Insectenbrok

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Iemand bekend met de brokken van schecker, als ik het goed schrijf. Zien er zo mooi groot uit. Heb een proefzakje besteld, met insect, maar wel heel veel aardappel,  misschien kan ik ze als koekje geven aan mijn lhasa. Heeft hij  eens iets anders dan zijn eigen insect brokjes van sanimed.

Maar ik zag dat er veel meer smaakjes zijn. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Nog een insectenvoer gevonden, green petfood, insect met rijst of insect met aardappel, iemand ervaring hiermee of met een ander insectenbrokje? 

Omdat ons lhasa traan strepen heeft en ik van div. Kanten hoor dat het ook aan de voeding kan liggen, kijk ik voorzichtig rond. Insect sanimed, met rijst, gaat heel goed met zijn darmen, gewicht vd hond is nu eindelijk ook goed, hij is niet meer zo dunnetjes, zeker niet dik. Als de traan strepen er niet zouden zijn, dan hield ik hem op deze brok, zeker te weten.

honden page profiel AccaliaAccalia

honden foto van Accalia

Familie van mij heeft goede ervaringen met Green Petfood (insect met aardappel) bij hun hond met atopie. 

Traanstrepen hoeven overigens niet direct het gevolg te zijn van (verkeerde) voeding. 

Als je hondje het nu goed doet op Sanimed, zou ik dat lekker blijven voeren. De kans is heel klein dat de traanstrepen verminderen door andere voeding. Veel vaker heeft het te maken met bijvoorbeeld de bolling van het oog of problemen met de oogleden of traanbuizen. Je ziet het heel veel bij kleinere gezelschapshonden. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Familie van mij heeft goede ervaringen met Green Petfood (insect met aardappel) bij hun hond met atopie. 
Traanstrepen hoeven overigens niet direct het gevolg te zijn van (verkeerde) voeding. 
Als je hondje het nu goed doet op Sanimed, zou ik dat lekker blijven voeren. De kans is heel klein dat de traanstrepen verminderen door andere voeding. Veel vaker heeft het te maken met bijvoorbeeld de bolling van het oog of problemen met de oogleden of traanbuizen. Je ziet het heel veel bij kleinere gezelschapshonden.  "

Dank je, voor je reactie. Hij krijgt sanimed sinds begin vh jaar, ontlasting meteen een heel stuk beter en veel minder en een iets dikkere hond, maar toen begonnen al heel snel de streepjes, die dus de laatste paar weken veel erger worden. Ben nu bezig met wat vettigheid, vaseline, heb al een aantal middeltjes geprobeerd echt weggegooid geld. 

Maar ook gelezen dat het vd voeding kan komen, nu zijn die insectbrokjes dus perfect voor ons hondje, maar misschien een ander merk, tja, lastig. 

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Het merk schecker ken ik zelf niet maar ik ben erg tevreden over de insectenbrok van bugsforpets. Mijn honden krijgen ze wel is en vinden ze erg lekker! Ze hebben zowel een krokante brok als een geperste brok. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Heb ik een proefzakje besteld bij green petfood, alles netjes ingevuld, op verzenden geklikt, zie ik op dat moment staan, verzending alleen in duisland. Tja, kon nederland al niet kwijt, heb ik dus achter het adres geplakt. Ben heel benieuwd of ik toch nog een reactie krijg. Misschien moet ik de  porto gaan betalen.

Bugs4pets geprobeerd, maar zij hebben geen rijstvariant, alleen aardappel, en dat geeft heel veel ontlasting hier. Dan komt er meer uit dan er in. Trovet, ook aardappel idem.  Lam brokje met aardappel, Ik geloof renske, maar dat weet ik niet zeker,  idem. Dus ik denk dat ik geen aardappel meer probeer. Sanimed is met rijst, gaat goed.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Schecker proefzakje is binnen, grote brok, moet lhasaatje echt op kauwen, maar het is wel lekker. Hij zette meteen zijn pootjes op de tafelrand, mag niet, met een snuit van meeeeeeer.  Mooi koekje voor hem.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^