Seizoenentopic....de winter, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes, wat ze zoal beleven buiten en binnen in de in de winter.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Netjes dat ze stoppen zeg Patricia....ik woon in een straat met een verzorgingstehuis en allemaal ouderen mensen, niemand ateekt vuurwerk af, maar.....hier tegenover mij, mijn tuin de weg en dan hun huis, hoeveel meter zit er tussen die gooien de hele avond op oudejaarsdag knallende rotjes, en ze komen tegen het raam aan en in de tuin, gooien zelfs rotjes over de schutting, de mensen hebben zelf twee kinderen, nodigen veel bezoek uit met kinderen, en het begint om half vijf tot midden nacht, helaas houden ze geen rekening met mij dat ik twee honden heb, jammer......praten ermee heeft geen zin, ze hebben zelf een hond en hun verhaal...ze moeten er maar aan wennen......mijn auto kan ik zelfs niet voor mijn deur laten staan....heel jammer...en het erger is het zijn allemaal rotjes ........geen rotjes nu, af en toe kunnen ze het niet katen maar geen overlast, maar op oudejaarsavond moet ik eigenlijk weggaan...met de beren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Heerlijke wandeling ....
 
Men zegt van Fransen .... Mogelijk in contact komen nou .... 
Gingen ander pad in ... Heerlijk door het bos ... Rustig .. mooi ... 
Aan einde even aan de kant voor auto met boertje en hond ... Zagen hem voor 2 de keer .... Hij stopt .... Raampje open .... Babbeltje .... Tot ziens. 
 
Echt ... Hier al meer babbels dan al die jaren in België ... Hebben ook nooit van die terughoudendheid gemerkt in frankrijk maar zijn ook nooit in toeristisch gedeelte op vakantie gegaan  "

Ik vind zelf de fransen mentaliteit heerlijk, vriendelijk en gastvrij,  nou waren de ouders van mijn mams Fransen smile  En in mijn trouwen ieder jaar twee x naar Frankrijk afgereisd...mijn vader een nederlander...en wij zijn door heel frankrijk gereisd....goeie mentaliteit wat wij hebben ondervonden.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Goede morgen. Balou is uitgeweest, Lotus mag het deze dagen op puppypads doen. Balou van mij ook wel maar hier begint meneer niet aan dus ga ik s'morgens vroeg met hem uit, plassen mag hij deze dagen achter het huis. Ik ga zo oliebollen bakken, dit is alweer een paar jaar geleden maar ik vind het wel leuk om te doen. Normaal deed ik het altijd met oudejaarsdag, in het oude huis had ik een open keuken en zette ik Balou in zijn bench in de keuken en Mowgli lag op haar plek die ook bijna in de keuken was, dus dit wilde prima. Maar nu heb ik een aparte keuken en geen ruimte voor twee benches dus bak ik vandaag omdat er morgen veel meer geknald gaat worden ook met carbidbussen en ik dan bij de honden wil zijn.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Ik vind zelf de fransen mentaliteit heerlijk, vriendelijk en gastvrij,  nou waren de ouders van mijn mams Fransen   En in mijn trouwen ieder jaar twee x naar Frankrijk afgereisd...mijn vader een nederlander...en wij zijn door heel frankrijk gereisd....goeie mentaliteit wat wij hebben ondervonden. "

Ja Willemijn wij dus ook altijd heerlijke mensen ..... Voel.me hier zo thuis. 

 

 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

" Beterschap met z'n allen. "

Dankjewel! 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky†

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

 

 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Goedemorgen,Vigo ligt nog te knorren,ik aan de koffie,straks een lange ronde,het is mooi weer.
 
Lucia zou ik ook doen,als je merkt dat ze pijn heeft,pijnstillers geven. Vigo krijgt non stop pijnstillers,hij kan echt niet zonder en dan nog moet hij niet te gekke capriolen uithalen anders moet hij het toch weer een paar dagen bezuren. "

arme Vigo. Hoe lang loopt hij er al mee? Lijkt mij echt naar om je hond altijd pijn te zien hebben.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ja Willemijn wij dus ook altijd heerlijke mensen ..... Voel.me hier zo thuis. 
 
  "

Kan me zo goed voorstellen he, en nog een geweldig punt, fransen zijn echte hondenliefhebbers, een newfoundlander ging er altijd met ons mee, we hadden er maar een, en waar we ook kwamen altijd vol belangstelling...en tuurlijk is de newfoundlander een bezienswaardigheid maar toch, fransen hebben vaak de kleine poedeltjes waar ze gek op zijn.....ware liefhebbers van honden.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik heb ook geen slechte ervaring met fransen,ook niet in het toeristisch gedeelte,het is wel zo als ze merken dat je frans probeert te praten dan heb je ze.

 Een vriendelijke bonjour doet al veel,met hondeneigenaren had ik ook zo contact als ik met Tosca liep,ook vriendelijker dan veel nederlanders.

Overal waar ik kwam kreeg Tosca eerst drinken.

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Heerlijk gewandeld met m'n pa, Wilson en Puck bij het springendal. 3,7km en Puck heeft wederom alles zelf gelopen hp-shiny.

