Runderkophuid pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Onze ruwharige teckel pup Kees is nu 11 weken en een echte bijter. Eerst voornamelijk in onze voeten en handen, maar nu geven we runderkophuid om op te kauwen en dat scheelt echt enorm. Hij kan echt onuitputtelijk hiermee doorgaan... 

Is dit wel goed voor een pup? Omdat het gebit nog niet ontwikkeld is? Of mag hij maar een bepaalde tijd kauwen? 

 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

Ja hoor, is alleen maar prettig voor je pup. Wij deden vaak wel bijv een half uurtje en dan paar uur later weer, anders kijken ze er hier niet meer na om. Je kan ook afwisselen van botjes.

honden page profiel Ruby88Ruby88 3 doggies

honden foto van Ruby88

Lekker laten kauwen.

Je zou nog kunnen kijken naar runderkophuid platen, daar doen ze net iets langer mee dan de staven en moeten er ook iets meer moeite voor doen.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Die van mij krijgen ook runderkophuid platen, goed voor uren kauwplezier. Wel laat ik ze meestal een half uurtje tot een uurtje kauwen en ik blijf erbij.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Hier ook runderkopheid als pup en nog steeds geef ik dit.

Scheelt een hoop ongewenst bijtgedrag; zeker als pup. Lekker laten kauwen.

Tegen de tijd dat er gewisseld wordt, raken de kiezen en tanden eerder helemaal los, zodat de pup niet met een wiebelende tand of kies rondloopt.

Mijn vorig hondje ging, na een bepaalde tijd gekauwd te hebben, obsessief op een bot kauwen. Dan nam ik het bot na een half uur/uur af.

Volgende forumvraag: Trekt aan riem
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^