Pubergedrag?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Ik wil ook advies, maar commentaar op de kattenbak vraag ik niet om. En een traphekje had ik graag willen doen, maar tot nu tot nog niks gevonden wat werkt. 
We gaan dalijk proberen om de trap treden vol te gooien met spullen. Misschien dat dat werkt. "

Fijn, goed dat je het uittest! :)

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer

honden foto van Drieka en Hummer

Ik zie dat er al veel tips gegeven zijn en hoop dat iets werkt voor jullie. 

 

Voor de nacht zou ik ook nog een flinke ronde wandelen zodat het hondje ook moe is en hopelijk beter slaapt de nachten. Een chihuahua is echt een gezelschapshondje en wil graag samen zijn en niet alleen dus ik zou het hondje toch gewoon op de slaapkamer pakken. Wij hebben onze puppy van 4 maanden ook gewoon in de slaapkamer, hij slaapt ook niet op bed maar gewoon op zijn eigen kussen, een bench daar doen wij niet aan.

 

Als ik eventjes van huis weg moet dan zit Hummer gewoon los in de hal, woonkamer en keuken, kan dan gaan liggen waar hij dat graag wil en dat gaat prima.

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

Hoi Rianne,

Misschien hier van voorbeelden waar je iets meet kan voor rond de trap..

hauck xl hek

Tectake veiligheidshek

BabyDan veiligheids afscheiding

Noma room divider

Voor zo een ontzettend ligt hondje is dit misschien iets.

Knip een paar plaatjes stevig groen of zwart gaas tegen en zet het vast met tire-reps.( te koop bv bij de Gamma)

Beter misschien nog!!

Ik denk dat jullie echt wel een leuke creatieve oplossing vinden bv.

Of maak zelf een(leuke) lage roomdivider van houten platen.(zodat jullie hondje niet omhoog kan klimmen.

Verf deze in de kleur welke past bij jullie huiskamer dan is het niet storend om te zien.

Voor beide partijen een oplossing de hond blij en jullie hoogstwaarschijnlijk ook als je weet dat deze lekker los kan als jullie weg zijn.

En voor jullie een goede nacht rust.

honden page profiel Zilver_PapiertjeZilver_Papiertje

honden foto van Zilver_Papiertje

Hey,

 

En heb je geen andere kamer waar ze overdag in kan? Los van de living? Bv de keuken of een bijkeuken of zelfs de garage. 

En over een hek klimmen, als ik mijn grote RR van 75cm schofthoogte in een kamer kan houden, dan moet dat met jouw ukkepuk toch ook lukken? Pyxis heeft een kamer en daar hangen 2 rekjes boven elkaar.

 

Die kattebak, op Pyxis haar 'kamertje' staat zo'n stukje 'gras' waar ze op kan. Ik snap het dus wel. Het is niet dat de hond daar MOET, maar als hij zou moeten, dan is er toch een alternatief.

honden page profiel RianneRianne

" Hey,
 
En heb je geen andere kamer waar ze overdag in kan? Los van de living? Bv de keuken of een bijkeuken of zelfs de garage. 
En over een hek klimmen, als ik mijn grote RR van 75cm schofthoogte in een kamer kan houden, dan moet dat met jouw ukkepuk toch ook lukken? Pyxis heeft een kamer en daar hangen 2 rekjes boven elkaar.
 
Die kattebak, op Pyxis haar 'kamertje' staat zo'n stukje 'gras' waar ze op kan. Ik snap het dus wel. Het is niet dat de hond daar MOET, maar als hij zou moeten, dan is er toch een alternatief. "

Precies, de kattenbak is er voor als ze zou moeten als wij er niet zijn. Verder doet ze alles prima buiten. 

Wij dachten inderdaad ook dat zo’n kleintje er niet uit zou komen. Klimt er overheen en in de Bench hangt ze wel eens als een aap aan het dak te bungelen haha.

Een losse kamer hebben wij niet onder. We hebben een appartement met woonkamer/ keuken ( gang is een stijle trap dus gaat ook niet) en dan een trap naar de slaapkamer en badkamer. Woonkamer is dus beste optie, alleen moet er dan een oplossing komen voor de trap.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Wild opspringen bij ontmoetingen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^