Mijn meisie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

Dank je wel , ja dat wel maar wilde het weekend nog hebben met haar ????

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Dank je wel , ja dat wel maar wilde het weekend nog hebben met haar ???? "

Groot gelijk  hoor ,het wordt gelukkig na het weekend pas warmer .

Nogmaals sterkte!

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Hallo lieve mensen , we hebben een beslissing genomen voor as maandag zodat we het weekend nog voor haar hebben en Cody bedankt heb ook echt iets aan het boekje gehad na het lezen wist ik hey eigenlijk wel , dank jullie nogmaals  "

Diana

 

Een zeer moeilijk besluit, maar heel wijs en ook liefdevol om je hondje een verdere lijdensweg te besparen.

Verwen haar extra in dit weekend en geniet nog even van haar.

Hoe heet zij trouwens of heb ik daar over heen gelezen?

 

Ben het eens met jullie zoon; zij zal je straks hierboven dankbaar zijn voor het mooie leven, dat ze bij jullie had en zal er geen moeite mee hebben als jullie - als de tijd daar rijp voor is - een ander hondje verwelkomen.

 

Sterkte met het afscheid nemen en straks met het gemis van je lieve hondje.

 

 

honden page profiel Dobber!Dobber! 2 doggies

honden foto van Dobber!

" Dank je wel , ja dat wel maar wilde het weekend nog hebben met haar ???? "

Misschien ben ik nu heel hard en ga ik geen vrienden maken... Maar... Waarom wachten tot na het weekend hp-cry? Als je hondje het zo zwaar heeft, dan is 2,5 dag extra wachten toch niet in het belang van je hondje cry

 

Ik wil niks afdoen van de moeilijkheid van het nemen van een beslissing hoor... Zo'n beslissing is heel zwaar!

 

Maar ik denk dan: je neemt niet voor niks de beslissing om in te laten slapen. Dat betekent dat het al dusdanig slecht gaat zodat inslapen op dat moment al de enige optie is. Waarom dan het lijden nog verlengen, zodat je zelf nog een paar daagjes extra je hondje bij je hebt? Natuurlijk, afscheid nemen is belangrijk. Maar is het zo belangrijk dat je hondje daardoor nog een heel benauwd weekend moet hebben met veel moeite en last in die laatste dagen? Heeft ze dat al niet genoeg gehad cry? Het belang van jezelf is dan toch ondergeschikt aan het lijden van je diertje...

 

Nogmaals, het is een verschrikkelijke beslissing om te moeten nemen. Maar dit soort beslissingen komt op mij altijd over als een beslissing in het belang van jezelf. En niet in het belang van het hondje, als het beestje daardoor nog langer moet lijden... 

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

www.hondenpage.com

526532.jpg526402.jpg

www.hondenpage.comLoesje , mijn meisie heet jackie 

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

" Misschien ben ik nu heel hard en ga ik geen vrienden maken... Maar... Waarom wachten tot na het weekend ? Als je hondje het zo zwaar heeft, dan is 2,5 dag extra wachten toch niet in het belang van je hondje . 
 
Ik wil niks afdoen van de moeilijkheid van het nemen van een beslissing hoor... Zo'n beslissing is heel zwaar!
 
Maar ik denk dan: je neemt niet voor niks de beslissing om in te laten slapen. Dat betekent dat het al dusdanig slecht gaat zodat inslapen op dat moment al de enige optie is. Waarom dan het lijden nog verlengen, zodat je zelf nog een paar daagjes extra je hondje bij je hebt? Natuurlijk, afscheid nemen is belangrijk. Maar is het zo belangrijk dat je hondje daardoor nog een heel benauwd weekend moet hebben met veel moeite en last in die laatste dagen? Heeft ze dat al niet genoeg gehad ? Het belang van jezelf is dan toch ondergeschikt aan het lijden van je diertje...
 
