In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Anneke dankje wel, komt goed...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

532036.jpg532038.jpg     Ogin en ik zijn samen de hele dag weggeweest, eerst naar blauwe stad, daarna naar huis, en daarna naar Kaaphoorn, thuis is geen thuis, maar de hele dag weg kan ook niet, toch doet het goed om in een hele andere omgeving te zijn en mensen te ontmoeten die mijn Bams nimmer gezien hebben, Ogin is op het moment niet onstuimig maar heel rustig banjerd ze lekker rond daar...samen koffie gedronken en toch met anderen gepraat, nee niet over Bams, maar over Ogin...

honden page profiel noenoenoenoe 3 doggies

Willemijn, logisch dat de lege plek thuis extra voelbaar is en wat fijn toch dat je Ogin hebt om er lekker mee op uit te gaan. Dat je af en toe Bams roept, terwijl je Ogin bedoelt is herkenbaar. Als ik over Noenoe praat zeg ik ook nog regelmatig de naam van mijn vorige maatje. Ik leef erg met je mee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken, de wanhoop is er maar helaas ook dit hoort bij het leven, mijn grootste liefde is niet meer aanwezig, een Bams die er altijd voor mij was, in moeilijke en goede en blije tijden, het huis is even mijn huis niet meer, heb Bams beloofd om verder te gaan met Ogin...de bloemen en berichtjes stromen binnen, Bams was geliefd, daar hou ik me ook aan vast, zonder haar zal alles anders worden, maar dan is daar Ogin waar ik al een band mee heb, en voor haar ga ik verder met Bams op de achtergrond die altijd heel dichtbij me zal zijn....en zeker als ik haar naam zachtjes fluister......is zij daar...    iedereen heel erg bedankt voor alle steun, heeft me wel zo goed gedaan. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

                     524498.jpg

honden page profiel RianneRianne 3 doggies

Willemijn, ik lees het nu pas. Wat vreselijk voor je, heeeeel veel sterkte!!! Ook voor je andere kanjer want die zal t maatje ook wel missen.......

Fijn dat je hier zoveel medeleven krijgt, dat moet goed doen, dat er nu zoveel mensen aan je denken. Jij staat tenslotte ook altijd klaar met tips en adviezen.

Geniet van alle herinneringen en koester ze    XXX

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Rianne, jij ook heel veel dank voor je fijne woorden.

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

"                       "

Lieve Willemijn zo mooi foto  en alle 2 mooie lieverds  ik wens je nog heel veel sterkte ik heb ook veel steun gehad op hp het is goed  dat iedereen hier is om je te steunen weten wat het is lieverd Bamse zal altijd over  jullie  waken  het is echt moeilijk  ik begrijp je heel goed  dikke knuffel xx

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Wat verdrietig frown Ook ik las hier op het forum al veel verhalen over mooie, lieve Bams. Heel veel sterkte, Willemijn en Ogin! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Wat verdrietig  Ook ik las hier op het forum al veel verhalen over mooie, lieve Bams. Heel veel sterkte, Willemijn en Ogin!  "

Afscheid nemen is definitief, je wilt dat niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Lieve Willemijn zo mooi foto  en alle 2 mooie lieverds  ik wens je nog heel veel sterkte ik heb ook veel steun gehad op hp het is goed  dat iedereen hier is om je te steunen weten wat het is lieverd Bamse zal altijd over  jullie  waken  het is echt moeilijk  ik begrijp je heel goed  dikke knuffel xx "

Weet ik van jou Nadine, dankje wel.

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes 3 doggies

honden foto van annette & de boefjes

Owneeeeeee, Willemijn, lees het nu pas! Wat een verdriet voor je, je prachtige meis is niet meer hier. Maar ze zal voor altijd bij je zijn in je hart. Afscheid nemen doet pijn, neem de tijd hiervoor. Ik wens jou en Ogin heel veel sterkte toe de komende tijd hp-cry

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Owneeeeeee, Willemijn, lees het nu pas! Wat een verdriet voor je, je prachtige meis is niet meer hier. Maar ze zal voor altijd bij je zijn in je hart. Afscheid nemen doet pijn, neem de tijd hiervoor. Ik wens jou en Ogin heel veel sterkte toe de komende tijd  "

Dankje wel Annette, we hebben elkaar nog pas gemaild over trimmen en nu dit, heel verdrietig.

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Ik lees het nu pas...

Heel  veel sterkte Willemijn! Bams was een prachthond!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nathalie, Bams leefde al een poos in een mooie reservetijd, qwa leeftijd, haar nestgenootjes waren al jaren er niet meer...Bams was niet ziek, maar ging met moeite opstaan en zolang ik haar kon helpen was het niet aan de orde, de dag kwam dat het niet meer vanzelf ging en dan moet je de beslissing nemen......en dan moet je verder zonder haar, Bams mijn grote liefde.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

17881.jpg  Zo jong als ze was, 4 maanden hier, toonde ze al haar vriendelijkheid tegenover anderen, en dat bleef haar hele leven, vriendelijk voor iedereen, en toch geen allermansvriend, gaan en staan waar haar baasje was.

honden page profiel Dobber!Dobber! 3 doggies

honden foto van Dobber!

