Seizoenentopic....verhalen over onze vriendjes/vriendinnetjes, wat doen ze in dit seizoen zowel binnen als buiten....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Maar het is wel zo dat ouderen veel langer in hun eigen huis moeten blijven wonen voordat ze toegang krijgen tot een verzorgingshuis of verpleeghuis. Er moet een indicatie worden afgegeven, krijg je die niet, mag je niet naar een verzorgingshuis. Je moet je dan met thuiszorg zolang mogelijk blijven redden. "

Er zijn aanleunwoningen die met huursusiesie toegankelijk zijn voor ouderen die nog niet echt hulpbehoevend zijn, druk op de knop en er komt iemand......die kunnen ook van de zalen gebruik maken om bij elkaar tezijn, eten koffiedrinken en savonds gezellig bijelkaar  zijn.......

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

517361.jpg     Samen zijn....heb voor Bams puur schijndracht gekocht, wordt ze rustiger van, en gaat Ogin niet meer te lijf, gisteren begonnen ermee.....of zou Ogin niet meer zo lekker ruiken...dat kan ook natuurlijk.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Straks voor Bams een verwenmiddagje.....zal eens kijken waar ik haarmee kan verwennen.....in ieder geval veel, zodat ze thuis niet meer hoef te eten, hahaha....

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Jammer heb lang wakker gelegen....en er is dan niemand, twee snurkende beren....    Pierke wordt het een teef of reu ? "

ze gaan voor een teef. Ze hebben eerste keuze. Natuurlijk als er alleen reuen geboren gaan worden. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

De hor is er, ben er tevreden over, het is een rolhor....gisterenmiddag binnen een uur gemaakt, uurtje en hij hing, moest op maat gemaakt worden.....vroeg de rekening en....kom vrijdag (vandaag) of zaterdag maar betalen, moet de bon nog maken, dacht nog ojee....kom ik vanochtend in de zaak om te betalen....dacht even zie ik het goed....een prijs afgemaakt die een  ieder wel wil......werkloon 15 euro, en de hor goedkoper, veel goedkoper dan er bij bestellen was afgemaakt...heel blij mee.......dat worden ook in het voorjaar horren in de slaapkamer....smile en ook rolhorren..raam staat nu al heel de ochtend open, heerlijk hoor...nee geen kachel natuurlijk aan, is niet nodig, ben bezig....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" ze gaan voor een teef. Ze hebben eerste keuze. Natuurlijk als er alleen reuen geboren gaan worden.  "

Mooi verstandig een teef....ik heb ook op een nest gewacht, eerste keus, alleen reuen geboren, gebeurd niet vaak, en alleen zwarte, waar ik niet voor ging.....Ogin heeft zes zusjes en een broertje, allemaal bruin...beiden ouders bruin, daar komt geen zwart uit...Bams komt van een bruine vader en een zwarte mams...zeven, waarvan teven en reuen....en twee bruin en de rest zwart.....twee teefjes bruin. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Mooi verstandig een teef....ik heb ook op een nest gewacht, eerste keus, alleen reuen geboren, gebeurd niet vaak, en alleen zwarte, waar ik niet voor ging.....Ogin heeft zes zusjes en een broertje, allemaal bruin...beiden ouders bruin, daar komt geen zwart uit...Bams komt van een bruine vader en een zwarte mams...zeven, waarvan teven en reuen....en twee bruin en de rest zwart.....twee teefjes bruin.  "

Mams is zwart en paps ook. Dus de kan is klein dat er een bruintje uitkomt maar kan altijd natuurlijk.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Mams is zwart en paps ook. Dus de kan is klein dat er een bruintje uitkomt maar kan altijd natuurlijk. "

Dat ligt er aan, als er in de achterban geen bruin zit is de kans klein.....Femme mijn vorige had twee zwarte ouders, grootvader bruin, in het hele nest een bruine, femme...meer niet, de rest zwart....zwart is dominant.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemiddag inmiddels,

Pierke je krijgt een familielid erbij dat zijn de leukstensmile

Het is vrijdagmiddag voor Bamse broodje tonijn.

 

Wat een heerlijk herfstweer,vanmorgen lekker gelopen met Vigo,gaat goedsmile

Net terug van zwemmen,heerlijk 5 man nog in het zwembad een muziekje erbij.

