Seizoenentopic....de winter, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes, wat ze zoal beleven buiten en binnen in de in de winter.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Lucia....je hebt een mooie profielfoto....hp-thumbsup     misschien is het met een dagje rustig aan morgen weer hersteld, en kan je alsnog naar je werk...

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Goedenmorgen alle 

 

Vandaag laatste dagje werken. Dan vakantie. Van de zomer ook maar 2 weken vrij gehad dus ben er echt aan toe. Kan ik even opladen. Wel wat ziekenhuis bezoekjes in de agenda staan in de vakantie maar daar is helaas niks aan te doen.

 

Ruby werkse ook. Hopelijk kun je een beetje rustig aan doen.

 

Lucia beterschap ook voor je moeder.

 

Hier ook nog helemaal geen vuurwerk. Zo heel af en toe 1 knal. Maar daar reageerd Shadow niet op. Ik schrik er harder van. 

Maar van mij mag het ook regen met oud en nieuw . Ik ga met Shadow na vrienden toe op de boerderij. Die wonen zo achteraf dat er daar niks te horen is. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Willemijn al lekker gewandeld. Hier word altijd uitgeslapen als we er niet vroeg uit hoeven. Dus wij gaan zo onze eerste keer na buiten. Wel lekker een uurtje ook meteen lopen.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Lucia....je hebt een mooie profielfoto....     misschien is het met een dagje rustig aan morgen weer hersteld, en kan je alsnog naar je werk... "

toch heb ik liever geregeld dat iemand anders voor mij kan werken. Er is morgen heel veel te doen omdat we daarna 2 dagen dicht zijn dus op een zieke zitten ze echt niet te wachten en als dan niemand meer extra kan werken, komen de werkzaamheden niet af.

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Goedemorgen allen!

Ik heb al buiten gelopen met Diesel, even snel een plas, want zijn eten staat klaar, en dan moet hij snel terug.

 

Wat veel zieke hier, gelukkig nooit last van. Beterschap iedereen.

 

Mijn citrus pers is net ontploft, zet er een sinasappel op, een knal, leek wel een rotje, vonken vlogen in het rond, hele huis donker, kortsluiting.

Senseo het toch ook begeven, alles gaat stuk eind van het jaar.....

 

Willemijn, wil je even kijken voor een foto van Diesel, met kerstversiering, het lukt mij niet.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo goedemorgrn wij zijn net buiten geweest ligt nog steeds lekker sneeuw hier...

Nu zometeen lekker ontbijten smile

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, dan was je vanmorgen al vroeg op pad! laughing

 

Ik hoop ook dat het vuurwerk mee valt, gisteren vlakbij stal werd er ook al steeds vuurwerk afgeschoten.

De paarden zijn niet echt bang, maar bij elke knal zie je zo'n schokje door hun lichaam gaan dat ze er even van schrikken.

 

Beterschap voor de zieken!

 

Het heerst waarschijnlijk overal.

Bij mij op het werk was op de andere afdeling ook het Noro virus uitgebroken.

Ook hebben zich voor vandaag 2 collega's ziek gemeld, en het stond al heel krap.

Dus nu werk ik vanavond 3 uurtjes, en een aantal andere collega's die vrij waren werken door de dag heen her en der wat uurtjes.

En dan maar roeien met de riemen die er vandaag zijn, en dat zijn er te weinig.

 

 

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,beterschap voor de zieken,ik ga het afkloppen....heb hier al een paar mensen over de vloer gehad die net waren opgeknapt van de griep.

Heb al meer met de kerstdagen alles moeten afzeggen.

 

Van mij mag het op oudejaarsnacht lekker droog en windstil zijn,vuurwerk dat geeft mij toch echt het nieuwjaarsgevoel,anders lijkt het maar een gewone dag.

Overdag is het al een stuk minder en zolang men niet naar mensen,dieren gooit....ik woon natuurlijk niet in de randstad waar het af en toe compleet oorlog lijkt met het nodige vandalisme erbij.

 

Prullebakken zijn hier ook weg,kan geen poepzakjes weggooien,dat is een ongemakje.

 

Gisteravond heeft de jumbo al mijn boodschappen gebracht,moet morgen alleen nog naar de slager en de bakker,met de fiets auto kan je nergens kwijt,het is file rijden bij de supermarkten.

