Rottweiler - Gezin met 2 kinderen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

"   "

Succes naar het zoeken van een rottweiler pup!!

Als je hem hebt plaats je zeker wel foto's.

Spannend hoor heel leuk.

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• 3 doggies

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Wat leuk dat je kiest voor een rottweiler-pup. Wij hebben een rottweiler gehad die we 2 jaar terug hebben moeten laten inslapen. Op korte termijn gaan we nu ons nieuwe pupje ontmoeten.

Toen wij onze eerste rottweiler kregen hadden wij nog geen kinderen. Inmiddels 3 kinderen rijker, waarvan er 2 met die rottweiler zijn opgegroeid en dat ging hartstikke goed! Die hond was dól op kinderen, altijd blij, zelfs toen ze ziek was. Voor de omgang met kinderen hoef je het niet te laten, mits je de kinderen juist om laat gaan met de hond.

Hoever ben je met de orientatie voor een pup?

honden page profiel DamperDamper

Beste Ellun en andere lieve mensen,

Inmiddels ben ik al enkele weken eigenaar van een rottweiler pup ( Alex ), wegens drukte was ik vergeten hier nog wat van mij te laten horen. Nu bij deze dan :)

Ik weet dat er kritiek zal zijn maar helaas is het geen hondje met stamboom geworden. Dat was wel de gedachte maar later toch besloten om voor de nest van deze puppy te kiezen.
Is opgegroeid in een huiselijk kring met 2 kinderen, dus geen boerderij hondje maar een hobby nest. 
Vader en moeder hadden overigens ook de hd en ed papieren ( fotos ), erg lieve trouwe honden en dan met name de teef welk een super maatje is geworden met de kids daar, ook de reu maar bij het bezichtiging toch maar elders opgesloten ivm wij ook met 2 kinderen waren gaan kijken.
Na de geboorte van de pups ben ik met 5 - 6 en 7 weken gaan kijken, goede contact gehad met de eigenaren. Ik werd dan ook meteen netjes  gebeld bij 6 weken ( enting en controle puppys door dierenarts ) dat alles prima was verlopen en de puppys gezond waren verklaard en dergelijke..

Met 8 weken opgehaald. Omdat hij al in huiselijk kring was opgegroeid verliep alles best wel gemakkelijk.
Eerste nacht beneden gaan slapen op de bank, maar 2e nacht kon ik in mijn eigen bed alweer in :)
Hij was al bijna zindelijk, kon het direct met kinderen en alle andere geluiden in huis. 

Met 9 weken begonnen aan een cursus, wij zijn al 4 keer geweest en kreeg op de laatste training enorm veel complimentjes omdat hij heel goed kon luisteren, ze waren even gek op hem en ik stond er met rode wangen, natuurlijk wel vol trots :)

Inmiddels is hij 14 weken, erg lieve en rustige hond welk voortdurend geknuffeld wilt worden en het heel erg naar zijn zin heeft met de kinderen. Ik neem hem ieder dag zo'n 10-15 minuten mee naar het bos..we hebben het erg naar ons zin!

Hij krijgt in de ochtenden brok, en middag/avond KVV.
Is nu 14 weken, 16.4 KG

( Foto invoegen lukte niet )
Dit was Alex met 12 weken:


En dit is Alex nu:

Ik weet niet waarom de fotos er zo opkomen maar kon het niet recht zetten helaas.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Wat een glimappeltje.....smile   zo te lezen gaat het naar wens, mooi en geweldig, ..........een gezinslid erbij, heel veel plezier met deze bengel die straks uitgroeit tot een stabiele rottweiler...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Je moet even aftasten hie je je mobiel of ipad of anders houdt...ik heb een ipad die ik op zijn kop moet houden anders krijg ik ook de fotoos hier niet goed...even kijken als je je toestel draait dat het je wel lukt....

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Prachtige hond die Alex!

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• 3 doggies

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Ah kijk, gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst!
Wens jullie veel plezier en geluk met elkaar :-)

honden page profiel MartineMartine 3 doggies

honden foto van Martine

Wat een prachtig hondje!  Proficiat!

