Seizoenentopic, de vroege herfst, de leuke en minder leuke weetjes over onze vriendjes en vriendinnetjes.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Bams doet het opeens nu ze ouder is maar wel als ze loops geweest is, zou het met Ogin te maken hebben ? Vroeger heeft ze dat nimmer gedaan.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Thuis! Al langer maar...pffff ik was het niet meer gewend zo n lange afstand en dan werken. 

 

Ben doodop....morgen en overmorgen en dan heb ik....VAKANTIE!!! Yeah *doet vreugde dansje*. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Hier al donker...beren zijn al uitgelaten, we gaan nog niet naar bed hoor.....kijken naar de slimste mens en dan opruimen, honden bedjes opmaken en dan ikke nog naar linda kijken, val ik vanzelf in slaap, hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

                                       514994.jpg                Welterusten allemaal.....goeie nacht voor iedereen, voor de diertjes en de baasjes.....smile    

honden page profiel MartinMartin 3 doggies

honden foto van Martin

hp-sleephappy

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Slaap wel. Ik heb net de taptoe vanuit Edinburgh, Schotland gekeken. Heerlijk weeral om te zien. Ik zou het ooit live willen zien. Ooit. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Slaapplekker iedereen wij gaan slapen ik lig op me rug en dolcinea met der kopje in me nek haha schatje is het tochhp-heart514995.jpg

Morgen terug kom dag op school van 2 tot 5 verschrikkelijke tijd. En ook nog de vervelendste mentor ooit voor dit jaar hp-frusty

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Pierke ooit, zo op weg naar de trein, Chayenna, wat een warboel, hahaha....ook Martin naar zijn werk ! Werkze voor iedereen....lekker vroeg op, straks ga ik leuke dingen doen....eerst koffie en beren.. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

WeerberichtNederlandVeel bewolking, later meer zon

28 aug. 2018, 5:50 uur - Er zijn vrij veel wolkenvelden, maar regionaal is het zonnig. In de loop van de middag klaart het vanuit het zuiden op. Het wordt 21-24 graden. Morgen trekken na een zonnige start buien over het land. Daarna is het met 19-21 graden normaal Nederlands zomerweer. Vanaf zondag wordt het heerlijk nazomerweer met maxima van ruim 25 graden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Daar gaan we weer , warm warm warm, herfst is nog ver te zoeken....Drieka, hoe is het met de kleine man gegaan, bij de schoolarts....en Lisa jij weer aan het werk ? Andere Lise ben jij nog aan het luieren of zit je weer met je neus in de boeken, en hoe is het met Fee ?

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Goeiemorgen. 

 

Zometeen naar het werk.....bar slecht geslapen. Komt deels door Maylo die dwars door het bed lag.....zodat ik mijn benen niet kwijt kon. 

 

En grotendeels door mijn vage klachten. Pfffff voelt alsof er een steen door mijn darmen gaat....voelde me gisteravond behoorlijk beroerd. Hoop dat het wel over is als we zondagochtend op vakantie gaan. undecided

 

Zometeen naar het werk. Vandaag en morgen nog en dan heb ik daar vakantie. En ik sta behoorlijk vol...omdat sommige mensen perse bij mij willen en me geen 2 weken kunnen missen......achja effe door bikkelen.....

 

Heb wel wat leuks gehaald voor de kleine kinderen :) heb wat kleine speelgoedjes gehaald zodat ze kunnen grabbelen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Laura hoe komt dat, is er en oorzaak ? Heb je wat verkeerds gegeten ? Kiezelstenen zijn echt niet te eten hoor.....heb al een hoop gedaan vanochtend....Beren uitgelaten verzorgd...Bams heeft ZELF qgegeten, penscompleet van smuldier met aanvullend lukydog..als ze maar eet, twee kleden schoongemaakt met azijn en opgeborgen.....straks trainen en als ik thuis kom, met Ogin weg, daarna met Bams......dan gordijnen wassen de vitrage beneden, en dan vanmiddag komt het kleed....voor de beren voor van de winter !!      En ik heb ook al mijn haar geverfd sealed     Zo vanavond zit ik.    smile

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier vandaag rustige dag. 

