Snachts braken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Misschien kennen jullie het verhaal al dat Sara een lange tijd snachts gal braakt. Met maagzuur remmers gaat het goed, maar ze kan niet zonder. 

 

Nu gaan we vrijdag alles onderzoeken. Ik vraag me alleen af of jullie ervaring hebben met een hond die bijv wat vast in de maag heeft zitten, spugen die ook overdag of alleen snachts?

 

Kan het een allergische reactie zijn op eten? Kan dat ook alleen snachts. 

 

De andere opties zijn nog een alvleesklierontsteking, maar ze is verder absoluut niet ziek, dus dit lijkt me niet. Of nierfalen? Maar ook dan snap ik niet dat ze alleen snachts last heeft.

 

Van de week was ze angstig en mocht ze boven slapen, ze smakte de hele nacht echt enorm.. maagzuur? Misselijkheid?

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Onze hond, ooit iets vast in de maag. Veel buikpijn, opgeblazen buik,, poten strekken, niet meer eten.... het rare was dat de aanvallen rond half 5 in de ochtend begonnen. Maar niet spugen.

Alvellsklier ontsteking, dan heb je een doodzieke hond.

 

Smakken kan kalmerend signaal zijn om zichzelf rustig te maken, maar kan ook misselijk  zijn.

 

Bij  mensen, middenrifbreukje waardoor de sluitspier tussen slokdarm en maag open staat. Hierdoor loopt maagzuur terug in de slokdarm bij liggen en buigen. Maar of een hond dat ook kan hebben.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Succes bij het onderzoek, laat je weten wat er uit komt?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^