Puppy van 14weken & weer gaan werken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

" Ben 27, denk dat ik helaas nog wel even moet. Wie ik ben om mijn mening te geven? Ik vind inderdaad niet dat je een hond 8 uur lang in nog geen 1 m2 kunt opsluiten en zeker niet alleen laten. Daar heb je toch geen hond voor genomen? Zodra iemand zegt dat je je hond niet zolang alleen kan laten, wordt je al afgezeikt? Wat wil je horen? Top dat je je puppy al zo lang alleen laat!?!? 
 
Ik werkte 35 uur toen mijn honden kwamen, ik had altijd mijn schoonouders achter de hand. Al voor de pup kwam had ik extra oppas geregeld voor het geval dat. Mijn honden waren als pup nooit zo lang alleen Nee. Ik was de eerste 8 weken bij huis, onbetaald verlof opgenomen. Daarna gingen ze voor zelfs 3 uurtjes al naar de oppas. Daarna ben ik het pas rustig gaan opbouwen. Bij de 2e hond net zo. Nu ze volwassen zijn heb ik nog voor mijzelf de regel, Max 5 uur alleen of naar de oppas. Ik heb geen gezelsschaps dier genomen om deze een hele dag alleen op te sluiten. "

lola ik snap je reactie wel maar niet iedereen heeft mensen in de buurt die kunnen inspringen.

Hier zitten ze max 6 uurtjes alleen maar niet in de bench hebben de achterkamer tot hun beschikking met hun drie . 

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" lola ik snap je reactie wel maar niet iedereen heeft mensen in de buurt die kunnen inspringen.
Hier zitten ze max 6 uurtjes alleen maar niet in de bench hebben de achterkamer tot hun beschikking met hun drie .  "

Ik vind jou verhaal ook heel anders. Ik snap ook dat iedereen niet de luxe heeft om een oppas in de buurt te hebben. Maar ik ben wel van mening dat je zn jonge pup geen 8 uur lang kunt opsluiten in een bench, dan heb je het alleen nog maar over overdag, nog niet eens de nacht die er ook nog bij komt. Zn pup zit meer opgesloten in een kooi dan wat anders.. 

 

Maar goed ik ben hier niet om mensen zwart te praten, ik had het alleen inderdaad wel anders gedaan..

honden page profiel SRMSRM

" lola ik snap je reactie wel maar niet iedereen heeft mensen in de buurt die kunnen inspringen.
Hier zitten ze max 6 uurtjes alleen maar niet in de bench hebben de achterkamer tot hun beschikking met hun drie .  "

Als je dat niet hebt dan ga je daarnaar op zoek (bij voorkeur vóórdat je besluit een pup te halen) of je zoekt andere oplossingen (en nee, pup in een kleine bench stoppen is er daar niet een van), zo simpel is het toch gewoon?

 

Ik vind het ongehoord om zo'n beestje én alleen te laten én in een klein kooitje op te sluiten omdat hij anders gaat plassen/poepen. Ja het is een pup, die moet geregeld plassen/poepen, dus als jij er geen zorg voor draagt dat dat gewoon buiten kan dan zorg je er toch zeker voor dat hij de ruimte heeft om het elders te doen?! Niet waar hij erin hoeft te liggen in elk geval.

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

Hier kunnen ze gewoon buiten achterdeur staat dag en nacht open .

Is heel wat anders dan in de bench ben ik met je eens 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Ik zorg ook voor water in zijn bench, en ben hier zeker niet op gekomen voor commetaar, want er zijn ok mensen die met me mee denken en tips hebben.. 
En met deze vraag kom ik hier pas, omdat ik net nieuw ben hier? Kende dit nog niet werd door iemand gewezen hierop dat je met zulke dingen hier terecht kan.... vandaar Loesje! ;-)  "

Als je een topic opent of reageert, kan je zowel tips als commentaar verwachten, zoals bijv. in dit topic door mij.

Aangezien dit een hondenforum is, gaan hondeneigenaren/forumleden in hun reacties 100% voor het welzijn van een pup/hond.

Het is op een forum niet alleen "ja en amen".

 

honden page profiel PipPip

Is het ondertussen al gelukt?

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Alleen laten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^