Nogmaals, het is een verschrikkelijke beslissing om te moeten nemen. Maar dit soort beslissingen komt op mij altijd over als een beslissing in het belang van jezelf. En niet in het belang van het hondje, als het beestje daardoor nog langer moet lijden...  "

Ik snap jou mening , maar het is een beslissing waar we goed over na gedacht hebben en gaan het haar zo behaaglijk mogelijk maken , maar wel bedankt voor de medeleven hoor 

honden page profiel Marieke en SkipMarieke en Skip 3 doggies

honden foto van Marieke en Skip

Je hondje heeft een slecht hart... dat wordt nooit meer beter, alleen maar snel slechter. 

Als ik lees dat ze meerdere keren per dag bijna stikt van het hoesten, het dit weekend al drukkend warm wordt en maandag al 26 graden hier aan de kust, ga ik ook met mn voorganger mee en zeg: morgen (Zaterdag) zo vroeg mogelijk laten inslapen. 

 

Verwen haar vanavond nog lekker, neem haar vannacht in bed, morgen ochtend nog een heel best ontbijt en nog een dikke knuffel en laat haar dan (thuis) gaan.

Echt die 2,5 dag gaat het niet fijner maken voor haar. Met de grote kans dat je ergens dit weekend met spoed naar de dierenarts moet omdat ze letterlijk aan het stikken is. Dan is er helemaal geen "ontspannen" afscheid nemen meer en moet de fatale spuit er zo snel mogelijk in!

 

Ik weet dat het ontzettend moeilijk is, maar denk aan je lieve meisje! 

honden page profiel Dobber!Dobber!

honden foto van Dobber!

" Ik snap jou mening , maar het is een beslissing waar we goed over na gedacht hebben en gaan het haar zo behaaglijk mogelijk maken , maar wel bedankt voor de medeleven hoor  "

Natuurlik doe je er alles aan om het zo behaaglijk mogelik te maken. Ik twijfel niet aan je goede intenties! Maar ik denk dat je onbewust toch nog een stukje eigenbelang mee laat spelen, hoe begrijpelijk dat ook is. Jij wilt nog zo graag het weekend met haar hebben. En je hondje moet daardoor dus nog een weekend afzien. Stikken, benauwd zijn, hoesten etc. Allemaal omdat jij een weekend lang afscheid wilt nemen. Dat is toch niet in het belang van Jackie?

 

Ik ben ook bang voor het scenario dat Marieke beschrijft... Helaas heb ik het ook mee moeten maken bij een vriendin. Dat je toch uiteindelijk te lang doorloopt. Als zo'n hondje al zo slecht is, dan gaat het ineens ZO snel slechter. Dan hebben we het niet over dagen, maar over uren. En dan kun je daarna nog als een idioot met je hondje naar de dierenarts vliegen. Dat beestje hoestend en stikkend in de hete auto, hotsebotsend over drempels... Jij zelf in de stress. Dat zijn dan de laatste minuten van Jackie... Echt, op zo'n moment ben je gewoon te laat hp-cry... En dat is ook niet het afscheid dat je voor ogen hebt, toch?

 

Helaas is de kans op zo'n afscheid echt heel reëel cry... Dat moet je voor zijn... Daarom zeg ik dit ook. Wil je echt het beste voor je hondje, dan wacht je niet tot na het weekend. Want of je hondje lijd onnodig nog twee dagen langer, voor jouw gevoel van afscheid nemen. Of je hondje moet met spoed naar de dierenarts, en dan ben je sowieso te laat...

 

Ik zou doen wat Marieke al zegt. Verwen haar vandaag en vannacht nog even, maak het zo behaaglijk mogelik. Lekker eten, wat extra pijnstillers (als ze die krijgt). En dan morgen inslapen voordat het zienderogen slechter gaat. Gewoon thuis, ontspannen met jullie. Geen stress van de rit, maar in haar eigen mandje op haar eigen plekje.