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Leuk dat je nog even iets laat horen. Wat een knapperd hp-heart Fijn dat het zo goed gaat. Veel plezier samen!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Wat een cutiehp-heart

honden page profiel DamperDamper

Bedankt voor de lieve reactieshp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Damper....wilde ik je toch even vertellen, sinds kort heeft Ogin er een vriendje bij een.....Rottweiler van net een jaar oud...de eerste keer dat ze elkaar zagen was de rottweiler heel onzeker tegenover Ogin, ze is ook zo groot en een stuiterbal, na een paar keer kennis gemaakt te hebben, is het haar grootste vriend geworden.....en de Rottweiler als die haar ziet komt gelijk naar haar toe en gaan samen met elkaar op, spelen rennen ravotten en wandelen.....ook ik vind het een heerlijke hond...smile

honden page profiel DamperDamper

edit: helemaal verkeerd begrepen natuurlijk..:)

Maar dat dat zegt dan ook veel over jouw lieve hond, heeft die rottie geluk zeg dat hij Ogin tegen is gekomenhp-thumbsup. Hoop dat ze nog lang van elkaar kunnen genieten, mooi om te horen ook!

honden page profiel LolaLola

" Beste Ellun en andere lieve mensen,Inmiddels ben ik al enkele weken eigenaar van een rottweiler pup ( Alex ), wegens drukte was ik vergeten hier nog wat van mij te laten horen. Nu bij deze dan :-)Ik weet dat er kritiek zal zijn maar helaas is het geen hondje met stamboom geworden. Dat was wel de gedachte maar later toch besloten om voor de nest van deze puppy te kiezen.Is opgegroeid in een huiselijk kring met 2 kinderen, dus geen boerderij hondje maar een hobby nest. Vader en moeder hadden overigens ook de hd en ed papieren ( fotos ), erg lieve trouwe honden en dan met name de teef welk een super maatje is geworden met de kids daar, ook de reu maar bij het bezichtiging toch maar elders opgesloten ivm wij ook met 2 kinderen waren gaan kijken.Na de geboorte van de pups ben ik met 5 - 6 en 7 weken gaan kijken, goede contact gehad met de eigenaren. Ik werd dan ook meteen netjes  gebeld bij 6 weken ( enting en controle puppys door dierenarts ) dat alles prima was verlopen en de puppys gezond waren verklaard en dergelijke..Met 8 weken opgehaald. Omdat hij al in huiselijk kring was opgegroeid verliep alles best wel gemakkelijk.Eerste nacht beneden gaan slapen op de bank, maar 2e nacht kon ik in mijn eigen bed alweer in :-)Hij was al bijna zindelijk, kon het direct met kinderen en alle andere geluiden in huis. Met 9 weken begonnen aan een cursus, wij zijn al 4 keer geweest en kreeg op de laatste training enorm veel complimentjes omdat hij heel goed kon luisteren, ze waren even gek op hem en ik stond er met rode wangen, natuurlijk wel vol trots :-)Inmiddels is hij 14 weken, erg lieve en rustige hond welk voortdurend geknuffeld wilt worden en het heel erg naar zijn zin heeft met de kinderen. Ik neem hem ieder dag zo'n 10-15 minuten mee naar het bos..we hebben het erg naar ons zin!Hij krijgt in de ochtenden brok, en middag/avond KVV.Is nu 14 weken, 16.4 KG( Foto invoegen lukte niet )Dit was Alex met 12 weken:En dit is Alex nu:Ik weet niet waarom de fotos er zo opkomen maar kon het niet recht zetten helaas.

