Hond meegekregen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

Zoiets raars meegemaakt vanavond...

We hebben hier vlak voor het huis groot stuk waar de honden los kunnen aan een groot meer ook. Is niet omheind verder en vrij groot. Ik loop daar elke dag met diva en nova. Zijn al 2 x een dobermann van 10 maanden tegengekomen en die klikt ook heel leuk met nova. Ken de mensen verder niet. Nu liep die met 2 kinderen van rond de 12 denk ik. Kwam ze naar me toe ja mijn vriendinnetje wordt nu opgehaald zou jij miss op sam willen letten? Dan gaan wij nu even naar huis... uhmmm .. vinden je ouders dat wel goed? (Lijkt mij van niet want ik geef mijn hond nooit aan een vreemde mee) ze zegt ja hoor! Stom d ik dan met haar riem en de honden renden stuk verder met elkaar.. meisje verdwenen .. Ik zat toen echt te denken wat is dit eigenlijk raar.. en ongemakkelijk. Ik maar hopen en stressen dat ze bij ons bleef aangezien het niet omheind is natuurlijk maar dat ging goed. Uiteindelijk na 20 min ofzo kwam ze vanuit de verte weer aanrennen en bedankte me. Ik zit nog steeds vol verbazing terug te denken.. Ik had de hond gewoon kunnen meenemen, is daar heel afgelegen en niemand te bekennen.. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je straalde vertrouwen uit.....nee zal dat zelf nimmer doen, maar ze vertrouwde je, ...je kan haar als je haar dr volgende keer weer ziet met haar praten dat ze dat beter niet meer moet doen, niet iedereen is te vertrouwen.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Is het ook niet vreemd dat die kinderen de verantwoordelijkheid krijgen over zo'n grote hond dan.. foot-in-mouth

 

Hier in de buurt loopt ook wel eens een jochie met een witte herder, die altijd los loopt. Er stond iemand met een rottweiler die hondintolerant is. Die herder loopt daar naartoe terwijl dat jochie roept dat die terug moet komen en of die dood wil. Dan denk ik ook, wat als het fout gaat, dan kan zo'n kind ook niks he.  

 

Maargoed, ik heb ook wel eens voor de supermarkt gestaan dat iemand vroeg of ik even op zijn hond kon letten. Super ongemakkelijk, maar je zegt toch ja.

 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Mogen ze nog van geluk spreken dat die hond niet zoiets had van "waar is mijn baas?" en als een gek wegrent om te lopen zoeken. Sta jij daar met riem, hond verdwenen, kind verdwenen...

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

" Mogen ze nog van geluk spreken dat die hond niet zoiets had van "waar is mijn baas?" en als een gek wegrent om te lopen zoeken. Sta jij daar met riem, hond verdwenen, kind verdwenen... "

Daar was ik idd ook heel bang voor haha

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Wat doen kinderen van twaalf jaar nog met een hond op straat? 

En dan het beestje ook nog aan een wildvreemde geven om op te passen? Die hond had toch gewoon weer mee terug naar huis gekund?

Nou hoor je de laatste tijd zoveel over gestolen honden enz. Voor hetzelfde geld had ze die hond aan de verkeerde persoon gegeven en had ze de hond nooit weer gezien.

 

Ik zou proberen erachter te komen waar dat meisje en die hond wonen en dan toch even met ouders om tafel over wat er gebeurt is. Misschien weten die ouders wel helemaal nergens van. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^