Schrijf de frustratie van je af topic! Frustratie in de lente..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Trucje van weglopen ken ik wel, maar die hond moest dus tegelijk blijven, zitten en komen. En dat werd wat moeilijk.
Zeker omdat hij duidelijk even een dolle bui had. Boos allerlei commando’s achrer elkaar naar je hond slingeren gaat dan echt niet helpen.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Nog even de andere frustraties.

Dit is een grote irrtatie van me.

En een gevaarlijke..

 

Reed vandaag in de auto. En r was er aan de zijkant in dewoonwijk net 1 geparkeerd. 2 kinderen steken vastover redde ze ookprima. Deanderstaat met de moeder achter bij deachterbak te wachten. En erkomt een passerende autoaan.

Precies t moment dat ik t kind wil passeren. Doet het een stap nar voren en zwaait leuk met dearmen

Netniet opde weg. Ik maakeenn noodstop (reed niet harderdan25 maartoch)  weekdeels uit. Andere auto moest ook stoppen want ik stond nu op zijn baan.

Heb dat kind echt met een doodshoofd aangekeken.

Echt als blikken kondrn doden....!!!

 

Kind was denk ik 12.

Moeder zag het gebeuren!!

Enige wat ze doet is trekt hem.dat 1e stapje terug. Ze zei er niet eens wat van

 

Nouuuu jongens ff serieus?!!!

 

Dit had gewoon ernstig af kunnen lopen!

En die moeder zegt er nit eens wat van.

Andere cauffeur zat ook mt zijn mond open.

Letterlijk...

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Vandaag kwamen we een jonge golden retriever tegen, samen met een groepje kinderen en enkele volwassenen. Hij was los. Ik hoorde hen al van ver komen en zag bij een eerdere aangelijnde hond die daar passeerde dat dat chaos veroorzaakte. Dus ik stak het water over aan het enige bruggetje en ging een heel stuk verder in de hoop dat hij niet aan mijn kant van het water zou komen. Maar helaas, die mensen letten totaal niet op op hun hond en toen ze aan dat bruggetje kwamen, liep hij ook het water over richting mij en mijn hond.

 

Hij was nog ver weg van ons toen de baasjes dat opmerkten en begonnen te roepen. De hond vertraagde niet eens, dus ik riep naar hen dat mijn hond bang was, dus of ze toch hun hond zouden willen halen. Waarop ze zich begonnen te excuseren: "Sorry, sorry! Hij is nog jong, dus luistert nog niet goed!". Ondertussen was de golden bij mij en mijn hond aangekomen, dus ik stond daar tussen hem en mijn hond, aan het proberen hem weg te houden. De laatste tijd ging het zo goed met andere honden, dus ik wil dat niet riskeren door een te wilde golden bij haar te laten. De hele tijd waren die mensen zich nog steeds aan het excuseren, maar ze déden er wel niets aan. 

 

Uiteindelijk is de golden dan toch teruggelopen, bijna onder een fietser die daar ook net passeerde. De fietser moest heel hard remmen en reed daarna de golden nog een tweede keer bijna aan. Uiteindelijk hebben de baasjes hem kunnen aanlijnen, maar na 2 minuten liep hij alweer los. Weer bijna onze kant op. Gelukkig kon ik wat later een ander weggetje inslaan. 

 

Ik begrijp volledig dat een hond nog niet goed luistert. Maar laat hem dan niet los op een plaats waar dat niet mag, waar veel andere honden, mensen en fietsers komen, en let dan goed op en lijn hem aan als er iemand aankomt. 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Ik heb ook een frustratie de laatste dagen. 

Wij hebben een voortuin met veelal split en enkele plantjes en er is iemand die al 4 avonden op rij, laat in de avond, zijn hond bij ons in de tuin, op het split, laat poepen! Elke ochtend sta ik poep van een andere hond op te ruimen en daar erger ik mij dood aan. 