honden page profiel LolaLola 3 doggies

Vee" Beste Ellun en andere lieve mensen,Inmiddels ben ik al enkele weken eigenaar van een rottweiler pup ( Alex ), wegens drukte was ik vergeten hier nog wat van mij te laten horen. Nu bij deze dan :-)Ik weet dat er kritiek zal zijn maar helaas is het geen hondje met stamboom geworden. Dat was wel de gedachte maar later toch besloten om voor de nest van deze puppy te kiezen.Is opgegroeid in een huiselijk kring met 2 kinderen, dus geen boerderij hondje maar een hobby nest. Vader en moeder hadden overigens ook de hd en ed papieren ( fotos ), erg lieve trouwe honden en dan met name de teef welk een super maatje is geworden met de kids daar, ook de reu maar bij het bezichtiging toch maar elders opgesloten ivm wij ook met 2 kinderen waren gaan kijken.Na de geboorte van de pups ben ik met 5 - 6 en 7 weken gaan kijken, goede contact gehad met de eigenaren. Ik werd dan ook meteen netjes  gebeld bij 6 weken ( enting en controle puppys door dierenarts ) dat alles prima was verlopen en de puppys gezond waren verklaard en dergelijke..Met 8 weken opgehaald. Omdat hij al in huiselijk kring was opgegroeid verliep alles best wel gemakkelijk.Eerste nacht beneden gaan slapen op de bank, maar 2e nacht kon ik in mijn eigen bed alweer in :-)Hij was al bijna zindelijk, kon het direct met kinderen en alle andere geluiden in huis. Met 9 weken begonnen aan een cursus, wij zijn al 4 keer geweest en kreeg op de laatste training enorm veel complimentjes omdat hij heel goed kon luisteren, ze waren even gek op hem en ik stond er met rode wangen, natuurlijk wel vol trots :-)Inmiddels is hij 14 weken, erg lieve en rustige hond welk voortdurend geknuffeld wilt worden en het heel erg naar zijn zin heeft met de kinderen. Ik neem hem ieder dag zo'n 10-15 minuten mee naar het bos..we hebben het erg naar ons zin!Hij krijgt in de ochtenden brok, en middag/avond KVV.Is nu 14 weken, 16.4 KG( Foto invoegen lukte niet )Dit was Alex met 12 weken:En dit is Alex nu:Ik weet niet waarom de fotos er zo opkomen maar kon het niet recht zetten helaas. "

Gefeliciteerd met je mooie pup!!! En wat glimt die mooi zeg .

honden page profiel DamperDamper

" Wat een cutie "

Jouw Obi is ook een pracht van een hond hoor.

Ik ben bijna nooit onder de indruk van een ander ras hond eerlijk gezegd maar wat ik laatst zag was geweldig. Wij hebben een grote bos hier, eergisteren was ik er weer met mn pupje..een beetje mistig was het, echt een mooi herfst weer in het bos. In de verte zag ik een groot wit hond..je weet wel een bruine tint heeft het bos nu, met een mistig weertje zag je hem uitblinken..hij stond heel stil en de eigenaar stond best wel redelijk achter dus die zag ik niet eens. Ik.moest hem van dichtbij zien en het werd alleen maar mooier naarmate ik dichterbij kwam.

Eenmaal gearriveerd bij hem zag ik eigenlijk hoe prachtig hij was, een grote mooie spierwit witte  herders reu. pas toen ik daar was bewoog hij en liep naar ons pup toe grommend maar deed natuurlijk niets. Maar voor het eerst dat ik naast de rottweiler een ander hond bewonderde. Nou loopt er nog weleens iemand met een witte herder ook heel mooi hoor maar die ene in het bos ? Leek wel of ik in een droom was, met dat gehel situatie( herfst/bos/mist) en een stilstaand grote witte vlekloos mooie hond. Dat deed mij echt iets, prachtig hoor.

honden page profiel rogerroger 3 doggies

honden foto van roger

" Beste mensen,
Ik ben van plan om een puppy te nemen van het ras Rottweiler.
Een Rottweiler is namelijk mijn droomhond en heb er eentje op mijn 16 jarig leeftijd gehad, zo'n 2 jaar lang.
Nu jaren later en wil mijn droom waarmaken; een puppy Rottweiler. Maar ik vroeg me af of dat het wel gezond is om dat te doen vanwege wij 2 dochters hebben van 13 en 5 jaar. Een ander hond is geen optie, het is of een rottweilee of niets zo verliefd ben ik op deze ras. Enig ervaring is er, wij gaan ook zeer zeker naar een puppy cursus en zullen hem zovaak samen brengen met andere honden. Wij hebben hier een groot bos waar we flink kunnen wandelen..ben zelf een natuurmens en ben ook graag in het bos, nu gaf dat mij ook het doorslag eigenlijk..veel moois in de buurt voor honden.
 
