Hp's grote Frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Net tijdens het uitlaten op een landweggetje zag ik iemand die de honden uit de auto zette en vervolgens zelf langzaam over het pad bleef rijden terwijl de honden los door de weilanden (van een boer) rende. surprised

Hond uitlaten met de auto, dat had ik nog nooit gezien. Maar volgens vrienden van me deden die mensen dat vaker. En nee, die mensen mankeren niks aan hun voeten want ze wandelen wel gewoon door het dorp in de supermarkt enzo. 

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Een man die zijn hondje vooruit sleept terwijl het arme beest gewoon even moest poepen. Dus ik ram op het keukenraam meneer kijkt verschrikt op en wacht nu op z'n hondje. Hij ziet dat ik nog sta te kijken en pakt zijn poepzakje met tegen zin dan toch uit zijn jaszak.
 
Heerlijk vind ik dat wanneer mensen dan toch beseffen dat wat ze doen eigenlijk niet door de beugel kan! "

En dan zogenaamd doen alsof ze niet doorhebben wat de hond aan het doen is yell Ik zag een tijd terug een tiener een hond voortslepen die eerst netjes met losse lijn meeliep, tot hij moest poepen. De hond deed dit dan maar half lopend, hangend in de lijn, over een paar meter verspreid over het voetpad. Tiener keek in het begin een soort van om toen hij merkte dat er spanning op de lijn kwam, zag vanuit zijn ooghoeken waarschijnlijk wat de hond deed, keek meteen weer vooruit en pakte zijn mobieltje erbij en stapte stevig door... alsof hij van niks wist... Ik stond aan de overkant van de weg te wachten tot ik kon oversteken met buggy en peuter, en we moesten schuin oversteken en deels het gras in om de keutels te ontwijken hp-frusty

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

dat mensen bepaalde dingen normaal vinden wss omdat het zo vaak voorkomt/gebeurd. zoals met die p*do die de wet wilt veranderen... echt kom op zeg. moet jij maar eens dat kind zijnhp-frusty

honden page profiel Len@ en Jazz[email protected] en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

" Net tijdens het uitlaten op een landweggetje zag ik iemand die de honden uit de auto zette en vervolgens zelf langzaam over het pad bleef rijden terwijl de honden los door de weilanden (van een boer) rende. Hond uitlaten met de auto, dat had ik nog nooit gezien. Maar volgens vrienden van me deden die mensen dat vaker. En nee, die mensen mankeren niks aan hun voeten want ze wandelen wel gewoon door het dorp in de supermarkt enzo.  "

Toch denk ik dat dat vaker gebeurd.

Jaren geleden deed iemand dit ook,toch genoten de honden ervan. Dat waren er 2.

Kwamen niets tegen,landweggetje,eigen terrein dacht ik.

Tja of het normaal is..

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Net tijdens het uitlaten op een landweggetje zag ik iemand die de honden uit de auto zette en vervolgens zelf langzaam over het pad bleef rijden terwijl de honden los door de weilanden (van een boer) rende. Hond uitlaten met de auto, dat had ik nog nooit gezien. Maar volgens vrienden van me deden die mensen dat vaker. En nee, die mensen mankeren niks aan hun voeten want ze wandelen wel gewoon door het dorp in de supermarkt enzo.  "

Gebeurt vaker..  mijn oom heeft een heel groot eigen bedrijf en laat regelmatig de honden met de auto uit terwijl hij zijn weilanden en hekken controleert. 

 

In Australië lieten we de honden ook altijd met de auto uit, konden ze lekker hard rennen haha. 

 

Maar door de weilanden van iemand anders zonder toestemming is natuurlijk niet zo leuk. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Je honden op terrein van een ander uitlaten hoort gewoon niet. Een kennis van mij liet zijn hond ook wel lekker uitrennen terwijl hij in de auto stapvoets meereed. Hij was gehandicapt aan beide benen en niet in staat om ver met de hond te lopen, zo kon de hond toch zijn energie kwijt. Natuurlijk deed hij dit op een plek waar nooit ander verkeer kwam.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Je honden op terrein van een ander uitlaten hoort gewoon niet. Een kennis van mij liet zijn hond ook wel lekker uitrennen terwijl hij in de auto stapvoets meereed. Hij was gehandicapt aan beide benen en niet in staat om ver met de hond te lopen, zo kon de hond toch zijn energie kwijt. Natuurlijk deed hij dit op een plek waar nooit ander verkeer kwam. "

Hier wordt ons pad voor de bergingen met enige regelmaat gebruikt om door te steken naar het bosje. Op zich niet zo erg natuurlijk maar als ze de honden dan al vast losklippen en hun behoefte laten doen in onze tuin dan ben ik daar toch minder over te spreken.

 

Tevens hadden we hier een bewoner die haar hond iedere ochtend en avond in de tuin liet plassen.. Als we haar daar op aan spraken dan was dat niet zo en waren het hooguit wat 'ongelukjes'. Ja sure.. iedere ochtend en avond.. En dan kwam ze met het verweer dat er toch al zoveel kattenstront en kattenpis lag. 

