Al antwoord gehad..Bedankt!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PpPp

Bedankt!

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Ik zou het niet accepteren. Je ziet dat de collie het niet prettig vindt, ik zou het niet willen laten uitlopen tot een ruzie zeg maar. En als een andere hond bij de mijne in de vacht zou hangen zou ik dit ook niet accepteren omdat ik weet dat hij niet gaat snauwen oid. Die gedachte is ook altijd een graadmeter bij mij. 

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Het is aan jou dit te stoppen. Waarom zou je een andere hond willen laten snauwen? Het is jouw hond.. ik zou het niet prettig vinden als mijn hond van zich af moet bijten doordat een andere hond haar lastig valt. 

 

Hier ook een herder die drinkgedrag vertoont, niet gek met ouders die schapen drijven, het zit dus in het instinct, maar zodra ik zie dat een andere hond dit niet prettig vindt krijgt mijn herder een time out aan de riem  :) 

honden page profiel bentebente

Corrigeren die handel! Ongeacht de reactie van de collie, JOUW HOND leert dat dit acceptabel gedrag is, en zal dit dus ook bij andere honden gaan doen... en je zal er dan maar een bij hebben die helemaal niet waarschuwt maar gewoon hap zegt. Bovendien vind ik het nogal aso om het gewoon toe te staan... honden kunnen niet altijd alles alleen regelen, daar is de baas ook voor. 

 

Het is trouwens best veelvoorkomend gedrag, al helemaal onder herders/drijvers.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Geen spelen, het is bazen, kijken hoe ver er gegaan kan worden, als degen die gehapt wordt niets doet kan het verder gaan van jouw hond...wanneer je dat ziet aankomen , lijn je je hond aan en gaat desnoods weg....

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik zou de vachtbijtende honden corrigeren, ik vind dat de baasjes dit vervelende gedrag moeten stoppen.

honden page profiel PpPp

honden page profiel PpPp

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Hee wat jammer dat je nu je tekst verwijderd hebt!

Een ander kan er nu niet meer van leren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Pp. Er is geen kritiek voor je hoor...ook voor anderen is het een leerzaam topic met veel adviezen...kom je nog eens terug, ?  pak er uit wat jij denkt, hee, daar heb ik wat aan, en vertel dan je bevindingen hoe jij het aangepakt hebt.

Volgende forumvraag: Puppy Dagindeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^