Maagzweer. Update

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Succes!

Hopelijk komt er wat uit de tests!

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Eindelijk een update, zijn ook echt net weer terug.

 

Uit de röntger foto's kwam na voren dat de darm wanden van zowel de dunne als dikke darm verdikt waren, ook geldt dit voor de maagwand. Verder zat er lucht in de maag wat wijst op misselijkheid. Ondanks dit hebben we eigenlijk nog geen conclusie kunnen trekken.

 

Vervolgens het bloedonderzoek. Hier kwamen bepaalde waarde niet heel goed naar voren en dit wees ook richting de maag en de darmen. Lever was goed, de nieren eigenlijk ook, 1 waarde van de nieren die niet zo heel belangrijk is was iets aan de lage kant, alvleesklierontsteking konden we uitsluiten en ook een maag darm infectie kunnen we uit sluiten.

 

Ze denken toch aan een voedsel intolerantie, dus voor nu hypoallergene brokken voor 8 weken en voor 4 dagen medicatie tegen de misselijkheid. Hopelijk is dit het. Anders moeten we nog verder zoeken, maar ze weten eigenlijk niet waar ze echt moeten zoeken, de klachten zijn zo vaag..

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Snachts braken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^