Vanavond naar de film Bohemien Rhapsody,jeugdsentiment Queen.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

wat heb ik gemist van Pierke? iets met een puppy?


toen we aankwamen in londen zijn we eerst naar onze kamers gegaan. daarna gegeten. en toen een wandeling naar de big ben en londen eye.
de andere 2 dagen hebben we veel winkels bezocht en we hadden aardig wat vrije tijd. dus we konden veel winkels bezoeken ( ikzelf heb niks gekocht aangezien ik aan t sparen ben voor een camera ) ik heb wel 4 sleutelhangers gekocht ( i know i know. ik houd van sleutelhangers tongue-out) en een klein glaasje met de vlag van londen erop.
mn enkels doen nog steeds pijn.yell wel veel minder gelukkig dan in londen.

en soms was het uitzicht over de stad zo mooi!
ik stond met nog 3 vriendinnen op de 10e verdieping van een gebouw. en wat je dan zag was verbazingwekkend! zo veel gebouwen. en je kon zo ver kijken!
onbeschrijfelijk prachtig was het daar zeghp-heart

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Net voor de 3e keer stuk gewandeld met Diesel, heerlijk nog in het zonnetje.

 

Pierke, geweldig zo'n pup straks in de familie, ook leuk voor Lenka.

 

Monique, die film wil ik ook nog zien, hoorde in de wereld draaid door dat Freddy M in 1991 overleed, zo lang geleden al, heb eerst opgezocht of dat idd zo was, maar het klopte!

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" wat heb ik gemist van Pierke? iets met een puppy?toen we aankwamen in londen zijn we eerst naar onze kamers gegaan. daarna gegeten. en toen een wandeling naar de big ben en londen eye.de andere 2 dagen hebben we veel winkels bezocht en we hadden aardig wat vrije tijd. dus we konden veel winkels bezoeken ( ikzelf heb niks gekocht aangezien ik aan t sparen ben voor een camera ) ik heb wel 4 sleutelhangers gekocht ( i know i know. ik houd van sleutelhangers -) en een klein glaasje met de vlag van londen erop.mn enkels doen nog steeds pijn. wel veel minder gelukkig dan in londen.en soms was het uitzicht over de stad zo mooi!ik stond met nog 3 vriendinnen op de 10e verdieping van een gebouw. en wat je dan zag was verbazingwekkend! zo veel gebouwen. en je kon zo ver kijken!onbeschrijfelijk prachtig was het daar zeg "

Heb ik toch gezegd hé, Londen is een fantastische stad. 

 

Wat heb je gemist: mijn oudste dochter gaat een puppy aanschaffen een zwarte Newfoundlander. Ze staat op een lijst bij een erkende fokker.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Goedemiddag inmiddels,
Pierke je krijgt een familielid erbij dat zijn de leuksten
Het is vrijdagmiddag voor Bamse broodje tonijn.
 
Wat een heerlijk herfstweer,vanmorgen lekker gelopen met Vigo,gaat goed
Net terug van zwemmen,heerlijk 5 man nog in het zwembad een muziekje erbij.
Vanavond naar de film Bohemien Rhapsody,jeugdsentiment Queen. "

Oh heerlijk zeg Queen, dat is hier ook jeugdsentiment.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik heb het rustig aan gedaan vanmiddag. Wat gepruld. Deze ochtend de boodschappen. Man wat was dat. Een overrompeling in het grootwarenhuis. Iedereen wilde precies deze ochtend om boodschappen. Ja een brugdag in België en de lonen zijn gestort. Ik vroeg op een bepaald moment aan iemand die mij ook zuchtend aankeek, is de oorlog soms uitgebroken?

 

Heb mijn eigen nog eens kwaad gemaakt ook. Ik kom binnen en zie dat buiten een paar defecte kastjes de zelfscan kastjes op zijn. Ik blijf niet staan drentelen en ga iemand roepen die mij vriendelijk bedankte dat ik het kwam melden. En prompt een lading kastjes aan de zelfscankassa's ging ophalen. Ik ga met haar mee en het meisje zegt, wil je even testen alles normaal werkt. Dus is scan mijn kaart zegt er iemand Oh dat komt hier aan en zal eens rap een kastje pikken dat ze net aan het aanvullen zijn. Ik heb beleefd geantwoord dat ik niet zoals iedereen sta te apengapen als koeien in de wei naar de trein en te zeuren dat het weeral niet werkt, maar tenminste de mensen gaan verwittigen van het probleem. Toen was het plots stil, heb ze verder een prettige dag toegewenst.