 

Morgen ga ik nogmaals de route wandelen. Echt zo leuk dat Puck weer gezellig mee liep! Had nu wel de rugzak mee, want we wisten nog niet welke route we wilden doen. Daar hebben alleen maar twee pakjes drinken in gelegen haha.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Heerlijk gewandeld met m'n pa, Wilson en Puck bij het springendal. 3,7km en Puck heeft wederom alles zelf gelopen .
 
Morgen ga ik nogmaals de route wandelen. Echt zo leuk dat Puck weer gezellig mee liep! Had nu wel de rugzak mee, want we wisten nog niet welke route we wilden doen. Daar hebben alleen maar twee pakjes drinken in gelegen haha. "

Wat goed van Puckhp-thumbsup

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Goede middag iedereen

 

Om 11 uur vertrokken voor een wandeling. Mevrouw Lenka had geen zin om te wandelen of te rennen, wel om slenter slenter en elke paal en elk sprietje gras uitvoerig te besnuffelen. We kunnen dan best haar zin geven, want ze zet dan telkens haar handrem op om met veel protest te beginnen knorren.

 

In het buitenland heb ik ook nooit stuurse of norse mensen ontmoet. Wij gingen ook nooit in de grote toeristische oorden. Wel lange wandelingen in de bergen. 

Als je zelf vriendelijk bent en goede dag zegt doet al veel. 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hihi Pierke, voor Lenka was het een zeer interessante wandeling tongue-out

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Lenka..... ikke Vigo begrijp je goed,als je te hard loopt dan ruik je het niet zo goed,en 1 keer ruiken is echt niet genoeg.

 

pffff....alle boodschappen zijn weer binnen,morgenochtend naar de bakker om oliebollen te halen en dan morgenmiddag alle voorbereidingen treffen voor oudejaarsavond.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Lenka..... ikke Vigo begrijp je goed,als je te hard loopt dan ruik je het niet zo goed,en 1 keer ruiken is echt niet genoeg.
 
pffff....alle boodschappen zijn weer binnen,morgenochtend naar de bakker om oliebollen te halen en dan morgenmiddag alle voorbereidingen treffen voor oudejaarsavond. "

Vigo, ik ben zo moe als een hond nu. Wat ik allemaal gelezen heb. Je gelooft het niet. Ik heb een paar keer goed mijn gedacht gezegd en een bericht achter gelaten. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Een groote stevige plaid gekocht voor de achterbank/stoelen.: morgen om 9 uur wordt de auto omgebouwd, enna anderhalf uur ga ik snel naar huis en de plaid erin en kunnen ze naar de blauwe stad, ze moeten nog even geduld nu hebben......de hoofdsteunen gaan er ook in, vier gaatjes maken zodat de plaid blijft zitten......zo gebeurd, hoop ik.....en dan is tie apk goed gekeurd voor twee jaar. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Willemijn,ik heb zo een autodeken,ideaal,kan ook in de wasmachine,ik heb stoffen bekleding in mijn auto werkt perfect,ik heb die bij de boerenbond gekocht,ben nu aan mijn 2e toe,past in grote maar ook in mijn kleine auto,dan maak ik hem niet aan de hoofdsteunen vooraan vast.

Bij zeeman zit de deken zo als op dit plaatje,kan Vigo niet tussen de bank vallen,is een grote auto met leder bekleding zit niet lekker zonder kleed.

Er zit een opening in voor de gordels,Vigo zit in de grote auto aan de gordel vast.

519402.jpg

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Een nadeel van drie deuren, ze moeten achter mijn stoel erin, de voorbank gaat dan in het geheel naar voren, dan heeft zo,n kleed niet zoveel zin, kan het wel kopen en misschien aanpassen...ga er naar kijken toch. Als ze zitten dan het kleed weer vastmaken...en ja weer los als ze er uit moeten, hihi....en dan twee honden van 75 kilo samen op de bank, als het echt niet kan ga ik toch weer wat anders verzinnen......

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Een nadeel van drie deuren, ze moeten achter mijn stoel erin, de voorbank gaat dan in het geheel naar voren, dan heeft zo,n kleed niet zoveel zin, kan het wel kopen en misschien aanpassen...ga er naar kijken toch. Als ze zitten dan het kleed weer vastmaken...en ja weer los als ze er uit moeten, hihi....en dan twee honden van 75 kilo samen op de bank, als het echt niet kan ga ik toch weer wat anders verzinnen...... "

Ik maak het kleed in mijn auto ook niet vast aan de voorstoelen.

Ik duw de achterbank naar voren,leg de achterkant  over de rugleuning en klap de rugleuning weer recht,dan ligt het netjes verschuift niet meer en de bank blijft schoon.

 

Ik heb een 3-deurs opel corsa. Die plaids e.d.bleven bij mij niet liggen of als ze nat waren werden mijn stoelen nat,ik heb stoffen bekleding.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ook een driedeurs....ga er  voor...ga ik ook doen, heb nu een hele grote stroeve plaid gekocht bij ikea.....morgen kijken hoe ik dat fiks, hahaha....zijn gelukkig leren  stoelen...WAAR KOOP JE ZOIETS ?

