Paniekaanval bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Laat je niet opnaaien door Luz. Die voert al sinds de eerste dag dat ze hier is een heksenjacht tegen de bench. Niet voor rede vatbaar.  "

Oh maar met rede hoor...en er zijn er nòg die dan als heks kunnen bestempeld worden.hp-angel

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

" Antwoord was niet bedoelt om onbescheiden te zijn, wel met aan te tonen dat een bench helemaal niet hoeft bij het opvoeden van honden. "

 



Oke, begrepen.
Ontopic, de ts heeft goede tips gehad. Over een mogelijke oorzaak zat ik te denken, zouden die katten snachts niet eens naar de hond zitten te hengelen? Katten zijn soms echt geen lieverdjes, en een hond in een kooi is wellicht leuk speelgoed.

honden page profiel JasmijnJasmijn

"  

Oke, begrepen.
Ontopic, de ts heeft goede tips gehad. Over een mogelijke oorzaak zat ik te denken, zouden die katten snachts niet eens naar de hond zitten te hengelen? Katten zijn soms echt geen lieverdjes, en een hond in een kooi is wellicht leuk speelgoed. "

Dat zou zeker kunnen, onze katten kunnen ook flink treiteren. We hebben een ren besteld. Kijken of dat beter gaat en maar hopen dat de katten zich kunnen inhouden.. Benchtraining nog even proberen maar als dat echt niet gaat, dan is het niet anders. Bedankt voor alle tips! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Dat zou zeker kunnen, onze katten kunnen ook flink treiteren. We hebben een ren besteld. Kijken of dat beter gaat en maar hopen dat de katten zich kunnen inhouden.. Benchtraining nog even proberen maar als dat echt niet gaat, dan is het niet anders. Bedankt voor alle tips!  "

Als ze zo kunnen treiteren, dan 's nachts de hond en katten gescheiden, dus in een eigen kamer met de deur dicht, zodat je hond geen paniek hoeft te hebben.

honden page profiel JasmijnJasmijn

" Als ze zo kunnen treiteren, dan 's nachts de hond en katten gescheiden, dus in een eigen kamer met de deur dicht, zodat je hond geen paniek hoeft te hebben. "

Dat is dus een beetje het probleem, we hebben geen deuren in huis.. we kunnen evt de bijkeuken proberen maar daar tocht het heel erg. Niet echt diervriendelijk. :(

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Dat is dus een beetje het probleem, we hebben geen deuren in huis.. we kunnen evt de bijkeuken proberen maar daar tocht het heel erg. Niet echt diervriendelijk. :( "

Zal niks anders opzitten. Je katten de hond laten treiteren is toch ook niet wat? Ook niet echt diervriendelijk zeg maar ...

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Maar als de katten de hond 's nachts treiteren... dan zet je de katten toch in de bench? hp-angel

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Maar als de katten de hond 's nachts treiteren... dan zet je de katten toch in de bench?  "

Geweldig!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Leuk maar lastig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^