Honden en werken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Zie hier in de buurt wel uitlaters. Eerst waren ze voor het oppassen van de kinderen en de hond, nu laten ze de hond uit en blijven ze er een nog even een paar uurtjes bij. 

Maar wat ik ook zei, misschien dat de niet werkende mensen niet op internet te vinden zijn omdat ze wellicht een wat oudere leeftijd hebben en daardoor ook niet zoveel met internet hebben, laat staan een forum over honden.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje

" Zie hier in de buurt wel uitlaters. Eerst waren ze voor het oppassen van de kinderen en de hond, nu laten ze de hond uit en blijven ze er een nog even een paar uurtjes bij. 
Maar wat ik ook zei, misschien dat de niet werkende mensen niet op internet te vinden zijn omdat ze wellicht een wat oudere leeftijd hebben en daardoor ook niet zoveel met internet hebben, laat staan een forum over honden. "

die zie ik hier ook..de uitlaters

maar in verschillende gradaties

veel wat zich aandient is jong duur en onervaren

als je goed doorzoekt vind je betrouwbare mensen voor normaal budget(zeker indien wekelijks meerdere keer) met bredere kennis van een honden.

maar waar je woont maakt soms ook verschil

bv of er soort buurtgevoel is...en contacten onderling

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Revalidatie mogelijk?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^