 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

wat leuk pierke! gefeliciteerd alvast met de pup van je dochterhp-shiny

londen is fantastisch iddhp-heart

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Piiri haar harnas is binnen,  meteen getest en een nieuw pr op de 10km gelopen.  Lijkt haar goed te zitten dus haha. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

May, je hebt het naaar je zin gehad las ik...smile    Pierke, gelijk heb je, hahaha....Monique, ken de film niet, maar jij een gezellige avond toegewenst.....Bams heeft geen broodje tonijn gehad, lekker frietjes, hahaha...ach moet een keer kunnen hoor, en ze heeft heerlijk gekwijld.....maar we waren de enigste niemand was er...gaf dus niets, later even de grond schoongemaakt, dat doe ik altijd wel even als ze gegeten heeft en lekker geknoeid heeft.....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Haha Pierke goed bezig. Ja, soms kunnen mensen zo achterlijk blijven staan kijken. Ipv vragen aan medewerkers of het probleem wat er is, opgelost kan worden... En dan uiteindelijk ook nog tegen een ander een vette bek hebben. 

 

May, gaaf Londen! Tijd voor een wereldkaart en dan punaises prikken waar je overal geweest bent hihi.

 

Ik ga straks met pa boodschappen doen. Heb nog niet gegeten, dat wordt dus een volle winkelkar hahaha. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Maart wat fijn dat het tuig binnen is.....hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ik geloof er niet in......PIET is nog herstellende...                    

Dat zegt hij tegen Omroep Friesland. Volgens Paulusma kan het zomaar -20 graden worden deze winter. De maand december zal zich kenmerken door veel sneeuw, januari wordt een beetje kwakkelen, maar in februari gaat het los: ijzige kou met een langere periode waarin schaatsen op natuurijs mogelijk is.

 

Veel meteorologische instituten als het KNMI, WeerOnline en WeerPlaza wagen zich in het algemeen niet aan langetermijnvoorspellingen, maar er zijn ook wetenschappers die zonneactiviteit (of het gebrek daaraan) koppelen aan koude winters. De gemiddelde hoeveelheid zonnevlekken - een maat voor de zonneactiviteit - verschilt van jaar tot jaar en houdt een cyclus aan van gemiddeld 11 jaar.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heerlijk toch die voorspellingen......                 

AMSTERDAM - Natuurlijk, het is pas november, maar voor weerman Piet Paulusma is het zo klaar als een klontje: de winter van 2018/2019 wordt een strenge.    Zou mooi zijn hoeven we niet te emigreren...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Voorlopig wordt het maandag dinsdag en woensdag lente....15-16-17 graden....smile

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

"
 
May, gaaf Londen! Tijd voor een wereldkaart en dan punaises prikken waar je overal geweest bent hihi.
  "

dat is nog best slimhp-thumbsup
ga ik onthouden!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hp weigerd, krijg steeds ...server niet bereikbaar....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" dat is nog best slimga ik onthouden! "

Je kan evt ook nog van alleen Europa doen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Oh oh, boodschappen gedaan terwijl ik nog niet gegeten had. 

Nu een pizza in de oven. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Pierke, wat leuk dat je dochter een newfoundlander krijgt!

Dan heb je straks ook zo'n beer in de familie laughing

 

Ik had na m'n werk nog een uur met Black in het bos/zandverstuiving gelopen.

Laatste kwartier in het donker, als de zon ondergaat is het zo donker.

Dan moet je echt op de tijd letten, gelukkig ken ik het bos op mn duimpje maar ik was blij dat ik eruit was.foot-in-mouth

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Pierke, wat leuk dat je dochter een newfoundlander krijgt!
Dan heb je straks ook zo'n beer in de familie 
 
Ik had na m'n werk nog een uur met Black in het bos/zandverstuiving gelopen.
Laatste kwartier in het donker, als de zon ondergaat is het zo donker.
Dan moet je echt op de tijd letten, gelukkig ken ik het bos op mn duimpje maar ik was blij dat ik eruit was. "

Niet meer doen , of iemand meenemen buiten de hond natuurlijk..

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Oeh sylvia, niet prettig. Zaklamp mee voor de zekerheid en een fluorescerend hesje voor jou en Black. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Vrijdagavond....heerlijk, tvavondje...criminalmind, alle deuren goed op slot, lichten aan houden.....honden aan mijn voeten zodat als het eng wordt ik in hun kan knijpen, hahahaha.....en me vast houdt aan ze, hahahaha...en als er gebeld wordt....ik doe niet open,surprised

pagina 32 van 52 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 3233 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende forumvraag: GPS tracker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^