even voorstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel rik ten wolderik ten wolde

Goedemiddag.

 

Mijn naam is Rik en ik woon in het midden van het land en zit sinds kort op dit forum. Ik heb al meer dan 20 jaar honden, altijd de zogenaamde "powerrassen".  Sind een half jaar ongeveer hebben we 2 presa canario's uit het dierenasiel gehaald. een is een jong reutje die geboren is in het asiel en de andere is een teefje van ongeveer 2 jaar oud. De reu is nog echt een pup, vreselijk enthousiast, vol energie en uiteraard zeer ondeugend. Hij is wel met 8 maanden gecastreerd omdat ik er niet mee wil fokken en hij al wat dominant begon te worden naar andere (dominante) reuen. De teef is de vriendelijkheid zelve, naar mens en dier. Voor het ras is ze eigenlijk wat te goeiig, maar ik vind het prima zo. Het is echt mijn hobbie dus ik loop veel met ze en geniet van het trainen en socialiseren van ze. Ze zijn zowel binnen als buiten en ik krijg de indruk dat hun dat bijzonder goed bevalt. Mij en mijn gezin in ieder geval wel want 100 kg spelende hond in de woning is niet altijd een succes.  Ik hoop deel te kunnen nemen aan alle informatieve gesprekken en indien nodig adviezen in te kunnen winnen van de ervaren hondebezitters die ook van dit forum gebruik maken.

Groet Rik

 

 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Welkom 

Leuk, twee Presa's. Heb je foto's?

honden page profiel rik ten wolderik ten wolde

Jazeker best wel veel, maar allemal op mijn telefoon. Ik moet nog ff uitvogelen hoe ik ze op mijn computer krijg, ik ben namelijk een echte digibeet. Heb hiervoor oa 3 bullterriers gehad, net als jij ws gezien de foto. Heerlijke beesten aleen mijn vrouw kon niet met hun karakter overweg, aangezien ze zeer ehh selectief luisteren zeg maar haha. Ik heb best wel mooie presa's al zeg ik het zelf. De ene is donker brindle met een mooi stevig lijf en gecoupeerde oren. Voor die oren zou ik zelf niet kiezen maar ze is door een malafide fokker geimporteerd naar Nederland. En in Spanje is couperen nog vrij gebruikelijk. De ander, de reu is mooi slank maar ontzettend gespierd met uiteraard grote flaporen. De teef was nog te zien bij het programma "Stegeman opgelicht". Daar wordt een malafide persoon die al haar honden zonder te betalen bij een kennel heeft ondergebracht "ontmaskerd". Mocht je het willen zien dan kun e op youtube kijken met de zoekterm "Stegeman vechthonden". uiteraard is het allemaal bijzonder opgesmukt voor de kijkcijfers, maar goed kun je wel een beetje kijken wat er in mijn huis rondmarcheerd, mocht je daar interesse in hebben. 

 

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Welkom hier!

Mooie honden die Presa's, wij hebben, toen we onze eerste hond kochten, getwijfeld tussen een Presa en de Dogo Argentino.

 

Het is de Dogo geworden , ondertussen zijn we vele jaren verder maar de Dogo is ons ras gebleven.

 

Drie zijn er helaas reeds overleden, maar we hebben ook nu nog twee Dogo's.

 

Graag wat foto's van jouw Presa's, ik ben gek op foto's en zeker van zulke rassen .

honden page profiel rik ten wolderik ten wolde

Hoi Martine,

 

Ik heb ook nog even gedacht aan een dogo, maar ik ben gegaan voor de presa, net andersom. Als ik foto's op mijn computer kan krijgen zet ik ze op de site. Of het mijn ras blijft moet nog blijken natuurlijk, maar tot op heden vind ik ze geweldig.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" Jazeker best wel veel, maar allemal op mijn telefoon. Ik moet nog ff uitvogelen hoe ik ze op mijn computer krijg, ik ben namelijk een echte digibeet. Heb hiervoor oa 3 bullterriers gehad, net als jij ws gezien de foto. Heerlijke beesten aleen mijn vrouw kon niet met hun karakter overweg, aangezien ze zeer ehh selectief luisteren zeg maar haha. Ik heb best wel mooie presa's al zeg ik het zelf. De ene is donker brindle met een mooi stevig lijf en gecoupeerde oren. Voor die oren zou ik zelf niet kiezen maar ze is door een malafide fokker geimporteerd naar Nederland. En in Spanje is couperen nog vrij gebruikelijk. De ander, de reu is mooi slank maar ontzettend gespierd met uiteraard grote flaporen. De teef was nog te zien bij het programma "Stegeman opgelicht". Daar wordt een malafide persoon die al haar honden zonder te betalen bij een kennel heeft ondergebracht "ontmaskerd". Mocht je het willen zien dan kun e op youtube kijken met de zoekterm "Stegeman vechthonden". uiteraard is het allemaal bijzonder opgesmukt voor de kijkcijfers, maar goed kun je wel een beetje kijken wat er in mijn huis rondmarcheerd, mocht je daar interesse in hebben. 
  "

 Wat gaaf dat er een bij jou zit! Ik vroeg me al af wat er met ze ging gebeuren en waar ze gebleven waren. 

En ja...... bullen luisteren inderdaad zeer selectief

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^