"   Zo jong als ze was, 4 maanden hier, toonde ze al haar vriendelijkheid tegenover anderen, en dat bleef haar hele leven, vriendelijk voor iedereen, en toch geen allermansvriend, gaan en staan waar haar baasje was. "

Ik weet nog dat Dobber en ik haar een keer ontmoetten. Dobber was toen ook al geen gemakkelijke gast, maar Bamse was één van de weinige honden die ik meegemaakt heb waar Dobber zich direct op haar gemak bij voelde hp-heart.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik weet nog dat Dobber en ik haar een keer ontmoetten. Dobber was toen ook al geen gemakkelijke gast, maar Bamse was één van de weinige honden die ik meegemaakt heb waar Dobber zich direct op haar gemak bij voelde . "

Dat weet ik ook nog, Dobber....jong beiden en ik wist dat dobber niet zo makkelijk was wat je wel eens beschreef, Bams was een hond die ontzag uitstraalt en dan zijn de honden gauw op hun gemak, en zien dat er niet veel te ruzieen is met zo,n beer...     Ogin, ze is geen Bams, maar boezemt door haar groote en uitstraling ook gezag uit, ze staat beheerst te wachten als er een hond boos op dr afkomt en zo,n hond draait bij....en die kleintjes wat meer angst is, zien dat er geen kwaad in zit en lopen rustig weg, en ook Ogin...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

We gaan weg vandaag, naar Kaaphoorn, eruit, het huis uit.....de geur van Bams is er nog steeds en ook zie ik dr in huis, en wil dan aan de ene kant het huis niet uit en aan de andere kant eruit.....mijn tweelingzus sleurt me mee, en gaan daar wandelen, daar waar Bams nooit geweest is en ik het gevoel niet heb dat ik haar zie, alleen Ogin lijkt zo op dr, loopt ze een eind voor ons uit dan.....en ook Ogin straalt ontzag uit voor een ieder, karakter is het Bams niet......ik heb Ogin er bij genomen juist voordat als Bams wegvalt, en daar zal ik naar moeten handelen om Ogin als Ogin te zien en geen vervanger voor Bams...mijn verdriet niet te koppelen aan Ogin, mijn tweelingzus komt me zo ophalen en dan gaan we weg...en niet dat Ogin overbelast raakt met dat wandelen, er is een restaurant wat ingericht is voor honden daar kan ze ook mee naar binnen....

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Willemijn probeer toch maar een beetje te ontspannen hopelijk valt het weer wat mee.Hier hebben we regen.
Het beste verder.

honden page profiel toto 3 doggies

honden foto van to

over stomme reacties gesproken... deze foto is me erg dierbaar.. Maar man man wat een commentaar krijg je dan??

Jes (midden is er niet meer) Bob en Yip wel... de foto hangt boven mijn bed.. en echt hoor er zijn mensen die zich echt afvragen of ik wel ""wijs"" ben, wie zet er nou een dooie hond op de foto??? cry

De fotograaf heeft de foto gemaakt met een leeg lijstje en Jes er later in geshopt...

532056.jpg

Ik denk maar zo,  Als je mensen leert kennen ga je meer van honden houden..

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

     To, iedereen gaat er anders mee om, je niets van andere aantrekken , verwerk het op jouw manier.....hier alleen maar hele lieve reacties gekregen.   De cres zit hiernaast, een groot hart met bloemen kwamen ze brengen, en vele tekeningen van de kleine kinderen voor Bams...ieder jaar vierde ze de verjaardag voor mijn grote Bams vele tekeningen die ze dan maakte, ook daar was Bams een geziene buurhond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Weer bijna een hele dag weggeweest, met Ogin en mijn tweelingzusje, ik weet dat het niet goed is om mijn huis uit te vluchten, het is vandaag vrijdag, een beladen dag, naar KAAPHOORN geweest, lange wandeling gemaakt met koffie, andere mensen en andere omgeving, doet goed, en tuurlijk zijn er dan toch momenten dat het even niet gaat, vreemde mensen die naar het ras vragen en doorvragen en ja dan komen de tranen, en dan mijn tweelingzus verteld het van Bams, van wild vreemde mensen een arm om je heen, zo zie je iedereen maakt het mee en een ieder moet dat verwerken....Ogin is een stuiterbal, maar het lijkt wel dat ze in een week volwassen geworden is, van een stuiterbal naar een rustige bedaarde hond die rustig met de anderen honden daar omgaat, daar zijn vele honden en nimmer commentaar dat ze losloopt, het is een losloop gebied, tot 1 april, zelfs een  aangelijnde hond met een mijnheer daar mocht Ogin mee kennismaken, een husky, de man verontschuldigde zich zelfs daarvoor.....geen onvertogen woord van mensen zelfs niet van zonder hond ....Ogin is giga groot, maar rustig en zeer betrouwbaar voor groot en klein, mensen zien dat wel, stuiteren is er niet bij......volwassen geworden nu Bams er niet meer is ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

532057.jpg532059.jpg     Fotoos, van vanochtend/middag, met tussenposes rusten hoor....koffie gedronken en daar gingen we weer.

