Kop schudden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel renatarenata

Ze had altijd een wurgketting, maar sinds kort een gewone halsband. Die heeft ze alleen om tijdens het uitlaten. Juist om te kijken of dat gaat helpen. Is echt pas sinds 2 dagen dus ik denk dat het te vroeg is om te zeggen dat het helpt of niet. Tot nu toe schudt ze nog steeds af en toe. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

toen ik de foto met de wurgketting zag moest ik ook eraan denken dat er misschien ergens schade is opgelopen en ze daarom met haar kop schud.

Dat zou ik zeker mee laten onderzoeken. Als er al een beschadiging is, zoals bijv. een beklemde wervel, moet dat wel behandeld worden.

Een tuigje zou het beste zijn. 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

" Ze had altijd een wurgketting, maar sinds kort een gewone halsband. Die heeft ze alleen om tijdens het uitlaten. Juist om te kijken of dat gaat helpen. Is echt pas sinds 2 dagen dus ik denk dat het te vroeg is om te zeggen dat het helpt of niet. Tot nu toe schudt ze nog steeds af en toe.  "

Een halsband zet nog steeds druk op de nek, dus je zou eens een Y-vormig tuigje kunnen proberen.

Als ze vroeger met een wurgketting liep, kan dit ook beschadiging aan de nek veroorzaakt hebben. Persoonlijk zou ik eerst voor een tuigje opteren en kijken hoe dat gaat. En als dat niet helpt, haar nek eens goed laten onderzoeken.

honden page profiel renatarenata

Ik ga vragen of ze haar nek gaan onderzoeken en opzoek naar een Y vormig tuigje. Bedankt alvast voor het meedenken. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Ik ga vragen of ze haar nek gaan onderzoeken en opzoek naar een Y vormig tuigje. Bedankt alvast voor het meedenken.  "

misschien niet alleen de nek, maar de hele wervelkolom,

om zeker te zijn dat er niet ook andere wervels verschoven of beklemd zitten, of dat weefsels aangetast zijn.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Dit is hoe haar oren er van binnen uitzien. Ze krabt echt niet, dat had ik allang gemerkt! Ook niet als we niet thuis zijn, dat zie je echt wel met die berenklauwen van haar. Het is ook niet zo dat we niet bij een da zijn geweest, die heeft ons doorverwezen naar een mc, alleen is er nog steeds geen oplossing gevonden, vandaar mijn vraag via deze pagina of er mss iemand is die dit al heeft meegemaakt. "

Nou schoner kunnen ze niet zijn, dat ziet er perfect uit, daar word niet aan gekrabbeld of je hond heeft amper nagels, maar dan nog, dan zou het rood zijn.

Ik vind het er niet uitzien als een allergie oor, die zijn vaak viezig.

Ik kan het helemaal mis hebben , ik ben ook geen dermatoloog, maar het zou zomaar kunnen wat Alaska zegt, heel vervelend als je niet weet waar het vandaan komt.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Hoe gaat het nu met het kopschudden?

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bloedarmoede
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^