Markiesje fokverplichting

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel bentebente

" Verder, zeker niet met iedere teef wordt gefokt, ze moeten aan strenge eisen, uiterlijk, gezondheid en gedrag voldoen. Deze hond is nooit kapot gefokt, wel uitgestorven omdat er geen markiesjes meer waren. Met een groot programma met look a likes is teruggefokt naar het huidige grote bestand. Want er zijn inmiddels veel markiesjes. "

Gewoon een lellekerd uitkiezen dushp-shiny

Alle pret opzij denk ik dat je goede duidelijke antwoorden hebt gekregen: nee dus, je hóéft er niet mee te fokken als je dat echt niet wil. 

Bedenk wel dat je daarmee dus kiest voor een ras maar het ras niet verder wil helpen.. vind ik toch een beetje apart, als je echt verliefd bent op een ras. Als je niet wil fokken vanwege tijd of geen ervaring etc, dan moet je je bedenken dat er ook vaak mensen zijn die je teef een tijdje willen huisvesten als je hier zelf geen tijd voor hebt, of je kan de zorg delen met andere mensen binnen de vereniging etc. Als dat je enige zorg is, daar zijn oplossingen voor!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Gezocht Boerboel eigenaren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^