Hondenopvang Eindhoven/opvang (gezocht)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin.

honden foto van Indy haar bazin.

" nou nou nou volgensmij formuleerde ik mezelf vrij duidelijk toch? heb helemaal geen haat gevoelens of dergelijke. ik beledigde ook niemand. ik kwam met een fijt. lees zelf maar: https://bijbel.eo.nl/bijbel/job/1 "

 Jawel, je beledigd mensen die hun hond naar een oppas of een opvang brengen. Dat is niet netjes.

En het geloof betrekken in deze discussie is zo onnuttig.

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hondenopvang Eindhoven/opvang (gezocht)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

Haalt hij nu die bijbel erbij om te bewijzen dat hij het heeft over een "feit" of begrijp het ik nu verkeert?

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin.

honden foto van Indy haar bazin.

" Haalt hij nu die bijbel erbij om te bewijzen dat hij het heeft over een "feit" of begrijp het ik nu verkeert? "

 Ik begrijp de link met het erbij halen van de de Bijbel al helemaal niet van Anoniem. 

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

Dat was nav een opmerking over doop van eigen kind. De bewuste reactie is verwijderd door de moderators. 

 

Kom mensen laten we on topic blijven en ons niet bezig houden met de, naar mijn idee, niet gepaste opmerkingen van anoniem. 

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

TS, kijk eens op https://nl.pawshake.be/dierenoppas. De regio rond Lommel, Neerpelt, Leopoldsburg. Deze liggen niet zo ver van Eindhoven denk ik.

honden page profiel LindyLindy

honden foto van Lindy

Veeel reacties. Dankjewel, ik doe even mijn best iedereen te beantwoorden.

Helaas kan ik niet anders dan dichtbij zoeken, aangezien mijn 'auto' niet de snelweg op kan/mag. Anders zou ik moeten kijken of ik vervoer heb rond die tijd. Veel familie leden zijn in deze periode ook al op vakantie, vandaar dat Yeti hier ook niet naartoe kan.. 

Pascale

Ik ben weg van 20 December t/m 4 Januari! Hij is ontzettend sociaal naar alle huisdieren (zijn beste maatje is mijn fret). Hij is rustig naar katten toe, en oudere honden. Lief voor kleine honden en speels met andere speelse honden. Hij jaagt niet op andere huisdieren (ook niet op katten), ik heb hem grootgebracht om met de katten van de buurvrouw om te gaan!  

Hendrik

Helaas kan ik niet anders, ik ga niet zomaar op vakantie. Ik ga naar Ierland om voor de eerste keer de ouders van mijn vriend te ontmoeten. Yeti is erg sociaal naar iedereen toe, dus hij kan bij iedereen, ook kinderen. Ik durf mijn honden ook niet bij een pension te plaatsen, alleen bij mensen waar ik een goed gevoel bij heb. 

Marloes

Dankjewel voor je reactie, ik zal haar ook eens opzoeken! 

Anoniem

Ik stop geen een van mijn huisdieren bij vreemden, no worries. 

 

Ik kan Yeti niet meenemen omdat mijn vriend zijn moeder allergisch is voor honden. Maar ook omdat je er een hond geen plezier mee doet om deze onderin een vliegtuig te stoppen voor eigenbelang. 

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Sorry, dan kan ik je helaas niet helpen, al had ik dat heel graag gedaan. Ik ben 28 januari pas vrij. Het zou evt wel dan de tweede week kunnen, maar dan moet hij 2 keer naar een ander adres, ik denk niet dat hij dat fijn vindt.

Hopelijk kom je er een beetje uit, en vind je een goed adres!  

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Zit hier iets voor je bij als hondenoppas?

https://www.hondenoppas.nl/eindhoven/?page=1&

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" "  Dat is ieders eigen keuze toch hendrik? Jij maakt daar bewust een keuze in, iemand anders maakt ook heel weloverwogen een keuze. "Ruby88 

inderdaad iedereen zijn eigen keuze. maar zolang de hond nog 'dom'(dom zijn ze zeker niet) is en onze menselijkheden niet begrijpt is de kans groot dat het verblijf in het asiel de relatie tussen baas en hond niet ten goede komt. dat terzijde, iemand die een hond koopt of oveneemt of ervoor kiest ervoor te zorgen dient dit tot het einde van het leven van het dier te doen, en hem lekker wegstoppen zodat je zelf erop uit kan vind ik niet kunnen. wie stopt zijn kind weg dan bij onbekenden als hij op vakantie gaat? "

 Ik!

honden page profiel LindyLindy

honden foto van Lindy

Ik zal eens kijken Loesje, dankjewel! 

 

Dankjewel Pascale voor je antwoord. Yeti is een allemans vriend en went overal. Dus dat zou nog geen probleem geweest zijn. Het enige probleem zou onderling zijn (als ik een tweede adres kan vinden) dat ik hem niet van de een naar de ander zou kunnen brengen. 

honden page profiel Ellen Ellen

Hoi Lindy,

ik zie je oproep staan. Wij zijn de eigenaren van Rover, de jonge Leonberger. Wij hebben elkaar een keer ontmoet op het hondenveldje. Mocht je nog geen oppas hebben kunnen vinden dan willen wij jou wel helpen mits de honden met elkaar overweg kunnen. mijn vriend vindt het leuk om op een volwassen Leo te passen.

Mijn vriend heeft een garagebedrijf waar onze eigen hond altijd overdag naar meegaat. Yeti dan kan ook mee. Snachts kan hij bij onze Rover slapen in de schuur.

stuur ff een mailtje als je interesse hebt.

honden page profiel LucLuc

Hoi ,is het een vrouwtje of mannetje? Heb nu alleen Kenzo gelukkig nog ,dus met een vrouwtje is hij wel vertrouwd ????,kwoon wel in Belgie ...Wuustwezel ,...mr zou hr eventueel wel kunnen opvangen ????

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

OUD TOPIC

 

Luc, ontzettend lief aanbod van je. Maar TS was op zoek naar opvang in december 2017/januari 2018. Dat is nu al lang niet meer van toepassing.

 

Ik zal een modmelding doen om het topic te laten sluiten.

honden page profiel LucLuc

Ja zag het pas te laat ,oeps...????????

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Kan gebeuren hoor, het valt ook niet echt op. Ik check altijd de datum even als ik reageer in een topic wat misschien niet meer actueel is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hondenopvang Eindhoven/opvang (gezocht)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Raw 4 dogs ervaringen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^