Wat voor ras past bij ons?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Molly RanomiMolly Ranomi

honden foto van Molly Ranomi

Hallo,

Al een poosje zijn wij aan het oriënteren naar een pup(mag ook asiel hondje) mijn man en ik zijn beiden poedels gewend,eigenlijk is dat ook het enige ras waar we tot nu toe naar gekeken hebben,Nu wil het lot dat we inmiddels een pupje hebben,Molly. Zij komt bij mijn broer vandaan,Voor Molly was geen belangstelling,(ze hing de hele dag met haar koppie of in de waterbak of in het zand,waarschijnlijk niet zo aantrekkelijk hp-angel) Maar goed ik vind haar eigenschappen ook erg leuk! Nu ben ik gewoon erg benieuwd naar andere rassen,wat zou bij ons passen ?(villa kakelbont 5 mensen 2 poesen en onze Molly) We hebben alle tijd..We hebben een grote tuin,cursus etc is geen probleem er is altijd iemand thuis. Benieuwd naar jullie reacties! Leeftijd van de kinderen 8,12,15. De jongste vind grote honden wel wat eng.

honden page profiel Molly RanomiMolly Ranomi

honden foto van Molly Ranomi

Sorry zie meerdere topics over deze vraag embarassed We blijven wel volgen. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Ik zou eerst eens een paar jaar gaan genieten van Molly, rustig rondkijken naar een leuk ras, goede fokker vinden en je op een wachtlijst plaatsen. Koop geen hond omdat Molly het zo leuk zou vinden. En 2 pups of 2 pubers op t zelfde moment is zwaar! Dus nu eerst met Molly aan de slag! 

honden page profiel Molly RanomiMolly Ranomi

honden foto van Molly Ranomi

Bedankt voor je reactie,Wij gaan zeker eerst genieten van Molly. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^