voer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel birgit ceulemansbirgit ceulemans

Heeft iemand hier ervaring met VOL BYTES van DARF?
Ik zou dit evenueel willen combineren gedurende de dag BYTES en 1 maaltijd DUCK ' s avonds...is voor 1 jarige cane corso teef en 10 jarige amerikaans cocker teef. Aparte ervaring delen over beide merken is ook zeer welkom of andere aanbeveling. De cane corso heb ik nu een maand en blijft aan de dunne, dus na grananapet natvoer ben ik nu op de VOL BYTES overgegaan omdat men me zei dat ik best koudgeperste brok zou geven

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

met de brok geen ervaring, Duck wel. Tevreden van, 13 jaar geleden mee gestart en het ziet er nog steeds hetzelfde uit, vind ik altijd een pluspunt.  Ik zou wel de lam en rijst geven.

Nu, voor die prijs zijn er in mijn ogen 'mooiere' KVV's te vinden, dus ik geef het nu niet meer. Als je er kunt aangeraken, zou ik wel een stuk of 3-5 merken kvv nemen, afwisseling is voor mij gevoelsmatig altijd beter.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Heb je al een ontlastingsonderzoek laten doen, want als er wormen zijn dan heeft geen 1 voer zin.

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden 3 doggies

honden foto van Sas en haar honden

Ja heb hier ook vol bytes van darf gegeven. Onze hond moest er iedere keer van overgeven, dus ben er niet zo weg van.

Maar dat wil niet zeggen dat dat bij jouw hond ook zo gaat zijn.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Hier een tijd Vol gevoerd, hond vond het heerlijk. Kwalitatief prima voer. De mijne kreeg er wel een beetje traanoogjes van, maar dat krijgt hij van iedere brok. Enkel op vlees blijven zijn ogen schoon. Darf KVV ben ik trouwens ook erg over te spreken. Dat eet hij ook graag en heeft hij mooie ontlasting van.

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Ik heb het altijd in huis, ze krijgen het als ik vergeten ben vlees te ontdooien en vaak 's morgens een klein handje en dan een vleesmaaltijd na de grote wandeling. Ik ben er zeer tevreden over, de honden vinden het echt lekker en de ontlasting is prima. De reden waarom ik voor dit voer kies, is dat er helemaal geen chemische conserveermiddelen, anti-oxidanten en geurstoffen etc aan zijn toegevoegd en dat het dierlijke aandeel van EKO-kwaliteit is. Ik heb meestal de duurdere lamsvariant in huis.

Volgende forumvraag: Puppy voer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^