hondenmodel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lolalola

hoi! ik heb een blauwe franse bulldog pup van 31-05-18 (nu 4 maanden) en ik zit na te denken over modellenwerk voor haar. nou vind ik niet echt bepaald duidelijke informatie op het internet. nouja ik vind fotograven die voor geld fotos willen maken maar daar wil ik dan wel een portofolio laten maken maar dan ja dan vind ik verder niks meer. wel heb ik al een insta account aangemaak voor haar zodat ze een soort van status opbouwd (als julie je afvragen ze heet @thebluefrenchielola

maar ja mijn vraag dus: heeft iemand ervaring met hondenmodellen werk? of ben je zelf hondenfotograaf en zoek je voor bepaalde dingen een model? laat het me dan graag weten! je kan hier op de site natuurlijk reageren maar een mailte sturen is misschien makelijker! ze heeft een eigen mail

tot dan!

paws from lola!

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 07 oktober om 21:24 --

honden page profiel KekhorKekhor

honden foto van Kekhor

Modellenwerk voor honden? Vaak werken hondenaccounts op Instagram samen met merken door hun grote bereik en volgers. Dit klinkt eerder als "ik wil gratis foto's".

 

Boek een goede fotograaf wiens stijl je aanspreekt, foto's zijn erg belangrijk en een mooi aandenken. Daar kan je beter in investeren. Kleine kans dat een professionele fotograaf gratis en voor niks je pup op de foto wilt zetten.

honden page profiel lolalola

Hee! Bedankt voor je reactie/tip!

ik wil er best wat voor betalen maar dan wil ik er wel een soort van “doel” mee hebben vanplaats alleen een leuk aandenken (doe ik het natuurlijk wel vooral voor) lijkt me gewoon wel wat om er iets mee te bereiken????

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Wat versta je precies onder een "doel"?

Als je zo iets wil met je hond, zoals er bijvoorbeeld ook filmdieren zijn, houd er dan rekening mee dat je hond uitzonderlijk goed onder appèl moet staan. Je zult eerst moeten investeren in goede fotografen om een naam op te bouwen, daarna kan je hond misschien vaker gevraagd worden.

honden page profiel lolalola

Oke! Bedankt voor de tip! Ik zal gaan informeren bij wat hondenfotograven.

honden page profiel Greet Greet

honden foto van Greet

In de Rijp is een honden theaterschool https://hondenschool-jottem.nl/cursussen/fun/theatercursus/

Misschien ook op andere plekken in het land.

Honden die cursussen gevolgd hebben spelen soms mee in reclame filmpjes (of foto`s).

honden page profiel lolalola

Aaa top! Ik zal het even bekijken! Bedankt:)

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Tails dierencasting 

http://www.castingtails.be

Dan betaal je een 1 malig bedrag voor foto's te laten maken en dan kom je op hun site en als ze dan je hond nodig hebben contacteren ze je. 

honden page profiel lolalola

Bedankt!

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

In Nederland heb je ook een dierenmodellen bureau 

https://www.dierencasting.nl

 

Volgende forumvraag: Vuurwerkvrij plekje met 3 honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^