Hond klappertanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DriesDries

Ik heb thuis 2 reuen zitten. 1 pomeriaan van 5j en een beagle van 1j. Nu is de beagle continu aan de pomeriaan zijn kruis aan het rieken en te klappertanden. Dacht dat dit wel over zou gaan. Maar is nu al zeker 1,5 maand bezig. Dit de hele dag door. Volgens mij wordt hij opgewonden. Iemand een idee wat we hier aan kunnen doen ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Als jij er bij bent, corrigeer je dat, en ben je er niet bij zet je een traphekje tussen hun in...als jij er bent en steeds corrigeerd laat de hond het wel.

honden page profiel Dobber!Dobber!

honden foto van Dobber!

De Beagle is nu 1 jaar, dat is wel een beetje de periode dat de hormonen volop aan de gang zijn :). Is de Pomeriaan gecastreerd? 

honden page profiel DriesDries

Ik corrigeer als ik er bij ben. En als we niet thuis zijn zitten ze ook apart

De pomeriaan is gecastreerd ja.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

De pomeriaan...ruikt doordat tie gecastreerd is naar een teefje, wat kan je daar nou aan doen, no love bij je dierenwinkel halen en op de broek wrijven van de pomeriaan, maar dat ruikt nou niet zo aangenaam, of lavendelolie op de broek wrijven, dat houdt je hond op afstand, de beagle.

Volgende forumvraag: Losloopgebied
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^