Voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Vrouwtje van aika en blacky mijn 2 schatjes

Wat zijn nu eigenlijk de beste brokken 

er is zo veel keuze in die winkel 

 

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

De beste brokken bestaan niet. Kijk waar jou hond het goed op doet. Goed doen houd oa in: glazende vacht, geen winderigheid en goede stevige ontlasting. Liefst ook niet veel ontlasting, want dan zit er waarschijnlijk veel onnodige ballast in. 

 

Ik voer zelf proplan, daar doet Senn het goed op. Royal canin was verschrikkelijk bij hem, veel te veel en slappe ontlasting. Echt zo dat je het niet eens kon opruimen. Sinds hij proplan heeft is het 2/3x op een dag dat hij ontlasting heeft en vaak niet eens veel. Terwijl hij nog steeds 3x per dag zijn brokken krijgt en dan nog alles op vreet van de straat 

honden page profiel KatKat

NWij hebben zondag onze nieuwe pup en hij krijgt bij de privefokker nu royal canin. Na lang zoeken op internet is dit geen goede brok qua samenstelling. Ik heb voor mijn pup na lang zoeken dog lovers gold passion high protein besteld en in huis. Deze komt er als een heel goede, graanvrije brok uit de testen. Ook heel veel goede reviews van gelezen. Nadien ga ik afwisselen tussen de original en fish versie. 

Aan elke brok is wel iets vrees ik. 

honden foto van Vrouwtje van aika en blacky mijn 2 schatjes

" De beste brokken bestaan niet. Kijk waar jou hond het goed op doet. Goed doen houd oa in: glazende vacht, geen winderigheid en goede stevige ontlasting. Liefst ook niet veel ontlasting, want dan zit er waarschijnlijk veel onnodige ballast in. 
 
Ik voer zelf proplan, daar doet Senn het goed op. Royal canin was verschrikkelijk bij hem, veel te veel en slappe ontlasting. Echt zo dat je het niet eens kon opruimen. Sinds hij proplan heeft is het 2/3x op een dag dat hij ontlasting heeft en vaak niet eens veel. Terwijl hij nog steeds 3x per dag zijn brokken krijgt en dan nog alles op vreet van de straat  "

 dank je wel 

honden foto van Vrouwtje van aika en blacky mijn 2 schatjes

" NWij hebben zondag onze nieuwe pup en hij krijgt bij de privefokker nu royal canin. Na lang zoeken op internet is dit geen goede brok qua samenstelling. Ik heb voor mijn pup na lang zoeken dog lovers gold passion high protein besteld en in huis. Deze komt er als een heel goede, graanvrije brok uit de testen. Ook heel veel goede reviews van gelezen. Nadien ga ik afwisselen tussen de original en fish versie. 
Aan elke brok is wel iets vrees ik.  "

 ja ik denk dat ook daarom dat ik het ook vraag want mijn hondje is niet zoeen fan van zijn brokjes dus was ik gaan kijken voor andere maar zooooooo veel keuze pff

Volgende forumvraag: Welke brok voeren?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^