Een ongelukje kan gebeuren maar ruim het dan zelf op! Niet laten liggen en dat al 4 avonden op rij, ben er helemaal klaar mee, vind het gewoon enorm asociaal. 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" Ik heb ook een frustratie de laatste dagen. 
Wij hebben een voortuin met veelal split en enkele plantjes en er is iemand die al 4 avonden op rij, laat in de avond, zijn hond bij ons in de tuin, op het split, laat poepen! Elke ochtend sta ik poep van een andere hond op te ruimen en daar erger ik mij dood aan. 
Een ongelukje kan gebeuren maar ruim het dan zelf op! Niet laten liggen en dat al 4 avonden op rij, ben er helemaal klaar mee, vind het gewoon enorm asociaal.  "

Dat vind ik wel heel brutaal zeg. Je zou er haast een camera op gaan hangen.. 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Dat vind ik wel heel brutaal zeg. Je zou er haast een camera op gaan hangen..  "

Ja dat zei mijn man ook al, ik vind het ook erg brutaal en gewoon smerig. Als Hummer per ongeluk in een voortuin zou poepen dan zou ik dat direct opruimen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Gisterenavond druk geweest met pa in m'n voortuin. De ene helft helemaal omgespit, planten geplant en de rest netjes geharkt. Kijk ik net, is er verdomme gewoon een hond door m'n tuin gegaan! Krijg wel de neiging om een bordje neer te hangen of de asociale hondenbezitter zn hond uit m'n tuin wil houden!

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

Ja ik zag laatst ook een loslopende hond gewoon bij iemand in de voortuin poepen foot-in-mouth

 

Dan denk ik echt serieus wtf !?

 

De eigenaresse kwam er 100 meter achteraan gewandeld...

 

Dus ik schreeuwen (ik stond aan de overkant van de straat) : "hey, jouw hond zit daar in iemand z'n tuin te schijten, even opruimen graag!!"

 

Dat hielp goed, want naming and shaming  vinden mensen niet fijn 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Net een beetje boos op Maylo......had hem gewoon aan de riem en hij draait een beetje om een plek heem....dus ik denk o die moet poepen. Ja dag.....laat zich zo omvallen en smeert zich heeeeeerlijk vol met een of andere poep substantie. 'Potverdorie! Maylo! Jij...jij..urghhhhhh'. Komt net de moeder van een oud klasgenootje aangelopen. 'Is die stout?'. Jaa.......1x  ruiken en je weet genoeg. 

 

Soms denk ik...'leer je het nou nooit???'. Dit is al de zoveelste keer en de consequentie is......tja in bad. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Oooh Laura, dat ken ik zoooo goed! Puck kan dat ook en dan soms ook nog heel snel, even snufsnuf en dan hoppa op de rug lekker rollebollen. Het liefst heeft Puck hier vogel/eenden poep.

Maar ze schroomt ook niet om in de schapenmest te rollen (deed ze eens toen ze uit logeren ging en mee ging met cursus schapendrijventongue-out. Ze hebben Puck terplekke in de grote drinkbak van de schapen gewassen hahaha).

 

Kuilvoer vind ze ook heerlijk om in te rollen. Vooral doen net een uur voordat je wordt opgehaald. Ze logeerde toen bij 'n goede vriendin op de boerderij en ging nog even mee koeien voeren.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Ja ik zag laatst ook een loslopende hond gewoon bij iemand in de voortuin poepen 
 
Dan denk ik echt serieus wtf !?
 
De eigenaresse kwam er 100 meter achteraan gewandeld...
 
Dus ik schreeuwen (ik stond aan de overkant van de straat) : "hey, jouw hond zit daar in iemand z'n tuin te schijten, even opruimen graag!!"
 
Dat hielp goed, want naming and shaming  vinden mensen niet fijn  "

Gehehe nice..hp-wink

Ik zie soms ook wel eens van die drollen liggen, midden in iemand's voortuin. Echt zoo schandalig dat ik (ook al is Obi de schuldige niet!)  er bijna plaatsvervangende schaamte van krijg. Vind je het dan gek dat sommige mensen een hekel aan honden hebben... Heb je een mooi strak stukje gras in de voortuin alles netjes bijgehouden en dan met zo'n grote ontsierende stinkdrol in het midden. Je zou bijna daarom een stuk hek om je kleine mini voortuintje MOETEN zetten.

Ik het dorp bij mijn ouders was één tuin die met hele dunne draadjes een web gespannen hadden boven hun tuin en dat complete web onder stroom hadden staan. Als je daar als kind in zou vallen zou je er niet zomaar uit raken. Obi is er één keer per ongeluk tegenaan gelopen en hij sprong een meter in de lucht. Dat soort tegenreacties krijg je dus ook... 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Stroom op een tuin zetten vind ik wel wat overdreven maar ik kan het ergens wel begrijpen, het is ook echt niet leuk dat er zo'n asociale mensen zijn die poep van hun hond laten liggen.

 

Jaren geleden, toen woonde ik nog ergens anders, was er een man met middenmaat hond en die liet de hond steeds recht voor onze oprit poepen, heb er toen netjes wat van gezegd maar kreeg alleen een grote mond en hij liet het alsnog liggen.

