allergie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Bedankt Willemijn. Gelukkig is de inrichting van mijn zoon al redelijk anti-huisstofmijt. Maar ik heb hem jouw tips doorgestuurd en dan kan hij inderdaad even kijken wat hij nog meer kan doen, zodat het ook voor hem en zijn vriendin leefbaar blijft. "

Dat is het goede woord....het moet echt leefbaar zijn en blijven, hier is het opstaan en doorgaan....

honden page profiel Frieda Frieda

honden foto van Frieda

" Dat is het goede woord....het moet echt leefbaar zijn en blijven, hier is het opstaan en doorgaan.... "

Dat geloof ik best. Met 16 allergieën is het helemaal een balans zoeken. Ik ben eigenlijk wel blij dat Brody er "maar"4 heeft.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Dat geloof ik best. Met 16 allergieën is het helemaal een balans zoeken. Ik ben eigenlijk wel blij dat Brody er "maar"4 heeft. "

Helaas, voor Ogin....vaak is het ..maar...voor vier....Ogin is een uitzondering met zoveel allergenen...we zitten nu aan de hoogste dosering ....die krijgt ze nu om de drie weken toegediend in twee injecties tegelijkertijd, 8 per injectie, en tot eind juni, dan pas zien we of het desibiliseren geholpen heeft.....het is de enigste oplossing om haar in balans te krijgen....de allergeoloog heeft al gezegd dat ze nimmer helemaal zal genezen maar wel dat het leefbaar zal zijn, daar gaan we voor....

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Mankt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^