Geweldig die bezorgdienst,kerstdrukte in de winkels daar heb ik een hekel aan. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Patricia, mooi, lekker vakantie.....nu goed uitrusten, twee weken van de zomer is niets natuurlijk.....we zijn daarnet nog een keer geweest, straks met lies koffie drinken, dan kan ik twee uurtjes wegblijven, vanmiddag waarschijnlijk weer veel regen....je krijgt een pb van me...DIESEL.smile

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Goed morgen allen hier terug regen hier rustig vandaag fijne dag gewenst allen hier iedereen fijne vakantie de zieken beterschap en fijne feesten 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

We gaan vandaag bij het strand kijken het is op 3km afstand ongeveer dus gaan wel lekker lopen smile 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

gister hebben mn pa en mn broer en ik need for speed gedaan. het ging super goed!
mn vader zei dat ik sommige bochten echt keurig nam! zelfs hij kon sommige bochten niet zo nementongue-out
vanmiddag gaan we nog een x.
maar eerst nu weer es mn kamer opruimenhp-shiny en straks nog even mn nieuwe potloden testen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ooo dat is genieten May...leuk dat het zo goed ging...Chayenne, tuurlijk is die drie kilometer te lopen....geniet er van...

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Alsnog gefeliciteerd met Lotus! 

 

Leuke foto's! hp-smile

 

Lucia, beterschap, ook met je moeder.

 

Dankjewel voor het beterschap wensen. Met mij gaat het eigenlijk nu nog hetzelfde als gisteren, niet beter, niet slechter. Dat rustig aan doen ben ik best wel slecht in. Ik ben iemand die eigenlijk gewoon doorgaat, hoe slecht ik me ook voel. Gisteren ben ik gewoon gaan hardlopen en spieren gaan trainen en gaan wandelen. Vandaag alleen wandelen. Ik sport om de dag, dus vandaag ga ik niet. 

 

Ik ga vanmiddag ook alvast de kerstcadeautjes inpakken. Spaiky zijn cadeautjes ga ik boven inpakken, want die mag hij natuurlijk nog niet zien! 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Beterschap voor alle zieken.

Bedankt voor de felicitaties voor Lotus, ze is erg verwent gisteren, en vandaag en eergisteren en, en..laughing zo ook Balou en de luie kat, Nemo. Ik denk dat ik haar plukken haar rond de oren laat knippen als ze naar de trimmer moet voor het knippen van haar nagels, dit is net bij de dierenarts gebeurd dus het duurt nog wel even voor dit weer nodig is. Ik schrok vanmorgen na half negen wakker, dit is niets voor mij ik ben een vroege vogel. De hondjes hadden er geen moeite mee en hebben lekker uitgeslapen. Ik heb gisteravond op mijn kleinkinderen gepast werd mijn kleindochter ziek hoofdpijn, misselijk en koude rillingen. Het was een onrustige oppasavond, ik heb uiteindelijk bezorgd mijn kleindochter maar bij mij op de bank genomen dan kon ik haar beter in de gaten houden. Toch heel anders als vroeger bij mijn kinderen natuurlijk was ik toen ook bezorgd maar anders dan nu. Gelukkig ging het vandaag weer beter, ik doe het de rest van de dag dus lekker rustig aan.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Wat een zorgjes toch allemaal, veel zieken hier en elders..Marga tuurlijk ben je bezorgd, je past op andermans kinderen....vanochtend gewandeld en een echtpaar allebei ziekies, en zo hoor ik het overal...ik zelf heb niets.smile ook loes was ziek en toch komt ze......zo gaan ze de kerst in, niet te veel eten....surprised

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Hier een flinke wandeling twee uur en net geen 10.000 stappen. 9614 om exact te zijn. Het was flink aan het regenen. Maar daar smelt ik niet van. Het was niet koud en bijna geen wind. Dus best wel wandelweer.

 

Lenka goed afgedroogd. Heeft ze graag niet omdat ze nat is maar het knusse en knuffelgehalte dat ermee gepaard gaat. Komt ze heel dicht tegen je hangen. Als je dan stopt bekijkt te ze met een blik van stop te nu al. Oké doen we nog even verder hé.

 

Nu ligt ze naast me te ronken. Die horen we niet meer deze middag. Goed zo kan ik een rustige zondagmiddag houden.

