Seizoenentopic....hoogzomer, verhalen over onze vriendjes vriendinnetjes wat ze zoal doen zomers, !!zowel binnen als buiten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MartinMartin

honden foto van Martin

" Grrrre. Pestkop grrrr. "

Oeps!

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Sylvia nog op  valreep,van harte gefeliciteerd.

 

Drieka sterkte met alles.

Ik lees ook de frustraties over de warmte,hier viel het vandaag mee veel bewolking maar als ik nog maar keek naar een tomaat om te snijden dan brak het zweet mij uit.

Gebarbecued met kinderen en kleinkinderen ,het zwembad is een groot succes voor de kinderen.

 

Maar ik kan geen bbq geen Prosecco meer zien...

Ik wil wil weer gewoon simpele kost.

Heb al 5 dagen niet meer normaal gegeten. 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Goedenmorgen.  Shadow moest nodig na buiten. Die maakte mij wakker. Ik lag met mijn arme buiten boord en voel opeens een hondenneus er tegenaan duwen. Ik word wakker en kijk....zie Shadow voor me staan....ik kijk op de klok.....en denk het is nog veelste vroeg voor te eten (ze maakt me normaal tussen 6 en 7 wakker om te eten)  Het was 4 uur.

 

Dus ik tegen Shadow het os nog veelste vroeg om te eten ...ga maar lekker liggen nog. Dus Shadow gaat liggen weer. Ik mijn ogen dicht en even later weer een hondenneus midden in mijn gezicht. Ik weer op de klok kijken. Nog steeds veelste vroeg.. Shadow loopt na de deur en blijft daar staan. Dus ik eruit... en heb haar na buiten gelaten. En ja hoor....een hele nodige boodschap kwam eruitfoot-in-mouth

 

En ik nog denken owgarma.  Is ze zelfs nog gaan liggen de eerste keer toen ze me wakker maakte. Heeft haar billen dicht geknepen en is weer gaan slapen.. knappe knappe Shadow. Die zal mijn altijd wakker maken. Nooit iets binnen doen. Houd de billen stevig op elkaar als ze op dat moment niet na buiten kan. Zou ze verschrikkelijk vinden om iets binnen te moeten doen.  Nu gaan we lekker verder slapen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Lieve hond patricia......bams is ook zo, of ogin zo is......denk het niet....smile   eeen plaknacht.....erg...mijn hoofd doet raar.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Sylvia nog op  valreep,van harte gefeliciteerd.
 
Drieka sterkte met alles.
Ik lees ook de frustraties over de warmte,hier viel het vandaag mee veel bewolking maar als ik nog maar keek naar een tomaat om te snijden dan brak het zweet mij uit.
Gebarbecued met kinderen en kleinkinderen ,het zwembad is een groot succes voor de kinderen.
 
Maar ik kan geen bbq geen Prosecco meer zien...
Ik wil wil weer gewoon simpele kost.
Heb al 5 dagen niet meer normaal gegeten. 
  "

Normaal eten, heb geen honger met dit weer.frown

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

WeerberichtNederlandEnkele buien, middag veel zon

31 juli 2018, 2:00 uur - Vanochtend trekken enkele buien over het land en daarbij is kans op onweer. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. Vanmiddag trekken de buien weg en is het flink zonnig. Met 24-31 graden is het minder warm dan gisteren. Komende dagen is het vrij zonnig en de buienkans is klein. Met 26-30 graden blijft het zeer warm.

Grrrrrr, wanneer houdt het op....

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Goedemorgen allemaal.

 

Silvia, alsnog proficiat, beetje laat maar las het nu pas dat je gisteren jarig was.

 

Vanochtend om 06:00 het eerste rondje met Hummer gelopen, lekker koel was het toen buiten nog, nu begint het behoorlijk op te warmen. Wordt vandaag weer ruim 30 graden dus maar rustig aandoen, zit niks anders op helaas. De rest van de dag dus korte plas-rondjes en vanavond voor het slapen maar weer een flinke ronde lopen, gisterenavond ook gedaan. 

 

Manlief is weer werken dus moet het alleen doen met ons zoontje maar dat red ik ook wel weer.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Goede morgen

Bewolkt hier, maar als ik de buienradar mag geloven gaat het hier niet regenen. Subiet naar de markt. Het is nog koel dan. En daarna een kleine wandeling met Lenka naast de Nete. Daarna komen de kindjes. een drukke ochtend dus.