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

Och nee Willemijn..... wat verdrietig. Bamse heeft natuurlijk een fantastisch leven gehad bij jou, maar het doet zo zeer als je ze moet laten gaan. Heel veel sterkte 

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

" over stomme reacties gesproken... deze foto is me erg dierbaar.. Maar man man wat een commentaar krijg je dan??
Jes (midden is er niet meer) Bob en Yip wel... de foto hangt boven mijn bed.. en echt hoor er zijn mensen die zich echt afvragen of ik wel ""wijs"" ben, wie zet er nou een dooie hond op de foto???
De fotograaf heeft de foto gemaakt met een leeg lijstje en Jes er later in geshopt...

Ik denk maar zo,  Als je mensen leert kennen ga je meer van honden houden.. "

Ach je moet maar zo denken. Het zijn maar mensen. Het is immers jouw foto van jouw dierbare hond? Ik heb de foto,s van al mijn overleden honden op mijn werkkamer hangen en "gestoord" als ik ben zeg ik ook weleens wat tegen ze. Natuurlijk heb je gelijk als je zegt dat wanneer je mensen leert kennen, je meer van honden gaat houden. Hun liefde is toch onvoorwaardelijk? Soms heb ik liever met honden te doen als met mensen. Ik vind het een mooie foto van Jes en de foto van alledrie vind ik prachtig. Zo hou je ze toch samen. Lekker doen wat je prettig vindt en wat mensen vinden.... Lach erom...

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

"      Fotoos, van vanochtend/middag, met tussenposes rusten hoor....koffie gedronken en daar gingen we weer. "

Mooie foto,s van Ogin. Wat heeft Ogin prachtige ogen. Een beetje treurig.... Ook zij heeft tijd nodig om te verwerken, natuurlijk. Jij zult het wel zien aan haar lichaamstaal Willemijn. In een week volwassen.... Verlies van een stuk spontaniteit door het wegvallen van haar maatje. Ook rouwen op haar manier.... Wat dacht je van het voelen dat jij verdriet hebt? Ogin voelt dat en voelt zich wat ongemakkelijk. Het lijkt me een mooie omgeving daar bij Kaaphoorn. Vrij lopen met de honden.

En dan anderen ontmoeten en praten over dingen die je samen hebt zoals de liefde voor honden. Ik zoek mijn toevlucht altijd langs de Rijn. Daar lopen wel 30 honden los en sommigen duiken het water in. Elke hond speelt met andere honden en dan gaar over en weer. Geen ruzies, geen gevechten...... Gewoon spelen, zwemmen, ravotten en na afloop doodmoe in de auto, thuis onder de douche en dan slapen, slapen, slapen. Heerlijk! Beroepshalve kom ik veel in aanraking met mensen, maar als puntje bij paaltje komt heb ik liever met dieren te maken. Mensen oordelen en veroordelen alleen maar.

Ik hoop dat je je rust vindt Willemijn. Als ik zo je berichtjes lees, heb jij je hart voor dieren op de juiste plek zoals vele mensen hier op HP. Met Bams is het goed al is ze niet mer bij jou. Ik heb geen overtuiging of visie over leven na dit leven, maar ...... Bams is dichterbij dan je denkt. Sterkte vandaag.

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

"      Fotoos, van vanochtend/middag, met tussenposes rusten hoor....koffie gedronken en daar gingen we weer. "

532057.jpg

 

Wat zat jij voor lekkers te smikkelen Willemijn ?? Ogin wilt oook zo te zien tongue-out 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

Zeer mooi foto Willemijn 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

" over stomme reacties gesproken... deze foto is me erg dierbaar.. Maar man man wat een commentaar krijg je dan??
Jes (midden is er niet meer) Bob en Yip wel... de foto hangt boven mijn bed.. en echt hoor er zijn mensen die zich echt afvragen of ik wel ""wijs"" ben, wie zet er nou een dooie hond op de foto???
De fotograaf heeft de foto gemaakt met een leeg lijstje en Jes er later in geshopt...

Ik denk maar zo,  Als je mensen leert kennen ga je meer van honden houden.. "

S sorry ik het híer schrijf maar queenie staat in élk plaats hier foto's van haar  en niemand mag iets zeggen als ze Komen 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 14 van 16 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1415 16
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^