Bumas muilkorf

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Heeft iemand ervaring met de muilkorven van Bumas? 

Ik zit er aan te denken om er eentje op maat te laten maken voor Tika, maar het is nogal een investering hp-shiny

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond en buiten

honden page profiel KekhorKekhor 3 doggies

honden foto van Kekhor

Ze zijn wel gewild, maar je hoeft echt niet zoveel geld te investeren in een goede muilkorf hoor. Ik heb er één van nog geen €10,- via Aliexpress. Die heeft zowel hoofdstrip als een lusje waar de halsband doorheen kan. Model lijkt wel op die van Baskerville, ook een overweging waard aangezien je via Aliexpress zo'n lange wachttijd hebt. 
De muilkorf moet gewoon comfortabel zitten, met ruimte om te drinken en te hijgen. Daar heb je geen luxeproduct voor nodig.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik vind ze prijzig...voor een Biothane muilkorf. Dat zal wel komen omdat ik zelf met Biothane werk en vaker biothane producten voorbij heb zien komen voor goedkoper.....

honden page profiel ShayShay 3 doggies

honden foto van Shay

Mijn honden vinden ze heel fijn, maar de prijs is inderdaad echt belachelijk. Ik moet wel zeggen ik heb verschillende materialen geprobeerd, maar de bumas vinden mijn honden echt een stuk fijner zitten dan de andere merken die ze hebben geprobeerd. Biothane is licht en geeft mee in plaats van het harde plastic, maar bumas vraagt wel echt de hoofdprijs.

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ja dat is ook waarom ik voor de bumas wilde gaan inderdaad.. Tika heeft nu een baskerville. En op zich is dat prima maar hij past gewoon net niet mooi en merk dat het haar wel irriteert dat het zo'n heel gevaarte is. 

 

Ik heb een prijsopgave gemaakt en al met al kom ik op zo'n 180 euro... Helaas past ze ook niet in hun standaard maten. Ze gaat hem wel regelmatig om moeten hebben. Ook omdat ze niet altijd even soepel gaat met Kaylo. En ze beide op deze manier veel meer rust ervaren, en ik ook hp-angel Dat betekend niet dat ze hem de hele dag om heeft hoor.. Maar wel als ze samen in de tuin lopen. Ook wil ik op lange wandelingen haar kunnen korven. Ze loopt niet los maar mochten we dan opeens toch een loslopende hond tegen komen dan hebben we tenminste geen bonje. 

 

@Shay heb je misschien foto's van jouw honden met de bumas? 

honden page profiel ShayShay 3 doggies

honden foto van Shay

Ik had een standaard maat bumas gekocht, want die kon ik nog terugsturen als die niet zou passen. Mijn reu was toen rond een jaar en paste perfect, niet te groot of te klein, kon heigen en water drinken, maar nu is die 2,5 en wat te klein voor em geworden, voor korte stukjes/ gelegenheiden gaat het nog wel,  maar voor langere stukken of warm weer vind ik em te klein geworden. Ik ben zelf nog aan het twijfelen of ik verder gaat zoeken of er een laat maken op maat van bumas, omdat die zo goed bevallen is. Ik heb geen foto’s meer van toen, ik kan der nu wel een maken, alleen zal die wel te klein zijn.

ik heb 2 foto’s geplaatst op m’n profiel, ik Heb geen idee hoe ik ze hier kan plaats

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Ik had een standaard maat bumas gekocht, want die kon ik nog terugsturen als die niet zou passen. Mijn reu was toen rond een jaar en paste perfect, niet te groot of te klein, kon heigen en water drinken, maar nu is die 2,5 en wat te klein voor em geworden, voor korte stukjes/ gelegenheiden gaat het nog wel,  maar voor langere stukken of warm weer vind ik em te klein geworden. Ik ben zelf nog aan het twijfelen of ik verder gaat zoeken of er een laat maken op maat van bumas, omdat die zo goed bevallen is. Ik heb geen foto’s meer van toen, ik kan der nu wel een maken, alleen zal die wel te klein zijn.
ik heb 2 foto’s geplaatst op m’n profiel, ik Heb geen idee hoe ik ze hier kan plaats "

Gezien dankjewel! Ik ga denk ik wel even flink heen en weer mailen voor ik hem durf te bestellen haha. Wil zeker weten dat ik alles goed heb opgemeten.. En hoop nog wat ervaringen te lezen van mensen die hem op maat hebben laten maken. 

Volgende forumvraag: Hondengeleider reddingshond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^