 

Goed geslapen raam voor en achter stond open, was lekker fris had zelfs een dekentje nodig. Geen airco op was niet nodig. Toch al iets verbetering. Afkoeling in de dag zit er nog niet in als ik de voorspellingen zo zie. Het blijft heet. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Beiden gegeten, ondanks de warmte, hijgend de nacht doorgekomen, buiten is het niet afgekoeld.....ogin lag vannacht binnen met haar kop op de vensterbank voor het raam, slapend....het is een rare, die wil niet als het donker wordt buiten ja even, dicht tegen Bams aan, Bams zegt gewoon hoepel op, dus komt ze bij mij zitten...stimuleer het niet, leren dat ze ook in het donker moet verblijven, nee pusch niets hoor, hahaha.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Als het waar is gaat de temperatuur komende nacht onderuit, kunnen ze weer slapen....slaap kom ik ook te kort, slaap beneden al lang maar is natuurlijk niet optimaal.....     vannacht 17 graden...mmmm

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

goedemorgen

 

aan het werk hier.  Nu ja, werk... ik val momenteel in voor mensen die op verlof zijn, waar er constant geklaagd wordt dat er zoooooooveel werk is.  Niets van aan dus, ik doe het werk simpel in 3 dagen... zelfs het werk van 2 collega's...

 

Als de bazen terug zijn, ga ik toch wel eens een gesprek aangaan denk ik.

 

Vanavond naar de honden, kijk er al naar uit! Hopelijk valt de temperatuur mee, dan kunnen we samen een aantal km gaan lopen.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Goede morgen. Als ik buienradar mag geloven gaat het hier vanmiddag regenen, joepie!! De koelmatten waren een goede aankoop, Balou ligt er graag op en ook kat Nemo heeft ze ontdekt alleen Lotus kijkt er niet naar om. De kattenren is inmiddels geplaatst nu is het afgesloten en kunnen de honden weer lekker los achter het huis, hier waren ze ook echt blij mee.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Goedenmorgen ,

vanochtend hebben we doorgeslapen tot 6 uur vanaf 11 uur gisteravond. Even naar buiten geweest en toen weer gaan slapen net wakker geworden even naar buiten en eten gegeven ze had niet zoveel zin.. tis ook best warm hier naja dan straks nog een keer proberen. Als ik buiten wacht voor de deur of om over te steken gaat dolcinea netjes zitten wachten. Vandaag nieuwe telefoon bestellen en boeken voor nieuwe schooljaar. T was hier buiten aan t spetteren en straks gaat het volgens het weer regenen.smile 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Goeiemorgen. 

Hier al met de boys buiten geweest gelijk even een brief weg gebracht. 

Maar het is benauwd buiten. 

En hier geen zon. 

Dus ik vind het maar vies. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

goedemorgen,hier redelijke temp.

In de buurt waar ik woon staat de Dow daar is gisteren een explosie geweest,we dachten eerst het geluid van luchtballon te horen boven ons van de branders,rookontwikking die behoorlijk was,is natuurlijk weer onschuldig volgens de Dow.

Ik ruik nu buiten ook een brandlucht kan nooit van gisteren zijn,de geur zit ook in mijn huis,ik dacht eerst dat het van de bbq van gisteren was,maar dat is het niet,je ruikt het ook als je buiten loopt.

Ben aan het opzoeken maar kan niks vinden.

 

Denk dat die hitte zijn tol begint te eisen,ik woon een paar straten van het ziekenhuis vandaan,de ambulances rijden de laatste tijd op en af,veel vaker dan anders.

 

 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Monique dat verbaasd me niks, het is al 3 maanden zo warm, dat mensen met bv hartproblemen het zwaar hebben.

 

Ik was al met Black en Freni van kwart voor acht tot kwart over negen in het bos geweest.

Ze  vonden het heerlijk, hebben veel gerend.

Maar laatste stukje al weer warm, hijgende honden.

Dus nu de rest van de dag lekker bij huis blijven , onder de bomen is het de hele dag goed te doen.

 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Sylvia gefeliciteerd!

 

Kayla heeft haar vriendinnetje Bella hier,ze zitten samen beneden. 

Haar baasjes hadden iets te doen waar ze niet mee kon en ik zei breng ze maar hier,het gaat prima, ze spelen lief en zijn heel rustig. laughing

 

Wel alle speeltjes opgeruimd want je weet maar nooit. 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Zo eventjes een uurtje geslapen, altijd eventjes van profiteren als de kleine naar bed gaat, hij gaat toch nooit direct slapen maar speelt altijd eventjes met zijn autootjes voordat hij het bed in kruipt. Ondertussen heb ik de hal en wc goed gepoetst, daarna eventjes geslapen en nu de rest van de dag rustig aandoen. Het is al bloedheet buiten, bah! 

