Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Net tijdens het uitlaten op een landweggetje zag ik iemand die de honden uit de auto zette en vervolgens zelf langzaam over het pad bleef rijden terwijl de honden los door de weilanden (van een boer) rende. surprised

Hond uitlaten met de auto, dat had ik nog nooit gezien. Maar volgens vrienden van me deden die mensen dat vaker. En nee, die mensen mankeren niks aan hun voeten want ze wandelen wel gewoon door het dorp in de supermarkt enzo. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Een man die zijn hondje vooruit sleept terwijl het arme beest gewoon even moest poepen. Dus ik ram op het keukenraam meneer kijkt verschrikt op en wacht nu op z'n hondje. Hij ziet dat ik nog sta te kijken en pakt zijn poepzakje met tegen zin dan toch uit zijn jaszak.
 
Heerlijk vind ik dat wanneer mensen dan toch beseffen dat wat ze doen eigenlijk niet door de beugel kan! "

En dan zogenaamd doen alsof ze niet doorhebben wat de hond aan het doen is yell Ik zag een tijd terug een tiener een hond voortslepen die eerst netjes met losse lijn meeliep, tot hij moest poepen. De hond deed dit dan maar half lopend, hangend in de lijn, over een paar meter verspreid over het voetpad. Tiener keek in het begin een soort van om toen hij merkte dat er spanning op de lijn kwam, zag vanuit zijn ooghoeken waarschijnlijk wat de hond deed, keek meteen weer vooruit en pakte zijn mobieltje erbij en stapte stevig door... alsof hij van niks wist... Ik stond aan de overkant van de weg te wachten tot ik kon oversteken met buggy en peuter, en we moesten schuin oversteken en deels het gras in om de keutels te ontwijken hp-frusty

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

dat mensen bepaalde dingen normaal vinden wss omdat het zo vaak voorkomt/gebeurd. zoals met die p*do die de wet wilt veranderen... echt kom op zeg. moet jij maar eens dat kind zijnhp-frusty

honden page profiel Len@ en Jazz[email protected] en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

" Net tijdens het uitlaten op een landweggetje zag ik iemand die de honden uit de auto zette en vervolgens zelf langzaam over het pad bleef rijden terwijl de honden los door de weilanden (van een boer) rende. Hond uitlaten met de auto, dat had ik nog nooit gezien. Maar volgens vrienden van me deden die mensen dat vaker. En nee, die mensen mankeren niks aan hun voeten want ze wandelen wel gewoon door het dorp in de supermarkt enzo.  "

Toch denk ik dat dat vaker gebeurd.

Jaren geleden deed iemand dit ook,toch genoten de honden ervan. Dat waren er 2.

Kwamen niets tegen,landweggetje,eigen terrein dacht ik.

Tja of het normaal is..

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Net tijdens het uitlaten op een landweggetje zag ik iemand die de honden uit de auto zette en vervolgens zelf langzaam over het pad bleef rijden terwijl de honden los door de weilanden (van een boer) rende. Hond uitlaten met de auto, dat had ik nog nooit gezien. Maar volgens vrienden van me deden die mensen dat vaker. En nee, die mensen mankeren niks aan hun voeten want ze wandelen wel gewoon door het dorp in de supermarkt enzo.  "

Gebeurt vaker..  mijn oom heeft een heel groot eigen bedrijf en laat regelmatig de honden met de auto uit terwijl hij zijn weilanden en hekken controleert. 

 

In Australië lieten we de honden ook altijd met de auto uit, konden ze lekker hard rennen haha. 

 

Maar door de weilanden van iemand anders zonder toestemming is natuurlijk niet zo leuk. 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Je honden op terrein van een ander uitlaten hoort gewoon niet. Een kennis van mij liet zijn hond ook wel lekker uitrennen terwijl hij in de auto stapvoets meereed. Hij was gehandicapt aan beide benen en niet in staat om ver met de hond te lopen, zo kon de hond toch zijn energie kwijt. Natuurlijk deed hij dit op een plek waar nooit ander verkeer kwam.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Je honden op terrein van een ander uitlaten hoort gewoon niet. Een kennis van mij liet zijn hond ook wel lekker uitrennen terwijl hij in de auto stapvoets meereed. Hij was gehandicapt aan beide benen en niet in staat om ver met de hond te lopen, zo kon de hond toch zijn energie kwijt. Natuurlijk deed hij dit op een plek waar nooit ander verkeer kwam. "

Hier wordt ons pad voor de bergingen met enige regelmaat gebruikt om door te steken naar het bosje. Op zich niet zo erg natuurlijk maar als ze de honden dan al vast losklippen en hun behoefte laten doen in onze tuin dan ben ik daar toch minder over te spreken.