 

Je hebt Jackie zo'n goed leven gegeven. Ze verdient ook een goede dood...hp-cry

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Ik heb mijn meisje 4j geleden ook moeten laten gaan zoals ik al zei hartfalen 5 keer da geweest ze is heel kort ziek geweest de pijn hun te moeten laten gaan is heel erg weten hier hoe het voelt mijn queenie was echt aan stikken rap da gebeld ze is rustig ingeslapen op mij benen en armen dan ben ik ingezakt van verdriet geeft haar nog zoveel liefde zoals je gewoon doet en verwen ze ik wens je heel veel sterkte leef erg met je mee 

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

Dank je wel en Precies , wij willen nog even genieten en daarbij Friesland is minder warm dus dat zit wel oké afscheid nemen is altijd moeilijk vorig jaar mijn vader nu mijn meisie dus we doen het op onze eigen manier ????

honden page profiel BrigitteBrigitte 3 doggies

honden foto van Brigitte

Geniet nog van je lieverd.

Ween, lach, knuffel......En neem je tijd. 

Het is zeer moeilijk maar anderzijds ook een oprecht teken van liefde. Zij heeft een prachtig leven gehad, was geliefd en als ze kon praten zou ze jullie zeker bedanken.

Houd dit in jullie achterhoofd als ze overgaat. Veel sterkte.

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

Brigitte bedankt voor deze mooie lieve woorden doet me goed ????

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Diana je hebt een beslissing genomen, met heel je hart. 

Ik wens je heel veel knuffels samen toe dit weekend. 

 

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

Dank je gabber ????

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Zoals Brigitte en gabber zegt geniet van je lieverd en heel veel sterkte weet hoe pijn het doet 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Sterkte Diana. 

Afscheid nemen is zo moeilijk.

Ik hoop dat jullie nog een mooi weekend hebben samen.

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

" Zoals Brigitte en gabber zegt geniet van je lieverd en heel veel sterkte weet hoe pijn het doet  "

Dank je wel , ze ligt nu heerlijk naast me 

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

" Sterkte Diana. 
Afscheid nemen is zo moeilijk.
Ik hoop dat jullie nog een mooi weekend hebben samen. "

Zeker moeilijk , maar voor haar (begin ik steeds meer in te zien) het beste , ????

honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) 3 doggies

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

Veel sterkte Diana, voor nu en de komende tijd.

Dit soort beslissingen zijn zo ontzettend moeilijk. Maar je hebt de juiste keuze gemaakt.

Geniet van dit laatste weekend met je meisje samen.

 

 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Diana ik hoop dat jullie nog een mooi weekend hadden met Jackie .

Heel veel sterkte morgen ,en wat een lieve foto van haar .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Diana, ik wens je zoveel sterkte voor morgen, vanavond lekker verwennen en vertroetelen ...

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

Dank je wel , ja zij heeft gewoon alles mogen doen en eten wat ze wilde niet te gek natuurlijk ???? en nog wat mooie foto’s gemaakt samen met onze kat ????

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

" Diana, ik wens je zoveel sterkte voor morgen, vanavond lekker verwennen en vertroetelen ... "

Dank je wel , Verwennen doen we al een heel weekend gewoon wat zij wilde nu ligt ze lekker naast me ????

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Veel sterkte op deze moeilijke dag Diana.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

Heel veel sterkte vandaag

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Heel veel sterkte vandaag. 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Heel veel sterkte vandaag leef erg met je mee 

honden page profiel diana leeuwin-jansendiana leeuwin-jansen

Bedankt iedereen om 12 uur komt de dokter en doen we het op onze eigen zo rustig mogelijke manier , we gaan haar zo erg missen denk haar kattenbroertje (2jr) ook maar voor haar het beste , ik heb zoveel steun van jullie gehad en zoveel begrip van sommige iets minder maar hey iedereen heeft een mening en dat mag , maar toch nogmaals bedankt , lieve grtjes ????

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Heel veel sterkte straks

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Diana, sterkte.

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Hond vertoont verlatingsangst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^