Puppycam

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bella Bella

honden foto van Bella

De afgelopen jaren hebben we meerdere nestjes gefokt en we hebben altijd de pupkopers op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van hun pup met  filmpjes en foto's.

Nu zijn we van plan om een IP camera boven de werpkist en later de 'playground' te plaatsen. Deze wil ik dan streamen naar mijn website zodat pupkopers vanaf het begin hun pup kunnen volgen. Alleen nu zijn er zoveel te koop dat ik niet meer weet wat de beste keus is .

Wie heeft goede ervaringen met een IP camera.?

honden page profiel CareanaCareana 1 doggies

honden foto van Careana

Kijk even bij o.a. bol.com en Cool Blue: https://www.coolblue.nl/ip-cameras/top-10

Daar staan veel recensies onder waar je veel nuttige info uit kunt halen zodat je makkelijker kunt kiezen wat voor jullie de handigste optie is.

honden page profiel Bella Bella

honden foto van Bella

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

Ziet er goed uit en een redelijke prijs. Ik hoop dat de pupkopers er veel plezier van hebben.

honden page profiel Bella Bella

honden foto van Bella

Zeker ! Ik hoop het ook. 

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Leuk is dat he! :D

Wij hebben een oude webcam en een raspberry pi er aan hangen, zodat die als een soort computer er aan hing en de beelden kon uitzenden. We hebben wel een IP camera in huis om de volwassen honden in de gaten te houden, maar die werkt alleen via een app en doordat je hem rond kunt draaien kunnen mensen ook zo in onze huiskamer kijken. Dat vind ik toch een wat minder geslaagd plan. Met onze eigen honden voor onszelf wel weer ideaal, want ik kan ze overal in de gaten houden. :)

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

" Leuk is dat he! :-D
Wij hebben een oude webcam en een raspberry pi er aan hangen, zodat die als een soort computer er aan hing en de beelden kon uitzenden. We hebben wel een IP camera in huis om de volwassen honden in de gaten te houden, maar die werkt alleen via een app en doordat je hem rond kunt draaien kunnen mensen ook zo in onze huiskamer kijken. Dat vind ik toch een wat minder geslaagd plan. Met onze eigen honden voor onszelf wel weer ideaal, want ik kan ze overal in de gaten houden. :-) "

Dat is wel iets om ook even over na te denken. Je zou kunnen overwegen om een SSL-certificaat (https) aan te schaffen en de webcamverbinding met een wachtwoord te beveiligen dat je per nest kunt aanpassen. Dan hebben alleen de pupkopers er toegang toe en kan niet jan-en-alleman zomaar je huis binnenkijken.

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

" Dat is wel iets om ook even over na te denken. Je zou kunnen overwegen om een SSL-certificaat (https) aan te schaffen en de webcamverbinding met een wachtwoord te beveiligen dat je per nest kunt aanpassen. Dan hebben alleen de pupkopers er toegang toe en kan niet jan-en-alleman zomaar je huis binnenkijken. "

Die SSL-certificaat is zo geregeld, maar het is juist zo leuk dat iedereen mee kan kijken. Ik post de link altijd in verschillende Golden groepen en heb soms zelfs views uit Spanje en Amerika. Ik zou het jammer vinden als ik daarmee moet stoppen, omdat je de webcam heen en weer kan draaien. Ik krijg nu al vragen of er op ons nest binnenkort weer een webcam komt te staan. Voorlopig houden we het dus bij onze ouderwetse webcam, dan zien we later wel verder. :) Wie weet gaan we hem een upgrade geven. Hahaha.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^