 

Tevens hadden we hier een bewoner die haar hond iedere ochtend en avond in de tuin liet plassen.. Als we haar daar op aan spraken dan was dat niet zo en waren het hooguit wat 'ongelukjes'. Ja sure.. iedere ochtend en avond.. En dan kwam ze met het verweer dat er toch al zoveel kattenstront en kattenpis lag. 

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

Op deze manier bezorg je de echte hondenliefhebber een slechte naam. Eigenlijk ben je geen hond waard. Je hoort gewoon netjes het afval van de hond op te ruimen. "Ik betaal toch hondenbelasting?"wordt er vaak geroepen als je er wat van zegt. Nou die hondenbelasting is niet om poep te ruimen, maar om uitlaatplaatsen te onderhouden. Trouwens. Er zijn al heel wat gemeenten waar je geen hondenbelasting hoeft te betalen. Hier wel...

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Op deze manier bezorg je de echte hondenliefhebber een slechte naam. Eigenlijk ben je geen hond waard. Je hoort gewoon netjes het afval van de hond op te ruimen. "Ik betaal toch hondenbelasting?"wordt er vaak geroepen als je er wat van zegt. Nou die hondenbelasting is niet om poep te ruimen, maar om uitlaatplaatsen te onderhouden. Trouwens. Er zijn al heel wat gemeenten waar je geen hondenbelasting hoeft te betalen. Hier wel... "

Hondenbelasting mag de gemeente gewoon overal voor gebruiken en is niet speciaal gereserveerd voor hond gerelateerde zaken. Gemeentes hebben hondenbelasting in het leven geroepen zodat er minder honden aangeschaft zouden worden (:

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

Oke.... Duidelijk.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

nou moet ff in t kort hier zeuren.
ik ga dus logeren met mn vriendengroep. ik had eens gezegd 4u ben ik er. iemand moest werken en die zou ook eten gaan halen met diegene waar we bij gaan logeren. dus ik net met stress mn spullen ingepakt ivm tijd gaat ze nu zeggen dat ze aan het chillen zijn en of ik ben vergeten dat ze astma heeft enzovoorts. nou sorry hoor ik hield me aan de afspraak van 4u en nu moeten we ineens 5u komen.

ik heb de neiging om te zeggen ik kom niet meer. vind ik ook niet leuk maar ik heb zelf ook overal last van en zij hoeft maar 10 minuutjes te fietsen en ik dik een halfuur. met regen en dikke wind ivm polder. 

krijg ik net te horen dat ik een eigen luchtbed mee moet nemen en ik moet op de fiets ivm morgenochtend ikea.

echt wat is dit vandaag??? de rest heeft allemaal al een matras en bank geclaimd dus ik ben over.

sorry maar ik HAAT dit.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" nou moet ff in t kort hier zeuren.ik ga dus logeren met mn vriendengroep. ik had eens gezegd 4u ben ik er. iemand moest werken en die zou ook eten gaan halen met diegene waar we bij gaan logeren. dus ik net met stress mn spullen ingepakt ivm tijd gaat ze nu zeggen dat ze aan het chillen zijn en of ik ben vergeten dat ze astma heeft enzovoorts. nou sorry hoor ik hield me aan de afspraak van 4u en nu moeten we ineens 5u komen.ik heb de neiging om te zeggen ik kom niet meer. vind ik ook niet leuk maar ik heb zelf ook overal last van en zij hoeft maar 10 minuutjes te fietsen en ik dik een halfuur. met regen en dikke wind ivm polder. krijg ik net te horen dat ik een eigen luchtbed mee moet nemen en ik moet op de fiets ivm morgenochtend ikea.echt wat is dit vandaag??? de rest heeft allemaal al een matras en bank geclaimd dus ik ben over.sorry maar ik HAAT dit. "

Echt hatelijk als jij steeds degene bent die onderaan de prioriteitenlijst hangt inderdaad. Ik ken dat uit de tijd van mijn eerste echte baan. Iedereen wilde altijd diensten met mij ruilen maar als ik eens wilde ruilen kon of wilde niemand (was ik dus snel klaar mee). En inderdaad personeelsuitjes. Dan was er een datum geprikt en dan een kon een populair persoon niet dus werd het verplaatst... naar een datum waarop een paar minder populaire mensen waaronder ik, niet konden. 