Merkte toch wel dat Abu gister nog best moe was. 

Ik ga rustig aan Simba's riem knopen. 

Monsters krijgen zo eten, moet nog iets opwarmen. 

Doggies liggen lekker bij me op de bank. 

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

Goedemorgen! Nog steeds beroerd, maar had al een afspraak staan bij de dierenarts voor Bailey, voor zijn jaarlijkse controle, waarbij hij ook weer ingeënt moet worden tegen Weil. Dus even doorbijten en dan weer lekker thuis de bank op met een dekentje. 

Verder geen plannen, behalve zo rustig mogelijk aan doen. Want morgen toch echt al de eerste schooldag. Kijk er naar uit maar tegelijkertijd zie ik er gigantisch tegenop. Weet gewoon dat het even onwijs zwaar gaat worden, gezien ik ruim 8 jaar niet meer naar school ben geweest. Het hele leren is er dus echt uit bij mij. Hoe ik voorheen na 1x lezen, alles onthield voor een toets, zo kan ik nu 10x een tekst lezen en denken: wat heb ik nou eigenlijk net allemaal gelezen?! Dus dat zal pittig worden!

 

Fijne dag allemaal! En Willemijn: ken jij de term rustig aan doen, ook wel eens? yell

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Goedemorgen allemaal!

 

Beterschap Elianneen Laura.

 

Vandaag hoef ik gelukkig niet te werken Willemijn. Morgen ook nog vrij en dan 2 volle dag.

 

Hier is al lekker gewandeld en gegeten nu voor mezelf nog ontbijt maken haha.

 

Vandaag een beetje rustig aandoen, want papa is nu ook ziek thuis. Strx lekker wat auto theorie oefenen en nog even mijn kamer een beetje opruimen

 

Fijne dag allemaal!

 

 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Beterschap voor alle zieken.

De dag begon hier lekker, ik heb Balou meegenomen voor een wandeling, hij ging helemaal uit zijn dak omdat er een kat op het bospad zat en bleef zitten. Ik heb Balou onder de arm genomen omdat ik bang was dat hij uit zijn tuig zou ontsnappen en ben langs de kat die bleef zitten gelopen. Balou heeft mij tijdens zijn worsteling om bij de kat te komen gekrabd, bloedende krassen over de rug van mijn hand. Het werd dus geen lange wandeling voor meneer maar dit heeft hij mij betaald gezet met een drol op de bank.surprised Dit heeft hij werkelijk nog nooit gedaan maar gelukkig heb ik plaids op de bank liggen die nu in de wasmachine zitten en er liggen alweer schone op de bank. De honden slapen en ik ga zo de schone plaids aan de waslijn hangen, vanmiddag moet ik naar het ziekenhuis voor de uitslag van de botscan. Ik ben benieuwd wie er gelijk krijgen, de huisarts en podoloog die denken dat het om een peesontsteking gaat of de orthopeed die denkt dat er iets met het bot is.

515000.jpg

Au, grr r*t hond, hij krabt erger als Nemo mijn kat.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Laura hoe komt dat, is er en oorzaak ? Heb je wat verkeerds gegeten ? Kiezelstenen zijn echt niet te eten hoor.....heb al een hoop gedaan vanochtend....Beren uitgelaten verzorgd...Bams heeft ZELF qgegeten, penscompleet van smuldier met aanvullend lukydog..als ze maar eet, twee kleden schoongemaakt met azijn en opgeborgen.....straks trainen en als ik thuis kom, met Ogin weg, daarna met Bams......dan gordijnen wassen de vitrage beneden, en dan vanmiddag komt het kleed....voor de beren voor van de winter !!      En ik heb ook al mijn haar geverfd      Zo vanavond zit ik.     "

Na 5 jaar onderzoek weten ze dat nog steeds niet helaas. Wel dat ik chronische darmontsteking heb....maar de overigr klachten die ik er kado bijkrijgt nog steeds niet  

 

Ik ben het inmiddels wel gewend en weet wat ik kan doen....maar het blijft vervelend  

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,

Willemijn jij hebt er al een dagtaak opzitten,jij bent een ochtendmens ik ben een avondmens wat dat betreft tegenpolen.