Ik heb het toen in een zakje gedaan, ben naar zijn woning gelopen en heb het hem door de brievenbus geduwd (zonder zakje, gewoon het zakje leeg gekiept door de brievenbus) met de mededeling dat ik dat telkens zou doen als het weer eens voor mijn oprit zou liggen, hij heeft de hond nooit meer voor onze oprit laten poepen, ik was er echt klaar mee en het heeft gewerkt.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Dat in poep rollen ken il ook. Penny heeft bij mijn moeder een keer in een koeienvlaai gerold, mijn moeder was toen meteen boos naar huis gegaan. Ik moest echt heel erg lachen toen ik het zag, ze was aan een kant helemaal bruin. Ik heb haar toen ook in bad gedaan, mijn moeder had er geen zin in. Het was echt heel erg vies, het stonk heel erg.

 

Maar het ergste vind ik nog dat ze ooit in een net gevangen muis ging rollen, er zat een hele rode bloedvlek met allemaal prut op haar vacht. Ik heb haar toen aan haar tuig opgetild en in het water gezet om het er af te halen, dat was ook echt vies.

 

Penny heeft trouwens ook een keer aan de rand van een voortuin gepoept, ze was aan het snuffelen en ging in eens zitten. Ik had gelukkig wel zakjes om het op te ruimen, maar ik schaamde me echt heel erg.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Wat hebben jullie toch een vieze hondjes... zoiets doet Obi dus écht niet. surprised
Rollen in poep of dode dieren, nope niets voor Obi. tongue-out

Na het poepen gaat ie wel als een paard achteruit staan te trappen ik moet altijd heel goed oppassen en het hem snel verbieden ("NIET TRAPPEN OBI"!)  voordat er keutels op ooghoogte voorbij vliegen... hp-angel

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Penny heeft trouwens ook een keer aan de rand van een voortuin gepoept, ze was aan het snuffelen en ging in eens zitten. Ik had gelukkig wel zakjes om het op te ruimen, maar ik schaamde me echt heel erg. "

Jij ruimt het tenminste netjes op, zoals het ook hoort. Elke hond kan per ongeluk op een plaats poepen waar het echt niet kan maar een fatsoenlijke baas ruimt het gewoon netjes op, zoals jij ook doet.

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Wat hebben jullie toch een vieze hondjes... zoiets doet Obi dus écht niet. Rollen in poep of dode dieren, nope niets voor Obi. Na het poepen gaat ie wel als een paard achteruit staan te trappen ik moet altijd heel goed oppassen en het hem snel verbieden ("NIET TRAPPEN OBI"!)  voordat er keutels op ooghoogte voorbij vliegen...  "

Hummer gaat er (tot op heden) ook niet in rollen maar dat achteruit trappen doet hij ook, heb me al aangeleerd om dan niet achter hem te gaan staan want heb het 1 keer tegen mijn jas aangekregen en dat was niet fraai haha.

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

dubbel

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Dat met poten achteruit trappen na het poepen en plassen doet ze ook. Van mij mag dat wel, maar ze doet het ALTIJD mijn kant op. Als ik zie dat ze het gaat doen probeer ik me snel weg te draaien, maar zij draait gewoon mee waardoor er alsnog allemaal gras en aarde tegen mij aan vliegt en dan ook het liefst in mijn gezicht.

 

Als ze heeft gezwommen loopt ze ook altijd naar iemamd toe om zich daar uit te schudden. Als ik verder weg sta rent ze naar mij toe om zich naast mij uit te schudden.

 

Volgens mij vind Penny het gewoon leuk om mij te pesten.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Hummer gaat er (tot op heden) ook niet in rollen maar dat achteruit trappen doet hij ook, heb me al aangeleerd om dan niet achter hem te gaan staan want heb het 1 keer tegen mijn jas aangekregen en dat was niet fraai haha. "

Graspollen vliegen er hier ook gewoon uit, ik was een keer te laat en het halve gemeentegras lag over het asfalt achter ons verspreid, overal grote klonten zand en losse graspollen. Nee toen schaamde ik me wel, want het was die middag mooi gemaaid en het zag er nu uit alsof er een landbouwvoertuig gepasseerd was met een aanhanger vol zand wat er in de bocht deels uitgevallen was. 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Een mevrouw die op een sportevenement voor staffords en pitbulls haar flatcoat los laat lopen... En dan giechelend staat te roepen (op verzoek) maar geen reactie krijgt van de hond, die alweer door is gerend naar een groep mensen die zitten te barbecueën. Zucht. 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

De blikken van mensen als ik met Penny aan de lange lijn het losloopgebied in loop en als ze dan een paar keer blaft naar een hond en ik haar moet afleiden. Blijkbaar vinden mensen nog steeds dat je met een hond die kan uitvallen het losloopgebied niet in mag. Gelukkig hoefde ik alleen een klein stukje door het losloopgebied, de route achter het losloopgebied is veel leuker.