 

Beste oplossing? Jij bent blijkbaar niet belangrijk voor deze 'vrienden'club. Zoek een andere waar je wel gewaardeerd wordt. Dag dag!

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

" En met die lekkere flaporen is die zoveel knapper  sommige mensen  "

En dat vind ik nou ook, ze wapperen zo lekker blij omhoog bij Joey.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Die krolse kat die besloten heeft, dat het stukje stoep voor ons huis een mooie plek is om te paraderen.

Niets tegen katten hoor! Maar ik had gisteren toen ik terug kwam van het wandelen moeite om mijn voordeur te bereiken en tegelijkertijd te voorkomen dat Ziva er achteraan ging.

 

Gelukkig heeft Ziva nog niet in de gaten dat al het ge-mauwmauw mauauauauw! betekent dat er een kat zit.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Hier wordt ons pad voor de bergingen met enige regelmaat gebruikt om door te steken naar het bosje. Op zich niet zo erg natuurlijk maar als ze de honden dan al vast losklippen en hun behoefte laten doen in onze tuin dan ben ik daar toch minder over te spreken.
 
Tevens hadden we hier een bewoner die haar hond iedere ochtend en avond in de tuin liet plassen.. Als we haar daar op aan spraken dan was dat niet zo en waren het hooguit wat 'ongelukjes'. Ja sure.. iedere ochtend en avond.. En dan kwam ze met het verweer dat er toch al zoveel kattenstront en kattenpis lag.  "

Ik kan mij goed voorstellen dat je hier niet over te spreken bent, ik zal ook niet blij zijn. Sommige mensen valt gewoon niet mee te praten, zichzelf stug blijven verdedigenhp-frusty.

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Half Nederland laat zijn hond in de tuin plassen en poepen, veel honden komen niet verder dan de overkant en hun tuin, als ik ziek ben dan doe ik dat ook, het probleem is eerder dat ze het niet opruimen?

Als ik hier mijn hond uitlaat, en hij moet zijn behoefte doen, dan sta ik tussen 20 drollen mijn hond zijn poep op te ruimen.

Maar iedereen zegt, jaahaa ik ruim het altijd op.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Ik zeg al lange tijd niet meer tegen  mensen, die met een hond buiten lopen, dat de poep opgeruimd moet worden. Als je dit wel doet, reken dan maar niet, dat degene die de hond uitlaat, de poep vervolgens opruimt.

 

Vaak vervelende reacties o.a. iemand die meldt, dat ze de poep van haar hond toch zeker niet op gaat ruimen. Daar betaalt ze toch hondenbelasting voor!surprised Met zulke mensen valt niet redelijk te praten.

 

Al langere tijd vraag ik hondeneigenaren, waarvan de honden ontlasting op gemeentegrond deponeren, of ze een zakje bij zich hebben om het op te ruimen. Meestal is het antwoord nee en bied ik deze hondeneigenaren een zakje aan.  Dit gebaar voelt men zich niet gemakkelijk bij als men nooit de poep van de hond opruimt. Vaak ruimen ze het dan wel op.money-mouth

 

Ik heb aan één kant een open tuin; zelfs daar laten mensen hun hond poepen. Ook vind ik regelmatig kattenpoep: wat qua volume nog meer is dan van een kleine hond. Echt smerig!yellmoney-mouth

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Half Nederland laat zijn hond in de tuin plassen en poepen, veel honden komen niet verder dan de overkant en hun tuin, als ik ziek ben dan doe ik dat ook, het probleem is eerder dat ze het niet opruimen?
Als ik hier mijn hond uitlaat, en hij moet zijn behoefte doen, dan sta ik tussen 20 drollen mijn hond zijn poep op te ruimen.
Maar iedereen zegt, jaahaa ik ruim het altijd op. "

 

Of ze het opruimen of niet; het is hun tuin niet en ook al ruim je het op dan nog is dat smerig als een klein kind daar dan met de blote voetjes of op de knietjes doorheen loopt. Hier spelen heel vaak kinderen in de tuin. Toch iets heel anders dan een grasstrookje van de gemeente vind ik. En dat is precies het probleem; mensen denken altijd dat onze tuin van de gemeente is omdat dat bij flats heel vaak zo is. Maar dit is geen flat, maar een maisonnette en geen huur maar koop.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Ik zeg al lange tijd niet meer tegen  mensen, die met een hond buiten lopen, dat de poep opgeruimd moet worden. Als je dit wel doet, reken dan maar niet, dat degene die de hond uitlaat, de poep vervolgens opruimt.
 