 

Beterschap voor alle zieken hier. 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ik heb mij wel alvast ziek gemeld op het werk. Ik heb nog koorts ook en denk niet dat het in 1 dag alles over is. Ik heb nu een paar collega's gevraagd of hun voor mij willen werken. Het is gelukkig vakantie dus de scholieren kunnen vaak wel. "

Balen zeg.

Maar eh, jij bent ziek, je hebt je ziek gemeld, dan is het niet aan jou om ook nog eens vervanging te gaan zoeken. Jij moet uitzieken en niet bezig zijn met je dienst oplossen. Dat laat maar over aan degenen die aan het werk zijn of aan de teamleider of baas.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

De ochtend was nog wel even moeilijk, was nog wel weer wat misselijk. Kwam af en toe met vlagen opzetten.

Maar toch, de diesel aan het lopen gezet en in een uur 4 aardig zorgzware cliënten uit bed gehaald, gewassen en aangekleed. 

Daarna kwam er vanochtend allemaal visite. Dat ging me even te gek. Heb m'n rust opgezocht in de kleine woonkamer. Daar zat een collega met 4 cliënten die wat meer rust nodig hebben. Dus daar heb ik me lekker tussen gevoegd haha.

 

Nu thuis, even lekker op de bank. Later vanmiddag naar pa heen om ietsje te eten.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Balen zeg.
Maar eh, jij bent ziek, je hebt je ziek gemeld, dan is het niet aan jou om ook nog eens vervanging te gaan zoeken. Jij moet uitzieken en niet bezig zijn met je dienst oplossen. Dat laat maar over aan degenen die aan het werk zijn of aan de teamleider of baas. "

Ik heb gewoon een bericht in de groepsapp gegooid. Helaas kan er niemand, maar het is geen probleem als ik thuis blijf. Ik kijk gewoon hoe het morgen gaat.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Het is gewoon heel vervelend. Bij letterlijk alles wat ik doe, wordt ik heel misselijk en moet ik rennen naar het toiletfoot-in-mouth

 

Ik las net wel dat pepermunt helpt tegen misselijkheid en dat hebben we altijd in huisinnocent dus dat heb ik nu maar in mij  mond gedaan.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hallo mensen! 

Wij komen even weer binnenvallen laughing 

 

Ik iets waar ik graag jullie mening/ervaring over wil 

 

Zoals de meeste wel weten heeft Gijs vuurwerkangst. 

Dit jaar vind ik het buiten stukken beter gaan dan vorig jaar. 

Binnen als hij een knal hoort gaat hij onder de keukentafel liggen en loopt je de hele tijd achterna en gaat op je voeten liggen 

Dat is allemaal hetzelfde hoe ik hem ken 

 

Wat er nu anders is, is dat 's nachts en wanneer hij alleen thuis is geweest, wanneer hij je weer ziet helemaal hyperblij is en vreselijk aan het hijgen.. zijn borst is dan ook nat van het kwijl (hij kwijlt anders nooit) en soms ligt er ook een plasje kwijl op de grond  (dat ligt dan ook in de gang en niet in de woonkamer waar hij normaal slaapt)

's nachts hebben dan wij echt niks gehoord qua vuurwerk 

Ik denk dat hij toch wel stress heeft gehad en omdat wij dan "weg" zijn (echt weg of 's nachts gewoon boven) 

 

Nu mag hij 's nachts onderaan de trap liggen naar de slaapkamers, dat is een kleinere afgesloten ruimte en dichterbij ons

Dan gaat hij ook makkelijk rustig liggen en stopt met hijgen en heen en weer lopen 

 

Wat denken jullie ervan? 

Zou het inderdaad stress zijn van het "alleen" zijn tijdens de vuurwerkperiode of kan er ook nog iets anders zijn?

Lossen we het goed op zo door hem een andere plek te geven waar hij zich wel prettig voelt? 

 

Dat kwijlen en hijgen in huis dat is nieuw, daar had hij eerder geen last van 

Dat is dus 's nachts, of als er overdag vuurwerk is geweest 

Zolang wij er zijn vind hij zijn rust wel 

 

We laten hem nu dus ook helemaal niet meer alleen thuis hoor!! 

