Vergeten voor te stellen.....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JenniferJennifer

honden foto van Jennifer

Hi Allemaal,

Ik realiseerde mij zojuist dat ik heel enthousiast begonnen ben op het forum vorige week, maar dat ik mij helemaal nog niet aan jullie heb voorgesteld hp-frusty

Ik ben dus Jennifer, mijn gezin bestaat uit een huishouden van 3 mannen (man en 2 puber zoons) en een bonusdochter die regelmatig over de vloer komt. 

Van huis uit altijd honden gehad, boxers, afgaanse windhond, Rotweiler. Toen ik ging samenwonn met mijn man moest ik hem even opwarmen voor huisdieren, want hij was dit niet gewend, maar daar heb ik snel verandering in gebracht. Konijnen, cavia's, hamsters, vissen en ja hoor uiteindelijk ook honden. 2 chihuahuas genaamd Jinx (bruine reu) en Missy (wit teefje). Hij was gek op ze ondanks dat het niet de stoere honden waren die hij misschien liever had gehad.

Na 11 jaar hebben we vorig jaar afscheid moeten nemen van Missy het was een lange vreselijke weg, onderzoeken, operaties maar helaas heeft ze uiteindelijk opgegeven, het was verschrikkelijk cry. We hebben toen veel troost gehad aan ons reutje, die erg van slag was door het verlies van zijn meisje. Hij was immers al 13 jaar en ze waren echt altijd samen. 3 weken geleden ging het opeens erg slecht met hem, hij had al vaker last van 'hoest buien' maar nu bleef hij veel moeite houden met ademen, wilde niet meer eten of drinken, meteen naar de DA, onderzoeken gedaan, foto's gemaakt, bleek een grote tumor in zijn borst te hebben die zijn luchtpijp helemaal naar boven duwde en zijn hartje weg drukt. We mochten hem nog mee naar huis nemen zodat iedereen afscheid van hem kon nemen, de volgende dag hebben we hem moeten laten inslapen. Intens verdriet, anders kan ik het niet omschrijven, het ging allemaal zo snel.cry

Ironische is dat we de laatste maanden van zijn leven juist aan het inlezen/orienteren waren om een nieuw maatje voor hem te zoeken, helaas heeft het niet meer zo mogen zijn (misschien maar beter ook voor hem, gezien zijn leeftijd). 

Sorry voor het lange emotionele bericht, maar voelt toch goed om het even te delen. 

Lichtpuntje is dat we hebben besloten om toch weer voor een nieuw hondje te gaan kijken en staan inmiddels op de wachtlijst bij de fokker die we eerder al op het oog hadden, dit keer geen chihuahua meer maar een Boston Terrier. Super sociale hondjes, lekker actief en goed te trainen, het ras past perfect bij ons gezin. Ik kan niet wachten om weer een hond in huis te hebben!

Dus ik dacht ik ga mij aanmelden bij het honden forum waar ik de ervaringen, adviesen en leuke verhalen van andere kan lezen.

Groetjes,

Jennifer

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Welkom Jennifer!

honden page profiel koertkoert

honden foto van koert

Welkom Jennifer en veel lees en schrijfplezier op hondenpage 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Welkom Jennifer en nog veel sterkte gewenst met het verlies van Jinx.

Volgende forumvraag: Hoe word jij begroet?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^