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

Op deze manier bezorg je de echte hondenliefhebber een slechte naam. Eigenlijk ben je geen hond waard. Je hoort gewoon netjes het afval van de hond op te ruimen. "Ik betaal toch hondenbelasting?"wordt er vaak geroepen als je er wat van zegt. Nou die hondenbelasting is niet om poep te ruimen, maar om uitlaatplaatsen te onderhouden. Trouwens. Er zijn al heel wat gemeenten waar je geen hondenbelasting hoeft te betalen. Hier wel...

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Op deze manier bezorg je de echte hondenliefhebber een slechte naam. Eigenlijk ben je geen hond waard. Je hoort gewoon netjes het afval van de hond op te ruimen. "Ik betaal toch hondenbelasting?"wordt er vaak geroepen als je er wat van zegt. Nou die hondenbelasting is niet om poep te ruimen, maar om uitlaatplaatsen te onderhouden. Trouwens. Er zijn al heel wat gemeenten waar je geen hondenbelasting hoeft te betalen. Hier wel... "

Hondenbelasting mag de gemeente gewoon overal voor gebruiken en is niet speciaal gereserveerd voor hond gerelateerde zaken. Gemeentes hebben hondenbelasting in het leven geroepen zodat er minder honden aangeschaft zouden worden (:

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

Oke.... Duidelijk.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

nou moet ff in t kort hier zeuren.
ik ga dus logeren met mn vriendengroep. ik had eens gezegd 4u ben ik er. iemand moest werken en die zou ook eten gaan halen met diegene waar we bij gaan logeren. dus ik net met stress mn spullen ingepakt ivm tijd gaat ze nu zeggen dat ze aan het chillen zijn en of ik ben vergeten dat ze astma heeft enzovoorts. nou sorry hoor ik hield me aan de afspraak van 4u en nu moeten we ineens 5u komen.

ik heb de neiging om te zeggen ik kom niet meer. vind ik ook niet leuk maar ik heb zelf ook overal last van en zij hoeft maar 10 minuutjes te fietsen en ik dik een halfuur. met regen en dikke wind ivm polder. 

krijg ik net te horen dat ik een eigen luchtbed mee moet nemen en ik moet op de fiets ivm morgenochtend ikea.

echt wat is dit vandaag??? de rest heeft allemaal al een matras en bank geclaimd dus ik ben over.

sorry maar ik HAAT dit.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" nou moet ff in t kort hier zeuren.ik ga dus logeren met mn vriendengroep. ik had eens gezegd 4u ben ik er. iemand moest werken en die zou ook eten gaan halen met diegene waar we bij gaan logeren. dus ik net met stress mn spullen ingepakt ivm tijd gaat ze nu zeggen dat ze aan het chillen zijn en of ik ben vergeten dat ze astma heeft enzovoorts. nou sorry hoor ik hield me aan de afspraak van 4u en nu moeten we ineens 5u komen.ik heb de neiging om te zeggen ik kom niet meer. vind ik ook niet leuk maar ik heb zelf ook overal last van en zij hoeft maar 10 minuutjes te fietsen en ik dik een halfuur. met regen en dikke wind ivm polder. krijg ik net te horen dat ik een eigen luchtbed mee moet nemen en ik moet op de fiets ivm morgenochtend ikea.echt wat is dit vandaag??? de rest heeft allemaal al een matras en bank geclaimd dus ik ben over.sorry maar ik HAAT dit. "

Echt hatelijk als jij steeds degene bent die onderaan de prioriteitenlijst hangt inderdaad. Ik ken dat uit de tijd van mijn eerste echte baan. Iedereen wilde altijd diensten met mij ruilen maar als ik eens wilde ruilen kon of wilde niemand (was ik dus snel klaar mee). En inderdaad personeelsuitjes. Dan was er een datum geprikt en dan een kon een populair persoon niet dus werd het verplaatst... naar een datum waarop een paar minder populaire mensen waaronder ik, niet konden. 

 

Beste oplossing? Jij bent blijkbaar niet belangrijk voor deze 'vrienden'club. Zoek een andere waar je wel gewaardeerd wordt. Dag dag!

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" En met die lekkere flaporen is die zoveel knapper  sommige mensen  "

En dat vind ik nou ook, ze wapperen zo lekker blij omhoog bij Joey.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Die krolse kat die besloten heeft, dat het stukje stoep voor ons huis een mooie plek is om te paraderen.

Niets tegen katten hoor! Maar ik had gisteren toen ik terug kwam van het wandelen moeite om mijn voordeur te bereiken en tegelijkertijd te voorkomen dat Ziva er achteraan ging.

 

Gelukkig heeft Ziva nog niet in de gaten dat al het ge-mauwmauw mauauauauw! betekent dat er een kat zit.

pagina 19 van 19 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende forumvraag: Noortje bij de DA in Zandvoort
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^