Doen we in deze periode sowieso niet, maar nu al helemaal niet meer 

En de radio/tv vaak aan voor achtergrondgeluid 

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

476728.jpg

 

En natuurlijk fijne feestdagen voor jullie allemaal en jullie hondjes!! hp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Het is gewoon heel vervelend. Bij letterlijk alles wat ik doe, wordt ik heel misselijk en moet ik rennen naar het toilet
 
Ik las net wel dat pepermunt helpt tegen misselijkheid en dat hebben we altijd in huis dus dat heb ik nu maar in mij  mond gedaan. "

Banaan en gember.....tegen misselijkheid.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Banaan en gember.....tegen misselijkheid. "

dat hebben we niet in huis.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

"  
En natuurlijk fijne feestdagen voor jullie allemaal en jullie hondjes!!  "

Jij ook fijne dagen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hè lieke, ik denk dat het echt de vuurwerk periode is. Onze hondjes hebben echt wel in de gaten wanneer die periode weer aanbreekt.

Misschien Gijs gewoon lekker meenemen op de slaapkamer voor de komende weken en zorgen dat hij deze dagen zo min mogelijk alleen is, eventueel hem meenemen als je ergens heen gaat.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

" Hè lieke, ik denk dat het echt de vuurwerk periode is. Onze hondjes hebben echt wel in de gaten wanneer die periode weer aanbreekt.
Misschien Gijs gewoon lekker meenemen op de slaapkamer voor de komende weken en zorgen dat hij deze dagen zo min mogelijk alleen is, eventueel hem meenemen als je ergens heen gaat. "

Hij kan niet mee naar de slaapkamer want in huis weet hij niet hoe hij moet traplopen embarassedhp-angel hahaha 

En tillen dat is echt te zwaar 

Maar als het echt niet anders kan (als het erger word) ga ik beneden slapen 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hallo mensen! 
Wij komen even weer binnenvallen  
 
Ik iets waar ik graag jullie mening/ervaring over wil 
 
Zoals de meeste wel weten heeft Gijs vuurwerkangst. 
Dit jaar vind ik het buiten stukken beter gaan dan vorig jaar. 
Binnen als hij een knal hoort gaat hij onder de keukentafel liggen en loopt je de hele tijd achterna en gaat op je voeten liggen 
Dat is allemaal hetzelfde hoe ik hem ken 
 
Wat er nu anders is, is dat 's nachts en wanneer hij alleen thuis is geweest, wanneer hij je weer ziet helemaal hyperblij is en vreselijk aan het hijgen.. zijn borst is dan ook nat van het kwijl (hij kwijlt anders nooit) en soms ligt er ook een plasje kwijl op de grond  (dat ligt dan ook in de gang en niet in de woonkamer waar hij normaal slaapt)
's nachts hebben dan wij echt niks gehoord qua vuurwerk 
Ik denk dat hij toch wel stress heeft gehad en omdat wij dan "weg" zijn (echt weg of 's nachts gewoon boven) 
 
Nu mag hij 's nachts onderaan de trap liggen naar de slaapkamers, dat is een kleinere afgesloten ruimte en dichterbij ons
Dan gaat hij ook makkelijk rustig liggen en stopt met hijgen en heen en weer lopen 
 
Wat denken jullie ervan? 
Zou het inderdaad stress zijn van het "alleen" zijn tijdens de vuurwerkperiode of kan er ook nog iets anders zijn?
Lossen we het goed op zo door hem een andere plek te geven waar hij zich wel prettig voelt? 
 
Dat kwijlen en hijgen in huis dat is nieuw, daar had hij eerder geen last van 
Dat is dus 's nachts, of als er overdag vuurwerk is geweest 
Zolang wij er zijn vind hij zijn rust wel 
 
We laten hem nu dus ook helemaal niet meer alleen thuis hoor!! 
Doen we in deze periode sowieso niet, maar nu al helemaal niet meer 
En de radio/tv vaak aan voor achtergrondgeluid 
  "

Lucia, heeft een band voor haar hond die heel erg gefrustreerd was/is....de band helpt heel goed, vraag aan haar waar ze deze gekocht heeft en wie weet ook voor Gijs een aan rader.....zelf zou ik Gijs het hele huis ter beschikking geven...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" dat hebben we niet in huis. "

Geen winkel in de buurt die vandaag open is ?

pagina 10 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 1011 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: Groeistilstand
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^