Vaak vervelende reacties o.a. iemand die meldt, dat ze de poep van haar hond toch zeker niet op gaat ruimen. Daar betaalt ze toch hondenbelasting voor! Met zulke mensen valt niet redelijk te praten.
 
Al langere tijd vraag ik hondeneigenaren, waarvan de honden ontlasting op gemeentegrond deponeren, of ze een zakje bij zich hebben om het op te ruimen. Meestal is het antwoord nee en bied ik deze hondeneigenaren een zakje aan.  Dit gebaar voelt men zich niet gemakkelijk bij als men nooit de poep van de hond opruimt. Vaak ruimen ze het dan wel op.
 
Ik heb aan één kant een open tuin; zelfs daar laten mensen hun hond poepen. Ook vind ik regelmatig kattenpoep: wat qua volume nog meer is dan van een kleine hond. Echt smerig! "

Ik ruim de hondenpoep ook eigenlijk nooit op. embarassed Maar dat komt omdat mijn honden vrijwel alleen in losloopgebied komen waar dat niet hoeft. De enkele keer dat ze eens poepen waar het opgeruimd moet worden doe ik het wel.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  

Of ze het opruimen of niet; het is hun tuin niet en ook al ruim je het op dan nog is dat smerig als een klein kind daar dan met de blote voetjes of op de knietjes doorheen loopt. Hier spelen heel vaak kinderen in de tuin.


Toch iets heel anders dan een grasstrookje van de gemeente vind ik. En dat is precies het probleem; mensen denken altijd dat onze tuin van de gemeente is omdat dat bij flats heel vaak zo is. Maar dit is geen flat, maar een maisonnette en geen huur maar koop. "

Ja ik had niet goed gelezen.

Tevens hadden we hier een bewoner die haar hond iedere ochtend en avond in de tuin liet plassen..

Maar daarboven spreek je over onze tuin, daar was de verwarring.

Nee dat is natuurlijk belachelijk!! Plassen met dit weer vind ik niet zo erg, maar in de zomer gaat dat stinken.

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi † 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

We hebben op de hondenschool een nieuw slot moeten plaatsen omdat mensen hun hond op het terrein van de school uitlieten en steeds grote hopen stront achterlieten.
Asociaal gewoon, op andermans terrein, omheind, je moet twee hekken door en dan gewoon lekker daar je hond laten schijten.

Plassen tegen tuintjes ook zoiets. Vooral met sneeuw zie pas goed hoeveel er tegen andermans tuinen aan geplast wordt. En als je er wat van zegt kun je een grote mond verwachten, want ja, een reu plast nu eenmaal overal tegenaan.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

OKe. even niks over hondenpoep en kattepieswink

Wij waren vandaag even in "de stad". er was een wegopbreking in het centrum en dus stoplichten. Druk druk

We staan in de file voor t stoplicht. Komt er ineens een grote weimarander hond rechts over de stoep voorbij. hobbelt vrolijk voort maar zonder een mens erbij......Huh?

Dan gaat de autodeur van de auto achter mij open en een oudere vrouw stapt uit, laat deur open, begint wat paniekerig de naam vd hond te roepen.....die al 1 straat verder was gekuierd......o jee!

Tenslotte kwam de hond aan gekacheld, op zn gemakje...….Maar het licht was inmiddels groen en mijn file kon doorijden

Maar de hond maakte geen haast om in de auto te springen dus de vrouw werd er nog knap nerveus vantongue-out

Is goedgekomen zag ik in de verte in mn achteruitkijkspiegel. Maar hoe die grote hond uit die auto kon komen zonder dat de deur open was???

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik mocht vanochtend geen ruzie maken.....van mijn moeder......

