My Mo(h)bile home - onze reisjes met de mini camper

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Leuk hoor, zo leuk dat je dat doet!

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

" Leuk hoor, zo leuk dat je dat doet! "

Het is ook echt super leuk om te doen cool

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

Zuid- Duitsland is ook prachtig hoor!hp-thumbsup

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

" Zuid- Duitsland is ook prachtig hoor! "

Ja dat denk ik dus ook hp-shiny

honden page profiel Renée met TroyRenée met Troy 3 doggies

honden foto van Renée met Troy

Wat leuk om zo samen op pad te gaan! 

honden page profiel GriffyloverGriffylover 3 doggies

honden foto van Griffylover

Wauw, wat zijn jullie op mooie plekjes geweest. Ik heb genoten van je foto's.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

" Wauw, wat zijn jullie op mooie plekjes geweest. Ik heb genoten van je foto's. "

Dankje en leuk dat je van mijn foto's genoten hebt. Ik ben eigenlijk niet eens heel reislustig, maar zo met mijn eigen "huisje" en mijn eigen spulletjes ben je eigenlijk overal thuis en geniet ik echt van het samen met mijn hondje rond te trekken! 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Dankje en leuk dat je van mijn foto's genoten hebt. Ik ben eigenlijk niet eens heel reislustig, maar zo met mijn eigen "huisje" en mijn eigen spulletjes ben je eigenlijk overal thuis en geniet ik echt van het samen met mijn hondje rond te trekken!  "

Hihi niet reislustig zegt ze dan, nou dan weet ik niet hoe je het moet noemen, ik vind het geweldig wat je doet, levensgenieter!

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

" Hihi niet reislustig zegt ze dan, nou dan weet ik niet hoe je het moet noemen, ik vind het geweldig wat je doet, levensgenieter! "

Haha ja dat klinkt wel gek hé. Maar vroeger ging ik nooit op vakantie en als ik al ging dan wilde ik na paar dagen eigenijk wel weer terug naar mijn huis en beestjes. Maar zo met mijn eigen auto en met Moh helemaal zelf kunnen bedenken hoe wat wanneer en hoe lang ik weg blijf zorgt ervoor dat ik er dus nu alleen maar van geniet en zo in eigen auto is het toch een beetje thuis. Maar ik hoef echt niet ver of met het vliegtuig ergens heen ofzo. Alles wat rijbaar is, is goed cool

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Haha ja dat klinkt wel gek hé. Maar vroeger ging ik nooit op vakantie en als ik al ging dan wilde ik na paar dagen eigenijk wel weer terug naar mijn huis en beestjes. Maar zo met mijn eigen auto en met Moh helemaal zelf kunnen bedenken hoe wat wanneer en hoe lang ik weg blijf zorgt ervoor dat ik er dus nu alleen maar van geniet en zo in eigen auto is het toch een beetje thuis. Maar ik hoef echt niet ver of met het vliegtuig ergens heen ofzo. Alles wat rijbaar is, is goed  "

Ja snap ik, ik was helemaal gek van de Griekse eilanden, wilde er zelfs gaan wonen, heb zelfs naar huizen gekeken, en toen kwam Faro, toen zijn we alleen nog maar 3 a 4 uur rijden op vakantie gegaan, in een huisje ergens in een bos.

Maar niet zo avontuurlijk zoals jij het doet.

Nu met Sam gaan we naar Texel, ik mis Griekenland maar een klein beetje.

pagina 7 van 7 12 3 4 5 6 7
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^