Zieke pup :(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

Weet je wat ik heel erg merk in mijn omgeving. Het wordt pas een probleem als het diertje ziek blijkt te zijn. Als het hondje niet ziek is zien mensen vaak alleen maar de voordelen. Binnen een paar dagen het juiste ras, in de juiste kleur voor (relatief) weinig geld. Ik wordt hier vaker raar aangekeken dat ik maanden op een wachtlijst stond en moest afwachten welk hondje volgens de fokker qua karakter het beste bij ons zou passen. Ik betaalde een stuk meer en mocht niet eens kiezen. En dan ook nog eens een ongezonde rashond met papieren terwijl ik niet naar hondenshows ging, wat een onzin. Op de een of andere manier hebben stamboomhonden een groter stempel dan broodfokhonden en handelaren spelen daar handig op in met 'gezonde' kruisingen. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Daar gaan we weer. Ts heeft al minstens 3x aangegeven dat ze weten dat ze dom zijn geweest. Helpt het dan nog om ze de grond in te trappen? NEE! Het lijkt wel alsof jullie elkaar waarschuwen via pb: "We hebben er weer 1, kom, we duiken er met zijn allen bovenop!"
Ik hoop dat alles goedkomt met Lily, dat het verder een gezond hondje blijkt te zijn ondanks de problemen nu, en dat het een geweldig hondje mag worden. "

 

Omdat je reactie als eerste na mijn posting komt en je algemeen schrijft over "jullie"; wie zijn jullie?

 

Nog niemand had aan Didier gevraagd om alle mensen, die hij kent te waarschuwen voor deze louche puppyhandelaren.

 

Ook had  nog  niemand geadviseerd om een klacht neer te leggen bij jullie federale overheid, dienst dierenwelzijn. Niet alleen omdat er een zieke pup is geleverd, maar ook omdat de pup bij import nog geen 15 weken oud was en twijfel bestaat of de pup een rabiës enting heeft gehad. Het betreft hier ook illegale import.

 

Ik hoop dat Didier alsnog op mijn vorige posting reageert en een klacht bij de overheid indient.

honden page profiel RenateRenate

"  Reageer dan niet. Niemand vraagt of Liz alsjeblieft alle vragen wil beantwoorden, met haar grote wijsheid. Je kunt ervoor kiezen om dit topic over te slaan als je niets zinnigs bij te dragen hebt. "

 



Ga jij bepalen welke reactie zinnig is of niet? Want dat zal ik de volgende keer eerst aan jou toestemming vragen voor ik reageer. :-D

honden page profiel JamaicaJamaica

"  

Ga jij bepalen welke reactie zinnig is of niet? Want dat zal ik de volgende keer eerst aan jou toestemming vragen voor ik reageer. :-D "

 Liz gaf zelf aan er helemaal klaar mee te zijn, dus begrijp ik niet waarom ze reageert.

Je mag me best toestemming vragen hoor. Dan worden er geen mensen meer de grond in getrapt en gaan nieuwe leden niet meteen weer weg.  (als iedereen dat zou doen dan)

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Reactie in verkeerde topic.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Sorry Loesje, verkeerde topic.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Sorry Loesje, verkeerde topic. "

 

Ik zie dit nu pas. Was mijn reactie al kwijt in het juiste topic. Dank je.

honden page profiel RenateRenate

"  Liz gaf zelf aan er helemaal klaar mee te zijn, dus begrijp ik niet waarom ze reageert.

Je mag me best toestemming vragen hoor. Dan worden er geen mensen meer de grond in getrapt en gaan nieuwe leden niet meteen weer weg.  (als iedereen dat zou doen dan) "

 



Ach, die nieuwe leden komen hier toch maar alleen om te laten horen hoe zielig ze wel zijn. Over de "kweekteefjes" wordt natuurlijk met geen woord gerept.
Wie een broodfokpup koopt, verwacht hopelijk niet hier met open armen onthaald te worden. "De grond intrappen" vind ik een beetje overdreven, niet? De meesten hier reageren gewoon vanuit stomme verbazing dat er nog altijd mensen bij een handelaar kopen. Logische reactie, ik kan er echt niet om juichen.

Ik lees net nog op fb dat het toch wel belangrijk is om klacht neer te leggen, tegen gelijk welke boterhamfokker.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

"  Echt, opeens ontdekken ze internet wel, Ik geloof niks van die onzin meer.
Als je dan nog, net als ik, heel wat ouder bent dan de meesten hier, de mensen uit je omgeving (+ de klanten in kapsalon) al ongeveer 40 jaar aan't waarschuwen bent en je merkt dat het nauwelijks tot niks opbrengt, dat ze toch daar blijven kopen....
Ben er meer dan klaar mee... "

 Met alle reacties eens,ook met die van Liz.

Het is nog altijd zo,ze willen een rashond maar dan zonder papieren en voor zo weinig mogelijk geld want je bent toch niet gek dat je zoveel geld voor een hond uitgeeft,die papieren stellen toch niks voor.

Zulke reacties heb ik al vaak gekregen.

 

Als je dan niet de hoofdprijs voor een hond wilt betalen,koop dan zo een vage kruising van een oepsnestje ofzo....

 

De chowchow zal allicht goedkoper zijn geweest dan bij een goede fokker.

 

En dan hier komen klagen en dan moeten we ook nog medelevend zijn.

 

Geef mijn portie maar aan Fifi.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Lilly zusje van queenie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^