 

Er is hier zo n vrouwt met twee hondjes....yorkshire terriër mixjes. Ze had er eerst 3 maar een is vorig jaar gestorven. Ze heeft die hondjes altijd aan de flex...en meent dat elke hond het suuuuuuuppppper gezellig vind dat die hondjes buurten...terwijl ze enorm uitvallen. Maylo moet dat niet en dat hebben we al een aantal keer duidelijk moeten maken. 

 

Mijn moeder heeft al eens woorden gewisselt met der nadat ze in 1x de hondjes van de stop liet en die stormde op Maylo af. 

 

Nu liep ze voor ons vanochtend...en ze was al hele tijd een beetje aan het dreuzelen....maar passeren wilde ik liever niet. Maylo was niet op de hondjes aan het lette en ik vond het voor hem fijner zo. Ze liet ze ten eerste poepen op het speelveldje.....zonder op te ruimen. Dus mijn bloed begon al licht te koken maar ik hield wijs mijn mond. 

 

Echter bij het einde van het pad moet ze oversteken en wij rechts de straat in naar ons huis. Ze bleef echt op het einde staan....ik denk 'he? Moet ze nu terug? Of staat ze te wachten?'. Nee geen auto.....denk waarom blijf je daar nu staan??? Hondjes strak aan de flex en niet eens op de korste stand. 

 

Ja moet ik nu passeren of wat wil je? Dacht ik bij me zelf? Wil je nu terug lopen? Dus mijn moeder passeert der en de hondjes vallen enorm uit naar mijn moeder. Ik denk naja volg maar...en loopt der voorbij met Maylo die het helemaal niet leuk vond en ook wilde uitvallen. Dus ik passeer der...en zij draait met mij mee en steek over! Dus ik zeg 'Potverdorie!! Loop de volgende keer gewoon door sta je daar te wachten!'. Dus ze zegt 'Wat mot je! Ik kan je moeder wel zijn'. Pardon???? Dus ik wilde daar op in gaan maar mijn moeder trok me bijna mee. Zij stierde nog verder...want hoorde der vanalles roepen. 

 

Ik wilde alleen zeg 'godzijdank ben je me moeder niet.....die heeft me beter opgevoedt'. 

 

Ik was gefrustreerd omdat ze daar bleef staan en ons liet passeren en alsnog overstak. Waarom??? Waarom moeten die hondjes nu tegen elkaar uitvallen? Was ze door gelopen was er niks aan de hand geweest en had ze toch besloten om terug te lopen ook niet...maar nee ze blijft staan honden vallen enorm uit...en ze volgt ons bijna in de rug en steekt over....

 

Ik ben der verder niet meer tegen gekomen.....en ze moeten nodig zeggen...opvoeden....en ze kon mijn moeder zijn. Der zoon zit nota bene 2 straten verder altijd te dealen en op het speelveldje te blowen. 

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Net weer van twee hondenbezitters te horen gekregen dat ik in elkaar geschopt ga worden als die mensen mij nog een keer zien. Alleen maar omdat ik in het aanlijngebied hun Franse bulldog met mijn benen blokkeerde en weg duwde.

Daarvoor had ik al een rotervaring met een loslopende hond dus ik was al geirriteerd. Ik hield al constant afstand van die mensen en probeerde op die manier aan te geven dat die honden niet bij Penny in de buurt moesten komen (die mensen zagen dat ook want we hadden oogcontact). Helaas had het geen zin, toen die bulldog Penny zag was hij zo gefixeert dat hij ook niet meer bij ons weg ging. Blokkeren had op dat moment ook geen zin meer, dus toen besloot ik hem maar steeds weg te duwen met mijn benen.

Uiteindelijk wilden ze de honden aan te lijnen, ze hielden de bulldog al vast dus ik ging er snel langs. Op dat moment lieten ze hem blijkbaar weer los dus dook hij weer op Penny af. Ik duwde hem weer met mijn been weg en daarna begon de schreeuw en scheldpartij. Ze zouden mij in elkaar schoppen en ik was helemaal gestoord want ik schop honden en ik mag hun hond niet schoppen.

Ik probeerde toen heel rustig uit te leggen dat als ze die hond aan de lijn hielden en de regels volgde ik helemaal niet bij hun hond in de buurt was gekomen, maar ze waren zo aan het schreeuwen dat ik er nauwelijks tussen kwam.

