Ik ben gaan bloggen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Oke, bloggen is al wel iets van een paar (zegmaar, een hoop) jaren terug. Maar ik had nooit echt iets om over te bloggen, want waarom zouden mensen het interessant vinden om te horen dat mijn wandeling met de honden flink blubberig was? Niet toch.

Maar sinds een paar maanden ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijfje en had ik ineens een reden en een onderwerp om over te bloggen. Namelijk hondentraining en -gedrag. Ik ben super enthousiast.

Dus bij deze; mijn blog. 

 

-link verwijderd ivm reclameregels-

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 10 november om 14:21 --

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Wat leuk! Ga 't vanavond op m'n gemak doorlezen.

honden page profiel --

honden foto van -

Ik heb je blog even bekeken. Ik denk dat je heel wat interessante en leerzame stukken kunt schrijven als het gaat om hondentraining en het gedrag van honden.

Wat betreft het artikel over "mijn hond doet niks". Sowieso bedoelen mensen nooit dat een hond echt "niets" doet, het is gewoon een afkorting van "hij doet niets asociaals". Daar had je best een leuke blog over kunnen schrijven, dat andere honden wél wat kunnen doen of dat mensen vaak ongewenst gedrag alsnog 'sociaal' noemen.

 

Ook leest het niet zo prettig. Heel wat spellingsfouten en de interpunctie wordt verkeerd gebruikt. Als ik jou was zou ik daar dus meer aandacht aan besteden, zodat lezers het prettig vinden om jouw stukken te lezen en kom je zo ook professioneler over. Eventueel kan je hem door iemand laten nakijken die de Nederlandse grammatica goed beheerst.

 

Succes met jouw bedrijf en het bloggen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Remie, ik vind het wel goed geschreven en heb alles even doorgelezen....ik heb een heerlijke hond, een minpuntje, andere honden, geen uitvallend gedrag maar er naar toe willen, wat niet kan zeker niet als de andere hond aan de lijn zit.......heb hulp gevraagd met bekende mensen maar de prijs voor een sessie is 300 euro en dan moet ik ook nog naar hun toe, dat is mij te gek, en alle volgende sessies zijn even duur..jammer....ogin is te weinig met andere honden in aanraking geweest....wanneer ze losloopt geen enkel probleem, en als er een hond lelijk doet en boe roept valt ze ondersteboven.....en zal ze niet uitvallen...meer is het voor haar , ik wil graag spelen...ik vind het stukje goed geschreven, en de foutjes daar lees ik over heen.....    wat is je bedoeling ? Anderen helpen .?

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

" Wat is je bedoeling ? Anderen helpen .? "

De bedoeling van mijn blog is vooral het simpel en kort verwoorden wat er bij het trainen van een hond komt kijken. Doggo bijvoorbeeld heeft geweldige artikelen, maar vaak lang, en met vakliteratuur. Iets wat voor fanatieke hondenbezitters geen probleem is. Maar mensen die alleen maar willen weten waarom hun hond niet wil spelen of geen aandacht heeft voor hun buitenshuis, is de drempel om een lang artikel door te lezen misschien wat te hoog. :)

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

Wat leuk dat je blogt Remie 

Zeer fijn, goed te lezen, en heel duidelijk!

(Ik hou helemáál niet van die enorme lappen tekst met allerlei vaktermen en verwijzingen, dan gaat de zin al over voordat ik eraan begonnen ben...)

Jouw blog is iets wat ik dus wél zou volgen..

 

succes met alles!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kom terug hier Remy, zeker is het van belang als je ergens tegen aanloopt dat er voor iedereen hulp is, en ellenlange informatie lezen is ook aan mij niet besteed....

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Welkom hier we volgen zeker mee 

honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Inmiddels zit ik alweer op zeven stuks. Ik probeer elke zondag een nieuwe te schrijven dus staat er aan het begin van de week een nieuwe blog online. Ik vind het heel erg leuk om zo mijn gedachtegang met de wereld te delen, helemaal om erachter te komen dat er mensen zijn die dezelfde gedachtegang delen.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

" Inmiddels zit ik alweer op zeven stuks. Ik probeer elke zondag een nieuwe te schrijven dus staat er aan het begin van de week een nieuwe blog online. Ik vind het heel erg leuk om zo mijn gedachtegang met de wereld te delen, helemaal om erachter te komen dat er mensen zijn die dezelfde gedachtegang delen. "

 Zeker leuk succes 

Volgende forumvraag: onze hondenfamilie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^