Laura beterschap,zondag is gelukkig nog ver weg....waar ga je naar toe op vakantie?

Elianne jij ook opknappen,morgen fris en fruitig weer in de schoolbanken,jaren geleden,je bent nog jong nu moet je de kans grijpen. Heel veel succes en als je echt iets wilt en er voor gaat kan je het ook bereiken.

 

Marga weet je zeker dat Balou in zijn vorig leven geen kat was?

Ik ben ook heel erg benieuwd naar de uitslag.

 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Goedemorgen allemaal.

 

Gisteren niet geschreven hier, veel te verwerken gehad. Gisterenochtend moest onze kleine man naar de kinderarts van het MKD (is standaard daar) en we hebben het vervelende nieuws gekregen dat hij misschien absence-epilepsie heeft, hij is 10 tot 15 keren op een dag aan het staren en totaal niet meer bereikbaar, dan kan ik hem aanraken/ aanspreken, er komt geen reactie. 

Wij hebben altijd gedacht dat dat gewoon flink staren was en bij autisme hoorde, maar waarschijnlijk is het dus een vorm van epilepsie en daar gaat hij nu neurologische onderzoeken voor krijgen, hersenscans e.d. Ook dit hoort toch wel echt bij een ernstigere vorm van autisme helaas. Hij heeft het al zoiets 1 jaar maar het wordt steeds erger.

Dit was gisteren behoorlijk schrikken, nu hebben we het een beetje laten bezinken en is het gewoon en kwestie van de onderzoeken afwachten. 

 

Verder met Hummer alles rustig, die doet het goed en is echt een schatje. 

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Monique ik ga naar Rhodos :) effe lekker zon, zee en niksen!

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Goeiemorgen allen hier we zíjn naar de markt geweest en een koffie gaan drinken kleindochter ook maar cola nu wat rustig aan doen wens iedereen fijne dag en fijne vakantie nog kiss

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen straks naar school na de lunch. Vanochtend dolcinea uitgelaten en brokken gegeven. Zometeen weer. Die is nu lekker aan het spelen met de honden.

Sucses iedereen en fijne dag. 

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

" Goedemorgen allemaal.
 
Gisteren niet geschreven hier, veel te verwerken gehad. Gisterenochtend moest onze kleine man naar de kinderarts van het MKD (is standaard daar) en we hebben het vervelende nieuws gekregen dat hij misschien absence-epilepsie heeft, hij is 10 tot 15 keren op een dag aan het staren en totaal niet meer bereikbaar, dan kan ik hem aanraken/ aanspreken, er komt geen reactie. 
Wij hebben altijd gedacht dat dat gewoon flink staren was en bij autisme hoorde, maar waarschijnlijk is het dus een vorm van epilepsie en daar gaat hij nu neurologische onderzoeken voor krijgen, hersenscans e.d. Ook dit hoort toch wel echt bij een ernstigere vorm van autisme helaas. Hij heeft het al zoiets 1 jaar maar het wordt steeds erger.
Dit was gisteren behoorlijk schrikken, nu hebben we het een beetje laten bezinken en is het gewoon en kwestie van de onderzoeken afwachten. 
 
Verder met Hummer alles rustig, die doet het goed en is echt een schatje.  "

Oh Drieka, wat schrikken zeg.. Het zit jullie ook niet mee. Hopelijk valt het allemaal mee met jullie mannetje en is het iets onschuldigs, of makkelijk te behandelen. Wanneer krijgt hij die vervolgonderzoeken? Ik ga hier in ieder geval voor jullie duimen. 

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

Dankjewel voor de bemoedigende woorden Monique! De wil is er zeker wel! Weet ook wel dat het moet lukken, maar het is toch weer even de zenuwen van na jaren weer terug in de schoolbanken. 

