Bloed verlies na dekking

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jessjess

Hoi hoi,

ik heb een vraagje waar ik nog steeds geen antwoord op heb gekregen ook niet van de dierenarts. Ik heb mijn teefje laten dekken 10 dagen geleden. Ze was toen op de 13e en 15e dag van haar cyclus gedekt en in deze periode bood ze zich ook aan aan reuen waardoor ik wist dat ze dekrijp was. Ze heeft van dag 1 tot op de dag van vandaag (dag 23) nog steeds bloedverlies gehad. Heeft iemand ervaring met dit fenomeen en is dit gebruikelijk bij een gedekte hond? Ik zou graag willen weten of de dekking is geslaagd? Bij de 4e week gaan we een echo maken om te bepalen of de dekking is gelukt maar tot die tijd zou ik toch enige geruststelling willen krijgen. 

Alvast bedankt.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Heleen

Ja dat is normaal hoor ,Bij sommige stopt de bloeding na plm 17 of 18 dagen en andere blijven ruim drie weken vloeien ,

Het is ook zo dat ze drie of vier weken na de dekking ineens kan vloeien en je gewoon een nest krijg ,Nou ja je teefje dan .

Hier merk ik een week of twee a drie na de dekking gedragsverandering bij de teef ,aanhankelijker ,wat stiller ,maar als het het eerste nest is wat je fokt heb je pas zekerheid na de echo .

Succes!

honden page profiel jessjess

Onwijs bedankt Heleen! Is allemaal nieuw voor ons en zijn op alles voorbereid..... haha althans dat denken we! We gaan het afwachten!

Volgende forumvraag: Eisen voor kennelnaam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^