Plassen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KaiyaKaiya

honden foto van Kaiya

Hallo, Mijn oeb van 6 maanden begint ineens de laatste 3 dagen in huis te plassen. Terwijl ze eigenlijk zo goed als zindelijk is. Zo komt ze van buiten en dan zien we ineens weer een plasje liggen. Dit kan ze zo 4 keer op een dag doen. Nu had ik gehoord dat dit in de puber tijd kon gebeuren. Maar het kan ook zijn dat ze tegen de loopsheid zit en dan doen ze het ook. Iemand er ook mee te maken gehad?

Groetjes Anne

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Misschien is ze ook tanden aan het wisselen?

Tijdens die periode kunnen ze ook een terugval in zindelijkheid hebben.

Voor loopsheid is ze misschien nog te jong.

Maar als het heel vreemd gedrag is, kun je ook nog de urine opvangen en laten nakijken bij de dierenarts of ze geen blaasontsteking heeft.

honden page profiel KaiyaKaiya

honden foto van Kaiya

Nee ze heeft haar tanden al gewisseld, ik hou het ook zeker in de gaten. Maar had dus ook gelezen puberen, of tegen loopsheid aan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Hier ook loopse teven , geen plassen in huis gehad, je hond is zes maanden ga terug naar de zinderlijkheidsfase....zodat de hond weet dat in huis plassen taboe is...hierboven is het alaangegeven, kijk of het geen blaasontsteking is, even urine opvangen en na laten kijken.

honden page profiel SRMSRM

Ik zou echt even urine opvangen en na laten kijken door de dierenarts om te kijken of er sprake is van oa blaasontsteking.

Volgende forumvraag: Puber en aandacht.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^