 

Bailey heeft zich voorbeeldig gedragen bij de dierenarts. Hij is zo makkelijk en laat alles toe, heerlijk! Hij is afgezien van zijn allergieën kerngezond en ook zijn allergie is nu goed onder controle, voor het tijdsbestek waar wij nu in zitten. Ben daarna toch nog even doorgereden naar de intratuin, om mijn knappe ventje te belonen. Heb gelijk een hele lading aan botten ingeslagen. En meneer zit nu heerlijk te knagen! 

 

515004.jpg

Huh, is deze helemaal van mij?! surprised

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Goedemorgen,
Willemijn jij hebt er al een dagtaak opzitten,jij bent een ochtendmens ik ben een avondmens wat dat betreft tegenpolen.
Laura beterschap,zondag is gelukkig nog ver weg....waar ga je naar toe op vakantie?
Elianne jij ook opknappen,morgen fris en fruitig weer in de schoolbanken,jaren geleden,je bent nog jong nu moet je de kans grijpen. Heel veel succes en als je echt iets wilt en er voor gaat kan je het ook bereiken.
 
Marga weet je zeker dat Balou in zijn vorig leven geen kat was?
Ik ben ook heel erg benieuwd naar de uitslag.
  "

Hij is in ieder geval niet veel groter. Ik ook.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Monique ik ga naar Rhodos :-) effe lekker zon, zee en niksen! "

Heerlijk,alhoewel voor de zon moet je het niet doen,hier schijnt de zon ook uitbundig maar s'avonds lekker terrasje zitten,heerlijk zwemwater een totaal andere omgeving.

Lekker niksen en genieten.cool

 

En wat gebeurt er nu tijdens het typen,Vigo springt op de bank.....die is hoog en dat mag hij niet,is wel een teken dat hij zich goed voelt,hij heeft moeite met springen maar dit ging nu moeiteloos.

Putten graven,in de bank springen....volgens mij verwend ik hem veel,wordt hij te ondeugend.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Drieka dat valt tegen,sterkte met alles.

 

Baileyhp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Na 5 jaar onderzoek weten ze dat nog steeds niet helaas. Wel dat ik chronische darmontsteking heb....maar de overigr klachten die ik er kado bijkrijgt nog steeds niet  
 
Ik ben het inmiddels wel gewend en weet wat ik kan doen....maar het blijft vervelend   "

Niet zo mooi, ik maakte maar een grapje, maar nu je verteld dat je dat vaak hebt, niet mooi....Margadat is een lelijke krap...goed ontsmetten....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Alles loopt een beetje in het honderd.....ging naar de sportschool, dacht lekker te spinnen, tv,s kapot, en worden niet gemaakt, bah, okee dan alleen muziek, zit ik 40 minuten me uit de naad te fietsen, muziek kopot.....ben naar huis gegaan , heb beiden honden meegenomen en lekker naar de blauwe stad gegaan, jeeeeee, heb me daar ook weer uit de naad gelopen, kregen beiden het idee ieder op een andere kant te gaan die stiekemerds,  beiden een andere  kant op naar het water, stond ik daar, eerst achter Ogin aangerend, kreeg ze te pakken...halsband om,daarna met Ogin achter Bams weer aangerend, en net voor het water.....gelukkig...heb ik ze beiden nog net op tijd te pakken gekregen....mijn training wel weer gehad....allebei naar buiten gebonsjoerd met een penskluif....die zo op was natuurlijk, hekje ervoor gezet en gordijnen eraf, een voor een de was in, gestofzuigd, extra goed, gedweild met lavendelazijn, waar mijn ogen van prikken......Zucht...ondertussen ook nog snel boodschappen gedaan, tussen half een en half twee komt het kleed aan....wil ik toch echt klaar zijn, een gordijn hangt al weer op...schoon en zonder een haar....smile vanochtend ook al de was buiten gehangen....ja en nu toch even koffie hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

515005.jpg515006.jpg            

pagina 12 van 47 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: Honden gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^