Loopsheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ZaraZara

Hallo allemaal, ik heb een chihuahua van 2jaar oud. Als ze loops is, is ze heel zwak en slaapt ze veel. Ik veronderstel dat ze gewoon wat pijn heeft, wat normaal is. Nu vroeg ik mij af of ik haar wat kan helpen tegen de pijn? Ik heb al een kersenpitje zakje op haar buikje gelegd, weet niet of dat goed is? Alle tips zijn welkom! Alvast bedankt!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Overleg eens met je dierenarts....eerste dagen rustig aan doen en daarna niet te veel aandacht er aan geven....heeft ze veel bloedverlies , dan zou ik zeker eens overleggen met je dierenarts, en een pittenzakje kan geen kwaad hoor.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Ik zou proberen haar wat afleiding te geven. 

Lekkere lange wandeling extra of naar het bos.

Thuis lekker kluiven of een snoepdoos maken. 

 

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

Ons teefje chihuahua heeft dat ook. Nu slaapt ze normaal al veel maar dan helemaal.die van ons vind het heerlijk onder de fleece deken te liggen bij ons op de bank.en wat ze fijn vind over haar buikje te aaien mss werkt dat ook bij die van jou.
Groeten Jolanda

Volgende forumvraag: Angst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^