Maar ik snap het gewoon niet, als die mensen hun hond bij Penny weg houden (wat ze ook konden omdat die honden niet eens naar Penny keken) is er helemaal niets aan de hand.

 

Ik irriteer me trouwens ook aan herders die achter kleine hondjes aan gaan jagen en ze vervolgens heel hard in hun rug bijten. Gelukkig stond ik wat verder weg, maar ik vond het wel erg. Dat kleine hondje piepte en de eigenaren stonden er lachend naast.

honden page profiel Jamie, Nia&FfionJamie, Nia&Ffion 3 doggies

" De blikken van mensen als ik met Penny aan de lange lijn het losloopgebied in loop en als ze dan een paar keer blaft naar een hond en ik haar moet afleiden. Blijkbaar vinden mensen nog steeds dat je met een hond die kan uitvallen het losloopgebied niet in mag. Gelukkig hoefde ik alleen een klein stukje door het losloopgebied, de route achter het losloopgebied is veel leuker.
Maar ik snap het gewoon niet, als die mensen hun hond bij Penny weg houden (wat ze ook konden omdat die honden niet eens naar Penny keken) is er helemaal niets aan de hand.
 
Ik irriteer me trouwens ook aan herders die achter kleine hondjes aan gaan jagen en ze vervolgens heel hard in hun rug bijten. Gelukkig stond ik wat verder weg, maar ik vond het wel erg. Dat kleine hondje piepte en de eigenaren stonden er lachend naast. "

Echt? Wauw.

Eigenaren van herder of klein hondje die er lachend naast stond?

Ik heb 2 kleine hondjes en ik laat niet achter ze aan jagen. Dat is heel eng voor ze.

Gelukkig zijn er bij ons in het park geen grote honden die dit gedrag vertonen. Af en toe 1 (verder lieve) hond die zelden in het park komt. Of ik lijn dan de mijne aan of de bazin lijnt deze hond aan, we doen het om en om. 

honden page profiel juicejuice 3 doggies

honden foto van juice

vreemd vandaag zat er een jongeman met zijn boterhammetje op het hondenuitlaatveldje
Lobke heeft hoffelijk aan de andere kant van het veld haar boodschap achtergelaten
ik deed het zakje in de emmer, naast het bankje waar de jongeman zijn boterham opat O-)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" vreemd vandaag zat er een jongeman met zijn boterhammetje op het hondenuitlaatveldje
Lobke heeft hoffelijk aan de andere kant van het veld haar boodschap achtergelaten
ik deed het zakje in de emmer, naast het bankje waar de jongeman zijn boterham opat O-) "

Misschien zit ie wel graag tezamen met de hondenstront en de daarbij behorende lucht te etentongue-out

honden page profiel juicejuice 3 doggies

honden foto van juice

hij was vrij mager, dan eet je natuurlijk niet meer zoveel O-)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" hij was vrij mager, dan eet je natuurlijk niet meer zoveel O-) "

Goed voor de lijn dus hahaha. Al zou ik, als ik aan de lijn zou moeten doen, liever een andere manier hebben van lijnen. Maar goed, ieder z'n dingtongue-out.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Zag vandaag iemand met zijn honden fietsen.

Oke beetje warm. Maar kan ik nog een beetje mee leven.

 

T waren er 3. 3 amerikaanse akita's.

Ook prima. Al wel erg warm met die vacht.

 

Maar hij fietste met ze. Aan 3 flexi's.

Nouuu daar breekt mijn klomphp-frusty

1 flexi voor 1 hond vind ik al gevaarlijk. Maar die kan je nog op de rem zetten.

Dat gaaat niet met 3 flexi's.

 

Echt LEVENSGEVAARLIJK...

 

Sommige mensen.... hp-frusty hp-frusty

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Mmmm.. Ik heb gisteren gereageerd op een asielhondje op facebook, voor een ander.

 

Spijt als haren op mijn hoofd. Een nette email van het asiel zelf en vervolgens gestalked door vrijwilligsters van daar. Ook al gaat het niet over mij, alles willen ze weten. Vriendschapsverzoeken, vragen om gegevens via Messenger, WhatsApp en email. In het kader van "informatie verzamelen voor de medewerker van het asiel".