 

Hummer ligt de hele tijd voor pampus, het viel me trouwens net op dat hij op beide ellebogen van die verharde/ rode plekjes krijgt, van het steeds op de harde vloer neerploffen. Hij heeft een kussen en mag ook op de bank maar verkiest nu met de warmte continu het laminaat.  Wat kan ik doen om te zorgen dat die plekjes op zijn ellebogen niet groter worden en zelfs weggaan? 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wat leuk voor Kayla een vriendje om mee te spelen.

 

Monique dat verbaast me ook niks. Het weer vreet energie. En mensen die een mindere weerstand hebben zullen daar zeker onder lijden.

 

Wij zijn vanochtend eerst na België gereden om te wandelen en daarna te tanken. Toen weer de andere kant op in Nederland om na de stad en de markt te gaan. Shadow is dan altijd zo geweldig in haar nopjes. De stad is echt haar plek. Gewelig en trots loopt ze er rond. Ze weet dat ze daar veel aandacht van mensen en kindere krijgt. Dus ze geniet daar zo van. Het is jammer dat Shadow niet in de stad woont smile

Even op de markt langs het kraampje met wat lekker voor haar.

Netjes op haar beurt wachten. 

513721.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Goede morgen. Als ik buienradar mag geloven gaat het hier vanmiddag regenen, joepie!! De koelmatten waren een goede aankoop, Balou ligt er graag op en ook kat Nemo heeft ze ontdekt alleen Lotus kijkt er niet naar om. De kattenren is inmiddels geplaatst nu is het afgesloten en kunnen de honden weer lekker los achter het huis, hier waren ze ook echt blij mee. "

Als het op de grond valt.....is het verdampt....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Ben een beetje de weg kwijt, woon nu in SPANJE..      vanochtend in alle vroegte gaan wandelen met twee hijgende beren, zelf had ik een dik hoofd, bij terugkomst ploften ze neer buiten.....toch hebben ze allebei gegeten, heb ze laten liggen, voor mezelf eten klaar gemaakt, koffie, geen trek en te weinig gedronken ben ik naar de sportschool gegaan, .......hard getraind en, en hongerklap, tja eigen schuld drinken vergeten, en ik drink geen water....vriend was er ook, vroeg of ik koffie wilde, had dorst, geen koffie bedankt...wilde naar huis gaan, komt tie terug met een halve liter citroen met vitamines, koel, opdrinken en zitten, oooooo heerlijk was het, kreeg er geen genoeg  van....smile   wilde daarna naar huis gaan, zette die nog een fles voor me neer, opdrinken...het was nog gezellig ook...daarna echt snel naar huis, eerst ogin uitgelaten, was bewolkt heerlijk, maar te warm...daarna bams een korte ronde....en bij thuiskomst, badje gevuld, ogin werd door het dolle, hahaha, die heeft er heerlijk ingeplonsd, en kreeg horzels, hahaha...bams is er  ook in gegaan, bedaard die plofte erin en het badje was zowat bijna leeg, hahaha, lekker afgekoeld ....binnen,ben ik niet moeilijk, schoon water...daarna boodschappen gedaan, even voor mezelf ingeslagen, en voor de beren drie liter karnemelk gehaald die ze gretig opdronken bij thuiskomst...allebeiden wat te eten nog, en nu in de rustmodus, alles weer potdicht, geen klagen ....maar dit is niet lekker meer deze temperaturen, de waaiers doen niets meer, alleen warme lucht verplaatsen, in huis 29 graden....helaas....de zon is er weer...ze hebben regen beloofd, wedden dat we weer niets krijgen...frown

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

smile" Sylvia gefeliciteerd!
 
Kayla heeft haar vriendinnetje Bella hier,ze zitten samen beneden. 
Haar baasjes hadden iets te doen waar ze niet mee kon en smileik zei breng ze maar hier,het gaat prima, ze spelen lief en zijn heel rustig. 
 
Wel alle speeltjes opgeruimd want je weet maar nooit.  "

Heee, wat gezellig voor Kaylo, en wat fijn dat je ze opvangt, ze zijn blij met je...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Zo eventjes een uurtje geslapen, altijd eventjes van profiteren als de kleine naar bed gaat, hij gaat toch nooit direct slapen maar speelt altijd eventjes met zijn autootjes voordat hij het bed in kruipt. Ondertussen heb ik de hal en wc goed gepoetst, daarna eventjes geslapen en nu de rest van de dag rustig aandoen. Het is al bloedheet buiten, bah! 
 
