Camera

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TasjaTasja

honden foto van Tasja

ik wil graag een camera aanschaffen voor in de woonkamer. Dit om te kijken eat Asco doet als wij niet thuis zijn. Ben er wel benieuwd naar namelijk Hihi.

 

eentje waar je met een app op je telefoon kunt kijken wat hij aan het doen is.. ik heb er op Wish gezien maar kom er niet helemaal wijs uit. Wie kan mij helpen? Niet te duur, spaarpotje is niet heel vol meer ????

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Een vriendin van mij heeft een babyfoon, voor haar baby, maar die is met camera ingesteld op haar telefoon. 

Ze hebben een boerderij en soms ligt de baby natuurlijk in bed als de koeien gemolken moeten worden. Zo is er wel controle. Weet alleen niet of die ook op kilometers afstand werkt. Daar zul je zelf naar opzoek moeten gaan.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Ik heb twee cameras (twee huizen, van mij en van mijn ouders) van Foscam staan. Weet niet wat je te duur vind maar deze waren rond een 60/70 euro en doen het echt super goed. Het aansluiten was even een geklooi maar is goed gekomen. Kan ze zeker aan raden en gebruik beide ook vaak (even afhankelijk van waar de honden zitten). 

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Ik film vaak gewoon met de laptop of tablet, weet niet of je die mogelijkheid hebt?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" ik wil graag een camera aanschaffen voor in de woonkamer. Dit om te kijken eat Asco doet als wij niet thuis zijn. Ben er wel benieuwd naar namelijk Hihi.
 
eentje waar je met een app op je telefoon kunt kijken wat hij aan het doen is.. ik heb er op Wish gezien maar kom er niet helemaal wijs uit. Wie kan mij helpen? Niet te duur, spaarpotje is niet heel vol meer ???? "

 Koopje.co....daar staat een mooie camara die te bedienen is via je telefoon...en niet duur.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Zorg dat je de camera goed beveiligt; anders kan iedereen meekijken.

https://www.infosecuritymagazine.nl/2014/11/04/meekijken-bij-duizenden-ip-beveiligingscameras/

 

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Hier ook sinds kort een Foscam. Bevalt goed met de app op de mobiel waarmee je de hond iets kunt zeggen. Je krijgt wel briljante momenten dan

 

Niet vergeten een goede gebruikersnaam en goed sterk wachtwoord op de camera zelf te zetten anders kijkt de hele wereld mee. Als je de Foscam via de app installeert krijg je automatisch al het verzoek een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.

honden page profiel RickRick

Ik heb de eminent pan tilt cam kan je alles.mee opnemen zelf de camera bewegen en je kan zelfs meeluisteren nooit geen andere meer.

Volgende forumvraag: Volgchip
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^