren aangekomen. 

Ik vind het zo schattig, dat ik jullie het niet wilde onthouden:

539828.jpg

539829.jpg

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

" Helaas heel herkenbaar dit... word er altijd helemaal misselijk en naar van hahaha "

Vooral als ze je erna lekjes wil geven yell

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Gisteren is Maans eerste echte winterpakje aangekomen  Normaal gezien hou ik helemaal niet van dierenkleding, maar ze heeft het echt al koud, dus is het een noodzaak. En dan kunnen we beter meteen schattige kleertjes kopen, natuurlijk! Een tijd geleden heb ik op Etsy een dinosauruspakje laten maken op maat en dat is gisteren aangekomen. 
Ik vind het zo schattig, dat ik jullie het niet wilde onthouden: "

Niet normaal schattig dit

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ah wat schattig dat dinosauruspakje

 

ik ben ook niet van de kleertjes, maar als het functioneel is, alleen maar goed, en nu dus nog erg leuk ook

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

Nog eens tijd voor een update! :) Maan wordt eind deze maand alweer 8 maanden, de tijd vliegt! Ze is nog steeds een heerlijk hondje, erg eigenwijs en avontuurlijk, maar ook erg lief en aanhankelijk. Zij en Storm kunnen echt niet meer zonder elkaar. Het is zo heerlijk als ze samen door de tuin crossen (Storm kan Maan niet meer bijhouden), samen graven, ... Als ik dat zie, dan weet ik dat we de goede keuze hebben gemaakt om er nog een hondje bij te nemen.

Foto's:

540231.jpg 540232.jpg
Maans voorliefde voor dekentjes is enkel nog maar groter geworden laughing


540233.jpg 540230.jpg

Samen op avontuur!


540234.jpg

We zijn aan het bouwen en deze twee kwamen hun nieuwe huis al eens inspecteren!

 

540235.jpg hp-heart Met mijn vriend in de zetel.

 

540236.jpg 540237.jpg 540238.jpg 540239.jpg

Ze moet altijd en overal opspringen haha. Op elke boomstam of muurtje dat we op wandeling tegenkomen. Zo schattig!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

wat een mooie leuke foto's weer. Leuk dat ze zo graag over de boomstammen klautert. 

 

Wat een leuke trui heeft ze daar aan, kan je die zo kopen of ben je zelf zo creatief?

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

" wat een mooie leuke foto's weer. Leuk dat ze zo graag over de boomstammen klautert. 
 
Wat een leuke trui heeft ze daar aan, kan je die zo kopen of ben je zelf zo creatief? "

Ik wou dat ik het zelf kon maken! Na corona zou ik graag wat naailessen volgen, zodat ik zelf kleding kan maken voor haar. maar voor nu bestel ik ze nog via het internet haha (het gele truitje komt van Zooplus). hp-smile

honden page profiel StormStorm

honden foto van Storm

Nog eens een update! Ik word nog elke dag verliefder op Maan, ze is echt de leukste hond die ik me kan inbeelden. Ze is heerlijk eigenwijs, maar zou tegelijkertijd ook zo in je kruipen als ze kon. Als het regent verstopt ze zich zodat ze niet mee hoeft te wandelen (al heeft ze een heel mooie regenjas), of moet ik haar dragen haha. 
Op wandeling worden we vaak aangesproken door onbekenden omdat ze zo schattig is, en dan stopt ze en gaat ze vaak even poseren alsof ze iedereen wil laten zien hoe mooi en flink ze is hp-heart. Echt een schatje! Verder is ze ook nog steeds sociaal naar andere honden - en negeert ze blaffende of uithalende honden (helemaal uit zichzelf)! Storm is ook veel rustiger geworden, omdat zij alle aandacht naar zich trekt, wat voor hem veel aangenamer is. Storm houdt niet van onbekenden en is nog steeds bang als ze te dichtbij komen, nu we Maan hebben, vinden veel mensen haar 'schattiger' dan Storm. Dus dat werkt prima voor alle partijen.

In februari gaan we eindelijk verhuizen en Storm en Maan gaan regelmatig mee op 'inspectie', de buren hebben langs twee kanten kippen en dat vinden ze reuze interessant haha. En als we ze even 'kwijt' zijn op de werf, zitten ze geheid boven door het raam te kijken.

Nog wat foto's:

541093.jpg
Spelen met de bulldog van mijn ouders smile al gaat ze zelf het water niet in, want dat vindt ze vies. Ze springt ook nog steeds over elke plas die we passeren.

541094.jpg

541095.jpg 

541096.jpg

 541097.jpg

 TANDJES! 

541098.jpg 

541099.jpg

Bij mijn ouders thuis, ook daar springt ze overal op.

 541100.jpg 

541101.jpg

541102.jpg

540889.jpg
Het kind springt nog steeds overal op, als we voorbij een boom/bank/... komen, kan ze die niet voorbij wandelen, maar moet ze erop. hp-heart

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Puppy ziek geweest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^