Hummer ligt de hele tijd voor pampus, het viel me trouwens net op dat hij op beide ellebogen van die verharde/ rode plekjes krijgt, van het steeds op de harde vloer neerploffen. Hij heeft een kussen en mag ook op de bank maar verkiest nu met de warmte continu het laminaat.  Wat kan ik doen om te zorgen dat die plekjes op zijn ellebogen niet groter worden en zelfs weggaan?  "

Oei kijk uit, dat kunnen ..leggers ..worden, slijmbeurs beschadigingen, hou het soepel met vaseline uierzalf , honingzalf, maar een vereiste, een zacht ondergrond...dat moet een must zijn, een rol grastapijt, bij de accion of aldi, goedkoop en doeltreffend, puschen erop, anders als je dat niet doet, worden het..leggers..en dat geneest bijna niet....

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Willemijn je hebt een goede vriend.

Je moet voor jezelf net zo goed zorgen als voor de beren,nu even siesta voor jou.

HIer is het nu heerlijk,een beetje kil...heb net mijn koelkast eens goed schoongemaakt,gewoon even van die klusjes doen in huis die zijn blijven liggen door de hitte,dan ben ik weer klaar voor de vlg.warme dagen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Willemijn je hebt een goede vriend.
Je moet voor jezelf net zo goed zorgen als voor de beren,nu even siesta voor jou.
HIer is het nu heerlijk,een beetje kil...heb net mijn koelkast eens goed schoongemaakt,gewoon even van die klusjes doen in huis die zijn blijven liggen door de hitte,dan ben ik weer klaar voor de vlg.warme dagen. "

Slapen smiddags , Ja dat zou eigenlijk moeten, maar dat lukt me niet....heb altijd wat te doen, echt stilzitten kan ik niet...en inhalen de slaap bestaat niet, al zeg ik dat wel heel vaak, ach ik haal het wel weer in, ja beter voor mezelf zorgen is een tip die ik moet naleven......

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Oei kijk uit, dat kunnen ..leggers ..worden, slijmbeurs beschadigingen, hou het soepel met vaseline uierzalf , honingzalf, maar een vereiste, een zacht ondergrond...dat moet een must zijn, een rol grastapijt, bij de accion of aldi, goedkoop en doeltreffend, puschen erop, anders als je dat niet doet, worden het..leggers..en dat geneest bijna niet.... "

Ik wil ook dat hij zacht gaat liggen maar hij gaat continu op het laminaat liggen omdat dat koeler is, ik zal het soepel houden met vaseline en hopen dat het meevalt. Heb op zolder nog een oude matras die niet gebruikt wordt, anders ga ik die beneden neerleggen voor Hummer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Wat leuk voor Kayla een vriendje om mee te spelen.
 
Monique dat verbaast me ook niks. Het weer vreet energie. En mensen die een mindere weerstand hebben zullen daar zeker onder lijden.
 
Wij zijn vanochtend eerst na België gereden om te wandelen en daarna te tanken. Toen weer de andere kant op in Nederland om na de stad en de markt te gaan. Shadow is dan altijd zo geweldig in haar nopjes. De stad is echt haar plek. Gewelig en trots loopt ze er rond. Ze weet dat ze daar veel aandacht van mensen en kindere krijgt. Dus ze geniet daar zo van. Het is jammer dat Shadow niet in de stad woont 
Even op de markt langs het kraampje met wat lekker voor haar.
Netjes op haar beurt wachten.  "

 

Bams ook, die geniet ook van aandacht en van kraampjes en winkels, ogin is anders, die wil liever met honden wandelen, die hoeft dat zo nodig niet.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Ik wil ook dat hij zacht gaat liggen maar hij gaat continu op het laminaat liggen omdat dat koeler is, ik zal het soepel houden met vaseline en hopen dat het meevalt. Heb op zolder nog een oude matras die niet gebruikt wordt, anders ga ik die beneden neerleggen voor Hummer. "

Je hebt leesvoer per pb, Drieka.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Dolcinea heeft net in t badje gezeten nu ligt ze te knabbelen op wat lekkers. Vanochtend heeft ze kennisgemaakt met het geluid van de grasmaaier maar bleef lekker relaxed naast me liggenhp-heart

513727.jpg

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Dolcinea heeft net in t badje gezeten nu ligt ze te knabbelen op wat lekkers. Vanochtend heeft ze kennisgemaakt met het geluid van de grasmaaier maar bleef lekker relaxed naast me liggenhp-heart

513727.jpg

pagina 41 van 48 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 4142 43 44 45 46 47 48
Volgende forumvraag: Help
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^