Wat zouden jullie doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel VixenVixen

honden foto van Vixen

" Staan de openingstijden niet op de website? Bij ons kun je ze in t weekend alleen in de ochtend halen en brengen. Soms moet ik ze dan ook een extra nachtje daar laten omdat ik de ochtend net niet haal. Tja, dat is dan maar zo. Ze zijn 365 dagen per jaar open, dus dat ze dan in t weekend wat rust willen lijkt me logisch.
 
  "

 Helemaal mee eens. Het pension op het dorp bij ons kan je ook niet brengen en halen op zondag, en ik weet toch vrij zeker dat dat niet met geloof te maken heeft, maar wel met rust. Voor mijn werk heb ik ook wel eens met hondenpensions te maken en hoe ze op hun vergunning worden beoordeeld, ze mogen vaak niet eens langer dan 6 dagen zijn. 

Ik vind het dus helemaal niet gek, en neem aan dat het op de website ook zal staan. Dus dat je voor die nacht betaalt, hoort er dan ook bij.

Maar blijkbaar is de noodzaak van het pension helemaal niet zo groot en kan de hond ook thuis blijven. Dat lijkt me altijd de betere variant 

honden page profiel s@nt@[email protected]@

honden foto van s@nt@

Ik ben nu wel benieuwd of je wat met de reacties kunt?

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Agressie nieuwe hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^