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Een nadeel van drie deuren, ze moeten achter mijn stoel erin, de voorbank gaat dan in het geheel naar voren, dan heeft zo,n kleed niet zoveel zin, kan het wel kopen en misschien aanpassen...ga er naar kijken toch. Als ze zitten dan het kleed weer vastmaken...en ja weer los als ze er uit moeten, hihi....en dan twee honden van 75 kilo samen op de bank, als het echt niet kan ga ik toch weer wat anders verzinnen...... "

Zo'n kleed heb ik ook met mijn 3 deuren.  Ik maak gewoon elke keer het klipje los bij het instappen.  Dan werkt het perfect. Jou auto is dan net zo oud als de mijne. Mijne word 1 Jan 4 jaar en heb hem nu ook voor het eerst laten keuren. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Zo'n kleed heb ik ook met mijn 3 deuren.  Ik maak gewoon elke keer het klipje los bij het instappen.  Dan werkt het perfect. Jou auto is dan net zo oud als de mijne. Mijne word 1 Jan 4 jaar en heb hem nu ook voor het eerst laten keuren.  "

De mijne 2 januari, hahaha....morgen wordt tie opnieuw gekeurd, en goed gekeurd, het ging om de gordel aansluiting.....en wat jij ook zegt, ik ga daar naar kijken, dan ook even los en hoppa erin...moet kunnen..Alleen vallen ze niet van de bank met hun lijf...maar dat is gewoon even uitproberen....ik zie wel....

honden page profiel Renée met TroyRenée met Troy 3 doggies

honden foto van Renée met Troy

Vanmiddag wilden we naar het strand gaan. Heenreis had Troy al 2 keer overgegeven. Maar 10 minuten op het strand geweest, het regende en Troy had het ontzettend koud. Terugweg ook weer 2 keer gekotst.. was leuk..

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Hier ligt er eentje te blaffen in haar slaap. Zo grappig altijd. 

 

Succes Willemijn met het hondenproof maken van je auto. Niet simpel zo's plaids op hun plaats houden

 

Baasje van Troy, bij een leuke wandeling stel je je helemaal iets anders voor. Hopelijk snel over. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Vanmiddag wilden we naar het strand gaan. Heenreis had Troy al 2 keer overgegeven. Maar 10 minuten op het strand geweest, het regende en Troy had het ontzettend koud. Terugweg ook weer 2 keer gekotst.. was leuk.. "

He nee niet leuk, misschien een virusje, binnen nu en wat verwennen en lekker bij je houden, lekker warm....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Pierke...Bams, brompelt en strekt de benen in haar slaap en Ogin.....die loeit in dr slaap.... smile

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Pierke...Bams, brompelt en strekt de benen in haar slaap en Ogin.....die loeit in dr slaap....  "

Haar benen strekken doet ze ook in haar slaap en tegelijkertijd met haar poten haar ogen uit kuisen. Leuk als ze naast je ligt in de zetel. Je benen vliegen zo eruit.

 

Haar blafje is zo grappig, zo heel hoog en dan zegt ze niet woef maar eerder iets dat erop trekt en ik niet openbaar zet hahaha. Echt geen geluid van een labrador. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Haar benen strekken doet ze ook in haar slaap en tegelijkertijd met haar poten haar ogen uit kuisen. Leuk als ze naast je ligt in de zetel. Je benen vliegen zo eruit.
 
Haar blafje is zo grappig, zo heel hoog en dan zegt ze niet woef maar eerder iets dat erop trekt en ik niet openbaar zet hahaha. Echt geen geluid van een labrador.  "

De eerste keer dat Ogin dat deed schrok ik me dood, dacht die zit knel, loeide als een koe, en heel hard....en zag ik dat ze sliep, hahaha...maak ik dr wel voorzichtig wakker, bams laat ik brompelen....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Vanmiddag wilden we naar het strand gaan. Heenreis had Troy al 2 keer overgegeven. Maar 10 minuten op het strand geweest, het regende en Troy had het ontzettend koud. Terugweg ook weer 2 keer gekotst.. was leuk.. "

Dat klinkt als een zeer geslaagde dagfrown.

 

Kranten in de auto leggen op de plek waar Troy ligt. Tijdens het rijden haar op de kranten houden.

Het schijnt de statisiteit of hoe je schrijft, af te nemen van de auto. Iemand die ik ken gebruikt dit altijd voor haar honden die wagenziek waren.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

" Ook een driedeurs....ga er  voor...ga ik ook doen, heb nu een hele grote stroeve plaid gekocht bij ikea.....morgen kijken hoe ik dat fiks, hahaha....zijn gelukkig leren  stoelen...WAAR KOOP JE ZOIETS ? "

Willemijn zoiets als Monique heeft heb ik ook van de action, kijk bij autobeschermhoes. 

De hele achterbank is bedekt en ook de vloer, ik vind het ideaal!

519405.jpg

pagina 30 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 3031 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: Groeistilstand
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^