stafford pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel carlietacarlieta

www.hondenpage.com523182.jpg

nog een foto van ons droppie! 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Wat een dotje! 

honden page profiel Marieke en SkipMarieke en Skip

honden foto van Marieke en Skip

Ik heb Skip verzekerd bij Reaal Dier en zorg. 

 

Even goed lezen want vanaf een bepaalde leeftijd geld er een wachttijd van een maand. 

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

" Ik heb Skip verzekerd bij Reaal Dier en zorg. 
 
Even goed lezen want vanaf een bepaalde leeftijd geld er een wachttijd van een maand.  "

Reaal Dier en Zorg heeft een wachttijd vanaf dat de pup  de leeftijd 119 dagen is heb het even opgezocht.

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

" dit is 'm dan! Miko. hij is idd in een pleeggezin met z'n broertjes en zusjes. hij groeit daar op met kinderen. hij is speels, lief en dol op de huiskatten daar. er zit geen dominantie in volgens hun, en hij zal uitgroeien tot een middelmaat van 20/25 kg. mijn BFF heeft hun hond ook uit het buitenland dus dat inlezen en uitpluizen heb ik maanden geleden al gedaan. er komt waarsch wel een verzekering voor Miko. lijkt me wel verstandig. hij is nu 3,5 mnd oud en we zijn nu met papieren /huisbezoek bezig dus ik verwacht begin mei dat we hem mogen haken op Schiphol. weet je, tuurlijk is het een risico. maar dat heb je in mijn ogen met elke hond. ik volg m'n gevoel, en bij Miko is dat goed. (dat was lang niet bij elke pup want in principe zijn ze allemaal lief en schattig) Miko sprong eruit mt z'n puppy eyes en het feit dat hij met de fles is groot gebracht. (zijn 2 zusjes zijn nog beschikbaar voor adoptie, de rest is besproken) dus nu lekker shoppen! hoewel. . heb al tuigjes in m'n hand gehad maar weer terug gehangen omdat ik totaal geen maat weet haha! dat moeten ze voor mij nog maar even doen.  "

Hoi Carlieta,

Inderdaad is Miko een droppie om te zien!!

Veel plezier met de voorpret -voorbereiden voor deze mooie jongen!!!

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hoi Carla,  mooi hondje, maar je hebt hem nog niet in 'levende lijve' gezien en weet niet of er een 'klik' is.

Je schrijft ergens : 'een pup, dan kunnen de kinderen lekker ravotten'. Dat moet je wel begeleiden, om te voorkomen dat  de pup doordraait. Pups bijten graag:  in handen, schoenen, broeken, kinderspeelgoed.  Dan is de lol er gauw af hoor.

Niettemin wens ik je succes en hoop op goede berichten.

honden page profiel carlietacarlieta

hoi jantien, ja de Kids mogen niet IN DIE ZIN ravotten, dat vat je iets te letterlijk op haha! ze zijn al wat ouder, dus ze weten heel goed van de rust, en regelmaat regel. eerste maand komt er ook geen kraamvisite die allemaal op Miko storten met oh. . en ah. . eerst heeeeel rustig wennen.

wij hebben 'm idd nog niet live gezien maar dat is met Mirtos goed geregeld. wij zijn het ned gastgezin voor Miko met eerste optie op adoptie. dat betekent dat we hem OF zelf houden (grote kans) en zo niet dan socialiseren wij hem tot er een adoptant is. dit wilde wij zo om veel slepen met Miko te voorkomen. en omdat je geen hond uit een foto kan nemen, is dit ideaal. anders moest hij eerst hier in Ned naar een gezin, kunnen wij daar kijken en dan weer mee naar ons. nu is er maar 1 thuis voor hem, en dat is als het goed is bij ons. 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 2 doggies

honden foto van Sheltieduo_

" hoi jantien, ja de Kids mogen niet IN DIE ZIN ravotten, dat vat je iets te letterlijk op haha! ze zijn al wat ouder, dus ze weten heel goed van de rust, en regelmaat regel. eerste maand komt er ook geen kraamvisite die allemaal op Miko storten met oh. . en ah. . eerst heeeeel rustig wennen.
wij hebben 'm idd nog niet live gezien maar dat is met Mirtos goed geregeld. wij zijn het ned gastgezin voor Miko met eerste optie op adoptie. dat betekent dat we hem OF zelf houden (grote kans) en zo niet dan socialiseren wij hem tot er een adoptant is. dit wilde wij zo om veel slepen met Miko te voorkomen. en omdat je geen hond uit een foto kan nemen, is dit ideaal. anders moest hij eerst hier in Ned naar een gezin, kunnen wij daar kijken en dan weer mee naar ons. nu is er maar 1 thuis voor hem, en dat is als het goed is bij ons.  "

Lijkt me goed geregeld zo! hp-thumbsup Hopelijk is de klik er en gaan jullie een top gezinnetje zijn voor dit hondje 

honden page profiel jantienjantien 2 doggies

honden foto van jantien

Prima, Carla, dat klinkt beter zo. 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Border collie een beginnershond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^