 

Fuck off. Ze hebben daar blijkbaar nog nooit gehoord van privacy. Ik ga die persoon maar afraden daar een hondje vandaan te halen.

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

Ik had deze ook in het trots topic kunnen zetten, omdat ik wel trots op Senn was. Maar de ergenis overheerste gisteren toch, dus dan maar hier. 

Het is voor Senn nu dus al ontzettend warm. Dus afgelopen week rond zonsondergang extra een aantal keer naar het losloop/recreatiegebied gelopen. Tot 1 mei mogen de honden hier loslopen en daar is een waterplas. Afijn daar aangekomen, Senn losgemaakt en ging gelijk het water in. Tot zover ging het goed. Lopen we richting 'strandje' zie ik al dat er een grote groep jongeren hangt met brommers en fietsen (die mogen daar niet in, die brommers en fietsen). Hebben ze een kampvuur opgestookt (overtreding nummer 2, want ook dat mag niet). Ik twijfelde even of ik Senn moest aanlijnen, maar dit niet gedaan. Senn liep een stukje voor me uit en ging in het water liggen. Beginnen die jongen te gillen en roepen dat ze voor de hond moesten gaan rennen zodat die achter hun aan kwam. Super leuk joh, een hond van een ander gek maken.. dus een van die jongens gaat inderdaad rennen, en die andere stookte hem op dat hij dichter bij de hond moest lopen. Ik ging vlak aan de waterkant lopen waar Senn ingedoken was en praatte tegen senn dat hij bij me moest blijven. Gelukkig deed hij dat keurig en bleef tot metertje voor me, metertje achter me keurig in het water lopen. De rennende jongere zei daarop: 'Nee laat maar kijk, hij luistert naar haar'. Dus stiekem wel trots hp-heart Maar dat ze er staan is tot daar aan toe, waarom dan ook een poging om een gevaarlijke situatie te creëren met de hond van een ander. Beroerde is dat die jongens ook continu in de wijk hangen en dus weten waar ik woon... ze herkende me ook nog dus kan/kon moeilijk politie/wijkbeheerder waarschuwen.

 

honden page profiel AloeVera (Isabelle, baasje van Bodhi)AloeVera (Isabelle, baasje van Bodhi) 3 doggies

honden foto van AloeVera (Isabelle, baasje van Bodhi)

" Ik had deze ook in het trots topic kunnen zetten, omdat ik wel trots op Senn was. Maar de ergenis overheerste gisteren toch, dus dan maar hier. 
Het is voor Senn nu dus al ontzettend warm. Dus afgelopen week rond zonsondergang extra een aantal keer naar het losloop/recreatiegebied gelopen. Tot 1 mei mogen de honden hier loslopen en daar is een waterplas. Afijn daar aangekomen, Senn losgemaakt en ging gelijk het water in. Tot zover ging het goed. Lopen we richting 'strandje' zie ik al dat er een grote groep jongeren hangt met brommers en fietsen (die mogen daar niet in, die brommers en fietsen). Hebben ze een kampvuur opgestookt (overtreding nummer 2, want ook dat mag niet). Ik twijfelde even of ik Senn moest aanlijnen, maar dit niet gedaan. Senn liep een stukje voor me uit en ging in het water liggen. Beginnen die jongen te gillen en roepen dat ze voor de hond moesten gaan rennen zodat die achter hun aan kwam. Super leuk joh, een hond van een ander gek maken.. dus een van die jongens gaat inderdaad rennen, en die andere stookte hem op dat hij dichter bij de hond moest lopen. Ik ging vlak aan de waterkant lopen waar Senn ingedoken was en praatte tegen senn dat hij bij me moest blijven. Gelukkig deed hij dat keurig en bleef tot metertje voor me, metertje achter me keurig in het water lopen. De rennende jongere zei daarop: 'Nee laat maar kijk, hij luistert naar haar'. Dus stiekem wel trots  Maar dat ze er staan is tot daar aan toe, waarom dan ook een poging om een gevaarlijke situatie te creëren met de hond van een ander. Beroerde is dat die jongens ook continu in de wijk hangen en dus weten waar ik woon... ze herkende me ook nog dus kan/kon moeilijk politie/wijkbeheerder waarschuwen.
  "

Wat irritant zeg! 

Wel heel goed van Senn dat hij zo goed naar je heeft geluisterd. hp-thumbsup

pagina 12 van 34 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Volgende forumvraag: Spalk steekt in poot
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^