 

Gelukkig heb ik het deze keer wel volledig gefilmd, komende week breng ik maar weer een bezoekje aan het beheer van het gebied.

 

Maar echt belachelijk dat mensen zo agressief doen, dan noemen ze mij nog gestoord ook...

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Mensen die denken overal het meeste verstand van te hebben en anderen altijd (verkeerd ook nog eens) advies te moeten geven. 

Akelige mensen zijn dat.

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en katten Charlie en Cassie

" Mensen die denken overal het meeste verstand van te hebben en anderen altijd (verkeerd ook nog eens) advies te moeten geven. 
Akelige mensen zijn dat. "

 

Ik denk dat dit gewoon mijn allergrootste frustratie is. Ik heb daar toch wel zo'n gruwelijke hekel aan. De vriend van mijn oma doet dat ook altijd, en dan natuurlijk juist over honden. Want hij heeft al wel zoveel nesten gehad en zoveel honden opgevoed, en ja hij kan gerust ook deze onopgevoede hond wel wat leren hoor maar dat mag niet van z'n baasje. 

Dat mag niet van zijn baasje omdat hij altijd, en nog steeds, zijn honden opvoed door ze bij elke fout een schop te verkopen. Zijn vorige hond heeft het eerste jaar nergens niet geen regels gehad want hij "wilde 'm wel gewoon een pup laten zijn". En toen dezelfde hond later z'n post versnipperde was ie verbaasd hp-frusty

 

Niet om op te scheppen, maar ik ben blij dat ik in ieder geval een deel van de opleiding Dier & Gedrag heb gedaan, heel veel kennis vergaar online, en ook bij heel veel hondenscholen ben geweest waar de trainers eigenlijk altijd wel dezelfde mening hebben als ik. Plus dat Scotty zeker voor een eerste hond prima opgevoed is. En dan nog neemt ie mij niet serieus. Zoals toen ik hem zei dat elke hond kan speuren, iets wat mij door 5 verschillende trainers is verteld. Nee dat was niet waar volgens hem.

 

Pfff tis een beetje een lange tirade geworden, sorry hp-angel 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

Er is ook niet echt een vast regelplan van: hoe voed je een pup op... ( of hij is er wel maar dan ken ik hem niet )
elk persoon voed zijn hond anders op en ik denk zelf dat het ook wel verschilt per hond. ik zou het zelf wel lastig vinden om in te schatten hoe je een hond moet opvoeden want elke persoon doet het anders. 


Mijn frustratie puntje; mensen die hun hond in de speeltuin laten poepen, en het niet opruimen!, terwijl er echt een paar meter verder een polder is... lekker met poep aan je schoen thuiskomen. heerlijk...yell

gelukkig is het al minder de laatste jaren. maar toch...


honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Een jong kind, ergens tussen de 6 en ernstig maximaal 9, schatte ik hem. Die de chihuahua pup uitlaat. Ik liep op het moment ook buiten met Sky. Zie ik die jongen die riem helemaal omhoog doen, waardoor de voorpoten van de hond niet meer bij de grond kunnen en hij trekt hem gewoon mee. 

Heb vanaf mijn kant van het water gezegt, en laten zien. Dat als hij zijn riem gewoom normaal houd de pup ook netjes meeloopt.

 

Hij voerde het gelukkig wel direct uit! 

Maar vind het triest dat het mkest gebeuren! Pup was echt in paniek en aan het terugtrekken toen die bijna werd opgehangen..

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Al die zelf verzonnen kruisingen die mensen dan gaan slijten als "zeldzaam ras"hp-frusty

 

Zo kom ik net op marktplaats de "shorty bull" tegen. Blijkbaar een heel zeldzaam "ras" bestaand uit een kruising van een Engelse en franse bull met stafford.

 

WAAROM!?!

 

Er zat zelfs een hele zogenaamde rasbeschrijving bij:

 

"De Shorty Bull is een compacte en gespierde bulldog van een klein formaat. Ze zijn zeer atletisch en ontzettend behendig. De Shorty Bull heeft een sterk verlangen om te behagen/plezieren en zijn zeer intelligent en goedaardig. ... Shorty Bulls mogen nooit extreem verlegen of overdreven agressief zijn".

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

533219.jpg

surprised

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 19 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Marley op de hondenschool
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^