Maar vraag me dus af wat het wordt met de kids..wat raden jullie mij aan, Wel of Niet doen ?
 
alvast bedankt. "

Ik heb zelf een rottweiler en is super braaf, lief, .... Ook met kinderen. Als familie afkomt met kinderen wilt ze er alleen mee spelen, laat ze de kinderen doen. Hou natuurlijk wel alles in de gaten... Ik heb de mijne gekocht bij; Van Herchalo. De moeder is lyra van Herchalo en vader is jordan von schloss ouwen. Ze heeft dus wel goede ipo genen en is goed getraind dus luisterd ze ook goed, dit is wel enrom belangrijk aangezien het natuurlijk heel impressionante honden worden. Ik had aan de fokker gezegd dat het mijn eerste hond was enzo en hij houdt hier rekening mee. Hij heeft echt verschillende teven met compleet verschillende karakters en help ook met de keuze van de juiste puppy voor u. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Jouw Obi is ook een pracht van een hond hoor.
Ik ben bijna nooit onder de indruk van een ander ras hond eerlijk gezegd maar wat ik laatst zag was geweldig. Wij hebben een grote bos hier, eergisteren was ik er weer met mn pupje..een beetje mistig was het, echt een mooi herfst weer in het bos. In de verte zag ik een groot wit hond..je weet wel een bruine tint heeft het bos nu, met een mistig weertje zag je hem uitblinken..hij stond heel stil en de eigenaar stond best wel redelijk achter dus die zag ik niet eens. Ik.moest hem van dichtbij zien en het werd alleen maar mooier naarmate ik dichterbij kwam.
Eenmaal gearriveerd bij hem zag ik eigenlijk hoe prachtig hij was, een grote mooie spierwit witte  herders reu. pas toen ik daar was bewoog hij en liep naar ons pup toe grommend maar deed natuurlijk niets. Maar voor het eerst dat ik naast de rottweiler een ander hond bewonderde. Nou loopt er nog weleens iemand met een witte herder ook heel mooi hoor maar die ene in het bos ? Leek wel of ik in een droom was, met dat gehel situatie( herfst/bos/mist) en een stilstaand grote witte vlekloos mooie hond. Dat deed mij echt iets, prachtig hoor. "

Ik vind Rottweilers ook erg mooi. Ik heb wel eens zitten denken er ooit 1 te willen. Denk echter dat het karakter niet zo bij me past Ik ben meer van de doetjes hahah. Kende eerst iemand met een  rottweiler teefje , prachtige hond en luisterde heel erg goed. Ik zag er vanmiddag toevallig ook eentje bij de dierenarts. Dit was de schattigste (volwassen) uitvoering die ik ooit gezien had haha. Zelfs mijn vriend (meneer ik hou eigenlijk van katten) hoorde ik een "awwww wat een lieverd zeggen".

 

Wat jij beschrijft over die witte herder; je zou het profiel van White Shadow (forumlid hier) eens moeten bekijken. Dat is dan geen reu maar de manier waarop zij haar herder op de foto zet doet me denken aan wat je beschrijft, heel sprookjesachtig bijna. Obi is zo fotogeniek niet... Die staat meestal meteen bij je om de camera af te lebberen of zo. tongue-out 

honden page profiel ElianeEliane

Het is wel licht off topic, maar misschien handig om iets recenter materiaal (ivm bijten) te hebben wanneer mensen dit topic lezen en hierdoor een vertekend beeld krijgen.

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Namen voor reu dwergkeesje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^